- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Bana da doktor bugün yazdı. Reglin 5.günü başla günde bir tane al, 5 gün kullan bırak dediKendim kullanıyorum canım adetin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da doktor bugün yazdı. Reglin 5.günü başla günde bir tane al, 5 gün kullan bırak dediKendim kullanıyorum canım adetin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 1
Herbokologlardan birine denk gelmişin canım boşver. Senin için önemli olmasa şu saatte hastanede ne işin var yani insan biraz empati yapar. Neyse ayy hadi sağlıkla büyüsün minnoş hamilesiiiinnnnGeldim kızlar çok değil beta 13.59 çıktı 1 hafta sonra bi daha giderim yükselişe bakmak için şuan tutunmaya çalışıyor olabilir dedi. Bat 16/18 arası benim neden erken test yaptın ki şimdi yapılmaz dedi sinir oldum adama yani genelde adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılır dedi falan kafasına vurasım geldi
@Tikabasa kız valla bildin ha
Bat gelmeden öğreniyor ama burdaki herkesKac gün kaldı bata
Arkadaşlarin çoğu erken gebeliklere pek güvenmeyin diyorlar:)
Aman sen onları boş ver onlar hep böyle söyler takip et sen testleGeldim kızlar çok değil beta 13.59 çıktı 1 hafta sonra bi daha giderim yükselişe bakmak için şuan tutunmaya çalışıyor olabilir dedi. Bat 16/18 arası benim neden erken test yaptın ki şimdi yapılmaz dedi sinir oldum adama yani genelde adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılır dedi falan kafasına vurasım geldi
Ya kuzum şiddetli ağrı olmuyorki sanki rahim dolu gibi arada bir sızlamaBenim de ağrım azaldı ama yani korktum şimdi
Senim yumurtlama problemin varmıydı pekiBana da doktor bugün yazdı. Reglin 5.günü başla günde bir tane al, 5 gün kullan bırak dedi
Sen bana bakma böyle diyoruz ama test yamaya 1 hafta önceden başlıyoruzBat gelmeden öğreniyor ama burdaki herkes
Albi mi bu bebeğim kutusuna yorum yapmam da t1 li test çok hassas hem testin pembis pembis sanmıyorum ki yanlış sağlıkla tutunur inşallahKızlar bakar mısınız yanlış olma ihtimali olabilir mi hiç belirtim yok ğögüs hassaslığı dışında al bi marka pek guvenilir degil sanırım. Elim titriyor ama sevinemiyorum da
Eki Görüntüle 3261601 Eki Görüntüle 3261602
Ovülasyonda her ay gördüm yumurtlama. Bu ayda doktorla takip yapıyoruz. İnofolic kullanıyorum 12.gün 16mm bir yumurta var. İyi mi değil mi bilmiyorum canım. Ben bu ay için klomen yada femara kullanmak istedim doktor bu ay olmazsa veririm dediSenim yumurtlama problemin varmıydı peki
Maşallah canım sağlıkla gelsin bakma sen onlara sağlık ocağında da bana yapmışlardı hiç anlamıyorlar biziGeldim kızlar çok değil beta 13.59 çıktı 1 hafta sonra bi daha giderim yükselişe bakmak için şuan tutunmaya çalışıyor olabilir dedi. Bat 16/18 arası benim neden erken test yaptın ki şimdi yapılmaz dedi sinir oldum adama yani genelde adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılır dedi falan kafasına vurasım geldi
Sağol bebeğim darısı en kısa zamanda sana ve topiklerde bekleyen bütün arkadaşlarıma inşallahHerbokologlardan birine denk gelmişin canım boşver. Senin için önemli olmasa şu saatte hastanede ne işin var yani insan biraz empati yapar. Neyse ayy hadi sağlıkla büyüsün minnoş hamilesiiiinnnn
Sağol canısıAman sen onları boş ver onlar hep böyle söyler takip et sen testle
Albi bebeğim ovünün 12.gününde beta 13.59 çıktı şuan inşallah amiiiinAlbi mi bu bebeğim kutusuna yorum yapmam da t1 li test çok hassas hem testin pembis pembis sanmıyorum ki yanlış sağlıkla tutunur inşallah
Herbokolog mu sevdim bunu kız ay sesli güldüm çok doğru vallaHerbokologlardan birine denk gelmişin canım boşver. Senin için önemli olmasa şu saatte hastanede ne işin var yani insan biraz empati yapar. Neyse ayy hadi sağlıkla büyüsün minnoş hamilesiiiinnnn
Bizim burdaki özelde 70 tl alıyolardı betaya geçen ay 105 tl yaptılar demediğimi bırakmadımDaha bile fazladır artık özelde hepsine bastırsaydım 1-2 bin alırlardı en az
Ay bilmiyorum ki hangisi iyi kimse cevap vermemiş. Sabredebilirsem cuma yaparım diye düşünüyorumNe zaman yapacaksın testi? Bende predictor early var inşallah iyi bi testtir
Çevremde çok olduğundan onlar için bir bilim dalı olmalıHerbokolog mu sevdim bunu kız ay sesli güldüm çok doğru valla
Her testte hata payı oluyor canım aslında hangi test olduğununda önemi yok. 2 3 gün testte koyulaşma varsa test doğrudurAy bilmiyorum ki hangisi iyi kimse cevap vermemiş. Sabredebilirsem cuma yaparım diye düşünüyorum
Bi de burda gaza gelme durumu da oluyor istemsizce sen de test yaparken buluyosun kendiniSen bana bakma böyle diyoruz ama test yamaya 1 hafta önceden başlıyoruz
Bebişim mesela burda artımed’e karşı inanılmaz bi nefretiniz var başka böyle asla alma diyeceğin bi marka var mıHer testte hata payı oluyor canım aslında hangi test olduğununda önemi yok. 2 3 gün testte koyulaşma varsa test doğrudur
Ben de ilk kez bir test kuruma çıkarmıştı oda albiBebişim mesela burda artımed’e karşı inanılmaz bi nefretiniz var başka böyle asla alma diyeceğin bi marka var mı