- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
NewbieMommy canım ne yaptın gittin miii?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlattı insanıNewbieMommy canım ne yaptın gittin miii?
Cevap vermediğine göre gitmiş İnşAllah güzel sonuçlarla dönerÇatlattı insanı
Bu test yanıltıcı bence canım hamile olsan çok çok koyu olmalıydı şimdiye Ama yinede ikinci çizgiyi görüyorum hangi marka bu?Ya şimdi bana güleceksiniz döngümüm 12. Günündeyim ama kendimi bir garip hissettim bugün adet olacak gibi ağrı şişkinlik midede hazımsızlık falan bi test yapayım dedim ben ilk gebeliktede resmen adet olmuştum bu arada
Defalarca yaptım bundan 30 lu alıyorum ilk defa gördüm ona şaşırdım. SurelabBu test yanıltıcı bence canım hamile olsan çok çok koyu olmalıydı şimdiye Ama yinede ikinci çizgiyi görüyorum hangi marka bu?
Yani garip yarın tekrar yaparım klomen kullandım adet bittiği gibi bile yumurtlasam bugğn 6. Gün imkansızBu test yanıltıcı bence canım hamile olsan çok çok koyu olmalıydı şimdiye Ama yinede ikinci çizgiyi görüyorum hangi marka bu?
Bencede çok zor canım hiç kafanı bulandırma Funda reglken yaptığında artımed de silik çizgi çıkarmıştıYani garip yarın tekrar yaparım klomen kullandım adet bittiği gibi bile yumurtlasam bugğn 6. Gün imkansız
Klomeni nasıl kullanıyorsun canım Kendin mi aldın doktor kontrolünde mi? Günde kaç tane içiyorsun hangi gün başladın?Yani garip yarın tekrar yaparım klomen kullandım adet bittiği gibi bile yumurtlasam bugğn 6. Gün imkansız
Albi test guvenılırYarım saat sonra gidicem canısı
Sonuç kesinleşsin de gelicem
Benim tahmini reglden iki gün önce akşam testte aşırı silikti, hatta eşim sonradan kafayı yedin heralde diye düşündüm dedi, fotografta belli bile olmuyordu. Bence yarın sabah da deneyin inşallah vardırYani garip yarın tekrar yaparım klomen kullandım adet bittiği gibi bile yumurtlasam bugğn 6. Gün imkansız
Bu test yanıltıcı bence canım hamile olsan çok çok koyu olmalıydı şimdiye Ama yinede ikinci çizgiyi görüyorum hangi marka bu?
Albi test guvenılır
Ben 5 betayı bıle görmüştüm onla
Senin beta 20lerde bısey cıkablır
Hayrlı olsun
Benim bugün yaptığım test baya koyu çizgi, ama kan değerim 9 çıktı ,
Çatlatma iğnesinden mi gerçek mi acaba
Çatlama iğnesi yaptırmadım, inşaAllah artış güzel olur diye dua ediyorum , değer çok düşük teste göreÇatlatma iğnesinden mi gerçek mi acaba
Kendim kullanıyorum canım adetin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 1Klomeni nasıl kullanıyorsun canım Kendin mi aldın doktor kontrolünde mi? Günde kaç tane içiyorsun hangi gün başladın?
Evt bnımde dıkkatımı çektiBenim bugün yaptığım test baya koyu çizgi, ama kan değerim 9 çıktı ,
Akşam bir arkadaş yazmıştı onun adı güneş050ymiş seni o sandım canım.O çatlatma iğnesi olmuştu. İnşAllah sağlıkla artar canım bazı laboratuvarların ölçüm aralıkları farklı olabiliyor tahmininden düşük gelmesinin sebebi odur bence yoksa çok belirgin testin. İkinci kanı da aynı yerde ver canım artışı önemli zatenÇatlama iğnesi yaptırmadım, inşaAllah artış güzel olur diye dua ediyorum , değer çok düşük teste göre
NewbieMommy canım ne yaptın gittin miii?
Geldim kızlar çok değil beta 13.59 çıktı 1 hafta sonra bi daha giderim yükselişe bakmak için şuan tutunmaya çalışıyor olabilir dedi. Bat 16/18 arası benim neden erken test yaptın ki şimdi yapılmaz dedi sinir oldum adama yani genelde adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılır dedi falan kafasına vurasım geldiÇatlattı insanı
Benim de ağrım azaldı ama yani korktum şimdiAsıl benim ağrım kesilince ben anladımki kimyasal oluyorum..ondan hiç korkma canım..bebiş kendine yer ediyor