- 18 Haziran 2022
- 4.252
- 5.983
Bebeğiimmm bende koçumAynı benburç ne ben koç
İnşallah kuzum kimyasal zamanımki kayıtlara baktım da artimedde 7 gün kala regle görmüşümİnşAllah çıkacak içimden bir ses 3 gün kala diyo
Bu ay da görmek nasip olur inşallahBebeğiimmm bende koçum
İnşallah kuzum kimyasal zamanımki kayıtlara baktım da artimedde 7 gün kala regle görmüşümki o zaman 15. Gün yumurtlamisim 30. Gün regl günümdü yani ayın 26 sı
Olsun tecrübe tecrübedirAzıcık tecrübemden yola çıkarak cevaplıcambence 4’ü yumurtlamanın hemen öncesi, yapmadığın 5’inde yumurtlamış, 6sında çatlamış gibi duruyor ben 4’ünde pik görmeden önce 3’ünde yaptığım teste çok benziyor çünkü
Ooo erkenden görebilirsin o zamanBebeğiimmm bende koçum
İnşallah kuzum kimyasal zamanımki kayıtlara baktım da artimedde 7 gün kala regle görmüşümki o zaman 15. Gün yumurtlamisim 30. Gün regl günümdü yani ayın 26 sı
Terazi burcuyumAynı benburç ne ben koç
Ben de valla henüz karar veremedim sabah ki ruh halime bağlıYarın neyle gelicen bakalımkaset test mi kan testi mi merakla bekliyorum
bat neydi kuzum göremedim seniBen de valla henüz karar veremedim sabah ki ruh halime bağlı
12.gün oluyor cumartesi kuzum bekleyebilirsen bence en güzel tarih olurOlsun tecrübe tecrübedirBen şimdi bu testi cumartesi yapsam daha iyi olur sanki
Belki de olabilir diğer tüm tahliller çıkmış nerdeyse yaniBeta 5ten yüksek çıkıyorsa testi tekrarlıyorlarmış diye duydum canım belki ondan gecikiyordurAma özelde 2 saatte çıkıyor en geç
Ahhaaa burçdaş buldum kendimeTerazi burcuyumeşim diyor sen yorulmuyor musun hiç çenem de yorulmaz da
Ben tedavi olmayacam diye gruba kayıt yapmamıştım canım dışardan okuyup yorum yapıyordumbat neydi kuzum göremedim seni
Ben adetten 6 gün önce kan verdim negatifti, adetten 2 gün önce kaset test yaptım negatifti, adet günü de yaptım kaset test yine negatif, adet günü akşamı kan verdim kanda çıktıKuzum 4 gün kala varsa çıkaro yüzden 3 tanesini kullanmış oluyorum görür görmez gidip kan vermeliyim ben pıhtılaşma var hemen iğneye başlamam lazım yani adete 2 gün kala falan çıkmazsa bırakırım testi zaten
Canım kan değerini hangi gün vermiştin hatırlıyor musun kaç çıkmıştı aryimede göreBebeğiimmm bende koçum
Eşim genelde bana göre az konuşur bazen konuşmayınca onu yatakta yakalıyorum konuşuyorum da konuşuyorum kaçacak yeri de yok mecbur konuşuyorAhhaaa burçdaş buldum kendimeyok canım yorulmaz bizim çenemiz
ay benimde sat 16 mayıstıBen tedavi olmayacam diye gruba kayıt yapmamıştım canım dışardan okuyup yorum yapıyordumsat 16 Mayıs bat 16 Haziran
Yaaaay benimde sat 16 mayıstı
Belki de coktannn sende de vardırYaaane güzel senin ki net artık gebelik darısı başıma
Benim ki de 5 dakika içinde çektim ilk çok heyecanlandım ama değil dedi satan bayan dedi yok belli olacak dedi dediği gibi de oldu ovülasyon testlerinde nasıl çıkıyor t bölgesi hafifte olsa öyle olması gerekiyor dedi, mesela bunu gebelik testi gibi düşün böyle gözükmeli demişti bana ben çok yaptın innovitanın gebelik testinden o yüzden üzülmemek için gördüm çünkü konuşmalarınızı üzülmeyin diye söylemek istedim bi kaç gün geçsin yine yapın belli olsun diye düşünüyorumBenim ilk 3. Dakikaydı çektiğim foto .
Aynen ben de önceki gebelikte nabzımın daha hızlı attığını hatırladığım için yumurtlamadan beri ara ara nabzımı sayıyorum arttı mı diyeBelirti arayanlara bir ek daha yapayım kalbim normalden daha hızlı atıyor..
Anksiyete yüzünden arada olur bende ama bu bir kaç gündür hiç geçmedi tık tık atışı hissediyorum içten daha hızlı gibi
Ve karnım hazımsız
Hahahahahah ya resmen benEşim genelde bana göre az konuşur bazen konuşmayınca onu yatakta yakalıyorum konuşuyorum da konuşuyorum kaçacak yeri de yok mecbur konuşuyor