- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Niye gitmedin csnim vermeye seninkiler çok net masaallah adet döngün mu uzundu acaba bata göre çok iyiKızlar selam
Kan tahlilinde gören kaç kişi var grupta acaba
Ne zaman gördünüz değerler kaçtı ?
Ben idrar testinde gördüm sonra bi hafta bekleme kararı aldım yarın kan vereceğimbenim ilki adetten üç gün önce ovulasyon
İkincisi adetten bi gün önce erken gebelik
Sonrası adet günü gebelik
Sonrası da adetten bi gün sonra gebelik
Sonrasında da yapmadım 6 gündür bekliyorum kan vermek için sizler ne yaptınız merak ettim
Yok canım keseyi bekleyeyim dedimNiye gitmedin csnim vermeye seninkiler çok net masaallah adet döngün mu uzundu acaba bata göre çok iyi
Sence de iyi dimi belirginlikNiye gitmedin csnim vermeye seninkiler çok net masaallah adet döngün mu uzundu acaba bata göre çok iyi
Ne iyi mükemmel masaallah gününe göre erken yumurtlama da olabilir ikiz deSence de iyi dimi belirginlik
Bi kere de kimyasal yaşadım korkuyorum
Dıs gebelik olmaz dimiNe iyi mükemmel masaallah gününe göre erken yumurtlama da olabilir ikiz de
Kimyasal olsa artmaz ki düşerrrDıs gebelik olmaz dimi
Ya da kimyasal yine korkuyorum azıcık
Belirgin olması güzel değil mi işte daha iyiuiiAma testlerin en erkeni Ovulasyon testi o da 12. Gün o şekil olmasına rağmen çok mu belirgin
Tamam canım çok sagol1 kere yaptım canım her gün yapmadım bir de eşim de yaptı ama
Ben de bata kadar takip ettim sonra gidip kan verdim şimdi doktor için bekliyorum ilk kanı 2 ile çarparak gün hesapladım. 2 gündür hiç hamile gibi değilim kan değerim mi azalıyor acaba diye korkup evde kalan son testi yaptım koyu mu diye sonra binden 500e düşse anlayacakmış gibiKızlar selam
Kan tahlilinde gören kaç kişi var grupta acaba
Ne zaman gördünüz değerler kaçtı ?
Ben idrar testinde gördüm sonra bi hafta bekleme kararı aldım yarın kan vereceğimbenim ilki adetten üç gün önce ovulasyon
İkincisi adetten bi gün önce erken gebelik
Sonrası adet günü gebelik
Sonrası da adetten bi gün sonra gebelik
Sonrasında da yapmadım 6 gündür bekliyorum kan vermek için sizler ne yaptınız merak ettim
Ayenn cnm kismet yapcak birsey yok ama biraz kafamı rahat brakim az bu ay kendime izin verim belki kafa rahatlıkla olurİnşallah canım üzülme en hayırlısı böyleymiş
Belirtilere takilmayin bence. Ben hamile.kaldigim ay sifirdi belirtim o herkesten herkese degisir. HTta hamileyken gogus hassasiyetim bir azalip bir artti hepGöz kararması güzel bi belirti benceBelirtilerin daim olsun, benimkiler azaldı
Ekleme: 2 gündür uykum daha erkenden geliyor ama başka da bişey yok. Ağrım da yok bugün. Arada bacağımı atarken kasığa kramp girer gibi oluyor ama onu önemsemiyorum her ay oluyordu son zamanlarda.
Yaa tamam o zaman korktum bi an teşekkür ederim M muhendishanim98 iyi ki varsın senBelirgin olması güzel değil mi işte daha iyiuii
Yaaa aynı his bende de var ondan böyle üzgün üzgün yazıyorumBen de bata kadar takip ettim sonra gidip kan verdim şimdi doktor için bekliyorum ilk kanı 2 ile çarparak gün hesapladım. 2 gündür hiç hamile gibi değilim kan değerim mi azalıyor acaba diye korkup evde kalan son testi yaptım koyu mu diye sonra binden 500e düşse anlayacakmış gibi
Kuzum maşallah zaman ne çabuk geçiyor senin paşa 22 haftalık olmuş bile saglıkla kucagına alırsın inşallah canımBelirtilere takilmayin bence. Ben hamile.kaldigim ay sifirdi belirtim o herkesten herkese degisir. HTta hamileyken gogus hassasiyetim bir azalip bir artti hepakinti desen oda oyle.
İnsallah canim darisi isteyen herkesin basinaKuzum maşallah zaman ne çabuk geçiyor senin paşa 22 haftalık olmuş bile saglıkla kucagına alırsın inşallah canım
Sen de iyi ki varsın taze annee
Tabi canim boşa para vermeKızlar kan verme olayını bat zamanı sağlık ocağında mı versem doktorum özel hastanede gerek yok hiç para vermeye test için diyorum sonuçla doktoruma muayeneye giderim olmazsa