- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Bence normal yaaaYaaa bu kadar erken olması normal mi acaba bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal yaaaYaaa bu kadar erken olması normal mi acaba bende
Bundna sonra onu kullanma seni üzmesin innovita veya oncomed al canimOne step
Belirti bende de oldu tek taraflı arada , ve göz kararması oluyor bu araKızlar kızlarr yumurtlamanın 8.gününden selamlar çok hafif karın ağrım var hala. Sol göğsümün baya sızladığını fark ettim sabah ama sadece sol böyle bi şey oluyor mu sevgili hamişler ? Bir de marketteyken gözümün önü karardı baya ter attım ayakta duramadım aç da değilim hadi bana bunlar belirti diyin
Oh yaaa insan sevinir miymiş halsizliğe sancıyaBence normal ben de 5 gündür yasiyorummm
Yaaa katılıcam aranıza katılıcam bekleyin beniBelirti bende de oldu tek taraflı arada , ve göz kararması oluyor bu ara
Kuzum yaaa bir de aşırı halsizlik oldu normalfe enerji patlaması yaşayan bir insanım. Ayy uykum geldi oldum baya 3-5 günOh yaaa insan sevinir miymiş halsizliğe sancıya
İnşallah canım üzülme en hayırlısı böyleymişÖyle yapcam cnm ayy içim bir degisik oldu ben biraz kafa dinlim boyle olunca ev bana dar geliyo insalah sizde çıkar cnm inslaah duam sizinle
Hissetmiştim seniiiiiiiBelirti bende de oldu tek taraflı arada , ve göz kararması oluyor bu ara
Ben öyleyim şu an öğlen uyandım ama şu anda kafamı kaldıramıyorum sankiiiKuzum yaaa bir de aşırı halsizlik oldu normalfe enerji patlaması yaşayan bir insanım. Ayy uykum geldi oldum baya 3-5 gün
Geçiyor bence zamanla inşaallah tekrsr gelmez çok kötüydü djdjdBen öyleyim şu an öğlen uyandım ama şu anda kafamı kaldıramıyorum sankiii
Ay var bebiş sende varBuda işte gebelik testim
Öylemi dersinnnAy var bebiş sende var
Maşallah kuzucum el sallıyor annesıneTam sonuç kızlar
Ay ne bileyim insan bi değişik oluyormuş ama düşüncesi hissi bile heyecanlandırıyoGeçiyor bence zamanla inşaallah tekrsr gelmez çok kötüydü djdjd
Gecmiyormus yine uykum geldi dhdjsjjsAy ne bileyim insan bi değişik oluyormuş ama düşüncesi hissi bile heyecanlandırıyo
Hahahshshshsh hadi biz bi şekerleme yapıp gelelimGecmiyormus yine uykum geldi dhdjsjjs
Bana hep belirginleşmiş geldi size de öyle geldi mi ?Kızlar selam
Kan tahlilinde gören kaç kişi var grupta acaba
Ne zaman gördünüz değerler kaçtı ?
Ben idrar testinde gördüm sonra bi hafta bekleme kararı aldım yarın kan vereceğim benim ilki adetten üç gün önce ovulasyon
İkincisi adetten bi gün önce erken gebelik
Sonrası adet günü gebelik
Sonrası da adetten bi gün sonra gebelik
Sonrasında da yapmadım 6 gündür bekliyorum kan vermek için sizler ne yaptınız merak ettim
O kadar söylenerek muayene etti ki ve odasinda bekleyen 3 kişi vardır haliyle garip oldum ve zaten sorduğum sorulara cevap alamadım muayenede beyaz akıntin var dedi neden olabilir dedim bilmiyorum dedi. Benim sürekli akıntim oluyo her gün dedim kadınsın olacak tabi dedi. Alttan muayeneyi ultrasonu falan nerdeyse zorla yaptirdim çünkü muayene etmek istemiyo gibiydi o moral bozukluguyla da soramadım. Kist yok dedi tabi doğru mu bilemiyorum.İşte problem açıklama yapmıyor doğru düzgün. oflama ne ya nereye gideceğinizi nasıl bilmiyorsunuz sorsaydınız kızsa dahi sorun . Kist olabilir yumurtlama döneminde lekenme olabilir bunlar bir ihtimal en doğru sonucu doktora sorarak öğrenirsiniz . Allah yardımcınız olsun