- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
Yok canım benim 4+1deki alttaki bakBiraz fazla mı belirgin tedirgin oldum azıcık ?
Dış gebelik olmaz insallah kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim 4+1deki alttaki bakBiraz fazla mı belirgin tedirgin oldum azıcık ?
Dış gebelik olmaz insallah kızlar
Aynı aynı bende pişman oldum denediğimeKuzum onu bende 1 defa denedim ağrım oldu ve sanki sperm hepsi dişarıya aktı..keyf alan çok var ama..bana zülüm oldu
Attım bugünkünü zaten alintilamistimDunkunu ve bugünkü atabilir misin canım
Hepimizin inşallahAmin inşallah allah gönlüne göre versin canım
Testi erken yapmışın canım İnşAllah doğru hissediyorsundur Bu ay gelir sana minnoşunKızlar merhaba umitlenmek istemiyorum ama ama kürtaj olduğum gebeligimi reglime 6 gün kala karın agrimdan anlamıştım normalde karnim değil belim ağrır
Allah im beynimin bir oyunu mu bu yine karnim ağrıyor sabah test yaptım negatif çıktı ve yine reglime 6 gün var
beyaz olan adete 3 gün kala, prodoctoru bulamadımbu erken testler yanıltıyo ya zaten ben onlara güvenmiyorum hıç varmımpozıtıf çıkan testlerın resimi
bol bol su iç, bi de iç çamaşırların pamuklu ve ütülenmiş olsun canımAyy inşaallah ya moralimi duzelttin
Bizler bunu biliyoruz ama bilmeyen çok insan var canım. Beta hcg ne anlama geliyor onu bile bilmiyor bir çok kişi. O yüzden her ihtimali söylüyorlar. Sen canını sıkma sağlıkla büyüyecek bebiş doktorlar için kalp atışı duyulduktan sonra gebelik başlıyorCanım çok güzel kalbin var çok teşekkürler. Evet teyzoslari
Ya bir de bu doktorlar henüz sağlıklı bir gebelik demek için erken falan diyorlar ya. Söylemeyin yani biz de biliyoruz ama moral bozmanın anlamı nedir şu anlık değerin güzel iki gün sonra tekrar ver artışına bakalım diyin yani amannn
Olmaz İnşAllah canım dikkat et sen kendine yat sürekliKizlarr benim dün gece kanamam oldu ama ben farketmedim ağrım da vardı kalkmadim yerimden bugun doktora gittim kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi belli değil dedi tekrar kontrole gel dedi bakalım inşallah düşük olmaz yada kimyasal falan
Kaçtan sonra kaliteli çatlamış oluyor canımMaşallah kaliteli çatlamış yumurtan çok güzel inşallah saglıkla tutunur canımm
Bu testler nasıl doğru değil hala kabullenemiyorumbeyaz olan adete 3 gün kala, prodoctoru bulamadım
Ayyy nasıl moralimi düzelttiniz çok teşekkür ederimYok canım benim 4+1deki alttaki bak
Aynen bir de 5+1de beklenen böyledir bence ama hamile olunca anladım ki biz 9 ay kafayı yeriz ağrım oluyor korkuyorum olmuyor değerim mi düştü diye korkuyorum doktora gideyim de bi rahatlayayım
Çok haklısınız özür dilerim sakın yanlış anlamayin
Bu testler nasıl doğru değil hala kabullenemiyorum
kist pozitif çıkarta biliyor diyorlar, diyorum acaba bu batmalar falan da mı kistten? mide bulantısı falan, koku hassasiyeti, ya da yalancı hamilelik yaşıyorum)) bi de bi sıcak basıyor var ya anlatamamBu testler nasıl doğru değil hala kabullenemiyorum
Bu süreçte birbirimizi rahatlatmazsak çok zor ya yarın kan değerini öğrenince de yaz canımAyyy nasıl moralimi düzelttiniz çok teşekkür ederim
Bende de kist var canım geçen ay yalancı çıkarmadı hiçkist pozitif çıkarta biliyor diyorlar, diyorum acaba bu batmalar falan da mı kistten? mide bulantısı falan, koku hassasiyeti, ya da yalancı hamilelik yaşıyorum)) bi de bi sıcak basıyor var ya anlatamam