Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım güzel haberi ver bize bende merak ediyorum değer kaç çıkacak minnoşunYetiştim sağlık ocağına kızlar boştu allahtan hemen aldılar beni kan ve idrar aldılar gebelik şüphem var demir vitamin de bakalım dedim yarın çıkacakmış
Bugün sabah yapamadım evden cok erken çıktım işlerim vardı :/ eve geçince akşam yaparımÇok iyi olmuş Yarın bebiş artık tescilli olacak bugün test yaptın mı
Evet geleceğinden eminim sanki kuzum ya hiç umut da yok içimde neyse hiç olmazsa gidip iki tane alayım benEğer regl geleceğinden eminsen hiç testlerle uğraşma strese sokma kendini ama bir ihtimal diyorsan yap gitsin Luteal fazın kısada olsa hemen belli olmayabilir canım onun yerleşmesi beta salması fln hep mesai
36.5 e düştü bebeğim imagination da kisaymis doktoruna sormuş doktor bir sıkıntı olmaz demiş galibaÇok mu düştü ateşin kuzum sen al testini yine bebegim birde luteal faz için doktoruna danış bi ilaç verir belki benimkide çok kısa balım tutunamıyor bebek
İnşallah sorun degildir kuzum benimde kısa ya kormuyorumEvet geleceğinden eminim sanki kuzum ya hiç umut da yok içimde neyse hiç olmazsa gidip iki tane alayım ben
36.5 e düştü bebeğim imagination da kisaymis doktoruna sormuş doktor bir sıkıntı olmaz demiş galiba
Aynen görünmüyor 16 hafta öyle olmuyor ki..kimse bizimle dalğa geçiyor belkiİnşAllah doğrudur diyelim çünkü ultrasonda da görünmüyor
Tasum nasıl gıdıyor hamıslıkAllah razı olsun canım sizinde kavuşmaya az kalmış, sağlıkla bir avazda inşallahbizi de habersiz bırakma
İlaç biteli kaç gün oldu canımÇıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
Sadece inofolic kullanıyorum canım ona da devam ediyorumİlaç biteli kaç gün oldu canım
Eskiden kist varmıydı sende kuzum?Femara neden istemedim ki?Çıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
Evet canım yıllardır var önceki gebeliğimde de vardı. Ben zaten klomenle hamile kalmıştım vücudum cevap veriyor diye ondan verdi regl olursam kullanıcam. Aman neyse böyle düşünmeyeceğim. Ben bu ay hamile kalıcam. Klomen kullanmıycamEskiden kist varmıydı sende kuzum?Femara neden istemedim ki?
Yaaa o zaman sıkıntı yok..hem sen dediğin gibi klomenle hamiş oldun..bu ay olucak kuzum..o bebiş gelicekEvet canım yıllardır var önceki gebeliğimde de vardı. Ben zaten klomenle hamile kalmıştım vücudum cevap veriyor diye ondan verdi regl olursam kullanıcam. Aman neyse böyle düşünmeyeceğim. Ben bu ay hamile kalıcam. Klomen kullanmıycam
Benim de 17 mmydi ve kistim vardı sağ tarafta gelişmişti. Hiç umudunu kaybetme Allah’ın izniyle hayırlı haberi alacaksınÇıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
İnşAllah canım benimYaaa o zaman sıkıntı yok..hem sen dediğin gibi klomenle hamiş oldun..bu ay olucak kuzum..o bebiş gelicek
Reglinin kaçıncı günü 16 mm cnmÇıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
Hiç öyle düşünme bebeğim bu sefer olucak Allah'ın izniyleÇıktım kontrolden 16mm olmuş yumurta. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eğer regl olursam klomen başlıycam onu da yazdı kullanım şeklini anlattı. Sol yumurtalıkta büyümüş yumurta orada da kist var hemen yumurta yanında. Sanki pek kaliteli olmayacakmış gibi geldi bana. Biraz kötü hissediyorum hayırlısı olsun İnşAllah
İnşAllah canım.Bugün 12.günüm zaten bir kaç güne çatlarsa biraz daha büyümüş olur. Testle takip edicem tekrar kontrole çağırmadı.çatlamayı kendim görücem. Hangi gün çatlarsa artık ona göre boyutunu tahmin ederimBenim de 17 mmydi ve kistim vardı sağ tarafta gelişmişti. Hiç umudunu kaybetme Allah’ın izniyle hayırlı haberi alacaksın
Evet canım yapıyor kist batma ağrı hissederim ara sıra. Reglin 12.günü bugünReglinin kaçıncı günü 16 mm cnm
Kist bir belirti yapıyor mu ağrı batma vs
Hayırlısı olsun hemen şimdiden karamsarliga kapılma Hayırlısı olsun
benim çarşamba 17 mmydi sonra kendim takip ettim cumartesi yumurtlama oldu pazar çatlama seninde öyle olur büyük ihtimal.İnşAllah canım.Bugün 12.günüm zaten bir kaç güne çatlarsa biraz daha büyümüş olur. Testle takip edicem tekrar kontrole çağırmadı.çatlamayı kendim görücem. Hangi gün çatlarsa artık ona göre boyutunu tahmin ederim