- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Testi erken yapmışın canım İnşAllah doğru hissediyorsundur Bu ay gelir sana minnoşun
Amin kuzummm hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi erken yapmışın canım İnşAllah doğru hissediyorsundur Bu ay gelir sana minnoşun
Adet ten sonra test yaptınmı ben bu derece yanılma olcanı sanmıyorum yabeyaz olan adete 3 gün kala, prodoctoru bulamadım
Bende çikolata kisti var aynı şekilde batma,ağrı , pıt pıt atma hissediyorum doktora sordum kistten dedi belki öyledir ama benim hiç bir testimde böyle belirgin çizgi çıkmadı bu zamana kadarkist pozitif çıkarta biliyor diyorlar, diyorum acaba bu batmalar falan da mı kistten? mide bulantısı falan, koku hassasiyeti, ya da yalancı hamilelik yaşıyorum)) bi de bi sıcak basıyor var ya anlatamam
Ay öyle bir şey olsa ne güzel olurBen hala üstüne görme mi yaşadı diye test bekliyorum
Görür e nabızdanYarım yamalak geldi sonra durdu teşekkür ederim başka hastaneye gitsem ordaki doktor sistemden verdiğim tahlilleri görür mü
her gün diyorum ki yarında kendimi kötü hiss etsem doktora gidicem, yarın oluyor yarın ki güne kalıyor)) bence benimki psikolojik, adete 2 gün kala negatif çıktı, 1 gün kala silik çıktı kan testi verim negatif çıktı adet oldum, adetin 6ci gün sabah test yaptım pozitiv, öğlen yaptım bi tık koyu, akşam yaptım bi tık daha koyu çıktı, geceyle gittim test aldım sabah baktım negatif)) beynim benle oyun oynuyor, vucutta cevap veriyor olan o ki artimedi mahkemeye vericem bu gidişle, ama pradoctorda bi defa pozitif çıkardı)) olsun ben yine de artimede dava açıcam))Ben hala üstüne görme mi yaşadı diye test bekliyorum
evet 6 haziranda 3 test test yaptım 3 de de çıktı, 7 i sabah yaptım böyle çıktı, ne marka bilmiyorum ama helal olsun kuruma çizgisi dahi çıkarmadıAdet ten sonra test yaptınmı ben bu derece yanılma olcanı sanmıyorum ya
bak bu 31 mayıs, 1 haziran, 2 haziran sabah testleri testleri hiç bir şey çıkmamış, bunlarda artimed bunlarda niye çıkmamış kafamı karıştıran onlar, 2e kadar kuruma dahi çıkarmadı, akşam yaptım 2 saat idrarla gölge çıkardı sabahısı adet oldum zatenBende çikolata kisti var aynı şekilde batma,ağrı , pıt pıt atma hissediyorum doktora sordum kistten dedi belki öyledir ama benim hiç bir testimde böyle belirgin çizgi çıkmadı bu zamana kadar
Ya evet senin süreci hatırlıyorum çok garip olmuştu manevi olarak da yıpratıcı ondan umut verecek bir şey de demek istemiyorum ama bir tanecik daha mı test yapsan varsa artık koyu çıkar zatenher gün diyorum ki yarında kendimi kötü hiss etsem doktora gidicem, yarın oluyor yarın ki güne kalıyor)) bence benimki psikolojik, adete 2 gün kala negatif çıktı, 1 gün kala silik çıktı kan testi verim negatif çıktı adet oldum, adetin 6ci gün sabah test yaptım pozitiv, öğlen yaptım bi tık koyu, akşam yaptım bi tık daha koyu çıktı, geceyle gittim test aldım sabah baktım negatif)) beynim benle oyun oynuyor, vucutta cevap veriyor olan o ki artimedi mahkemeye vericem bu gidişle, ama pradoctorda bi defa pozitif çıkardı)) olsun ben yine de artimede dava açıcam))
Valla çok enteresan tam günündeki geldi adetinevet 6 haziranda 3 test test yaptım 3 de de çıktı, 7 i sabah yaptım böyle çıktı, ne marka bilmiyorum ama helal olsun kuruma çizgisi dahi çıkarmadı
Ya bişi dicem. Evde test varsa fazla bir gidip yapsan mı ki? Sen beni hep şüphelendirdin.beyaz olan adete 3 gün kala, prodoctoru bulamadım
Tamamdır çok teşekkür ederim gerçekten bu grup bana çok iyi geldiBu süreçte birbirimizi rahatlatmazsak çok zor ya yarın kan değerini öğrenince de yaz canım
testim yok ki, buralarda hep artimed satıyorlar, artimed yapmakta istemiyorum, yarın bi gezineyim farklı marka var mı diye alıp bakıcamYa evet senin süreci hatırlıyorum çok garip olmuştu manevi olarak da yıpratıcı ondan umut verecek bir şey de demek istemiyorum ama bir tanecik daha mı test yapsan varsa artık koyu çıkar zaten
evet tam günümdeValla çok enteresan tam günündeki geldi adetin
Allah’ın izniyle bi Sknti olmayacak hissim varYarım yamalak geldi sonra durdu teşekkür ederim başka hastaneye gitsem ordaki doktor sistemden verdiğim tahlilleri görür mü
yok aşkım evde test hep bitirdim gün içinde 3 defa test yapıyordum kırmızıyı gördükçe ))Ya bişi dicem. Evde test varsa fazla bir gidip yapsan mı ki? Sen beni hep şüphelendirdin.
Aa bak benim üstüne görme ya da pozitif test olayımın ihtimali bile yok çünkü adet sonrası toplamda 4-5 kez denemiş olduk. Şu an hamileysem bile 2 günlük olabilir ahahhaahah olamayacak kadar yeniyim denemelerde.valla test taptım bir negatif çıktı bir pozitif çıktı sinirlendim bıraktım test yapmayı, artık test falan da almıcam delirttiler beni))
Çok tuhaf gerçekten. Ne var diyebiliyorsun ne yok diyebiliyorsunbak bu 31 mayıs, 1 haziran, 2 haziran sabah testleri testleri hiç bir şey çıkmamış, bunlarda artimed bunlarda niye çıkmamış kafamı karıştıran onlar, 2e kadar kuruma dahi çıkarmadı, akşam yaptım 2 saat idrarla gölge çıkardı sabahısı adet oldum zaten
Valla yarın test yap haber ver ben çok umutluyum senden inanamıyorum olmadığına yaniiiyok aşkım evde test hep bitirdim gün içinde 3 defa test yapıyordum kırmızıyı gördükçe ))
Ya icmeden dayanamıyorum kiBen tutunmaya etkisini bilmem de bilmem ne kadar fincan-kupa sonrası zararlı diyorlarya ben de bu ay için komple keseyim demiştim. Belki işe yarar inşallah o zaman öyle bişey varsa
Yumurtlamadan beri içmediysen biraz daha içme bakalım madem öyle bişey duydun.