- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Markası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyorKızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyorKızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum
Bişey olmaz Allahın izniyle kuzum ben testım pozıtıf cıkana kadar ne ılaclar ne antb ne serumlar aldım sılık cızgı gordugum gun bıraktım hepsını , Rabbim’e çok şükür bir sıkıntı olmadı Sende aklını bulandırma hıc sağlıkla büyüsün bebişin inşallah cok sevındım senın adınaBir daha içmem bir tane içtim bi şey olur mu korktum şimdi
Valla gevur memlekette markasında yazmamışlar allahım kafayı yicemMarkası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarmıyor
Bak Buda bugünkü ovulasyonMarkası ne canım testin? Silik çizgi görüyorum ama bazı testler yalancı çizgi çıkarıyor
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap canım daha koyu çıkarsa o zaman emin olursunValla gevur memlekette markasında yazmamışlar allahım kafayı yicem
Ovulasyon daha koyu olmalı sanki canım. Belki geç döllenmedir yada geç yumurtladın.çatlama gününü biliyor musun?Bak Buda bugünkü ovulasyon
Yok valla bu ay saldım takibi ama uygulamayla genelde aynı oluyor 30 31 çatlamış oluyorOvulasyon daha koyu olmalı sanki canım. Belki geç döllenmedir yada geç yumurtladın.çatlama gününü biliyor musun?
Ay bende gördüm.Kızlar günaydın bat yarın gebelik testi yaptım ben hayalmi görüyorum acaba yıne boşa umutlanmak istemiyorum
Valla bende gördüm gittikçe koyulaşıyor bırde buAy bende gördüm.
İlk günden diyorum kendime bu kız hamilehem sen hep hiss etdingüzelce artsın canımTam sonuç kızlar
Nasıl sevindim nasıl anlatamam. Resmen kendi evladını hissetmişsin. Sağlıkla büyüsün inşallah da kucağınıza alın.Tam sonuç kızlar
Bekleyelim bakalım nasıl olacak sonuçYok valla bu ay saldım takibi ama uygulamayla genelde aynı oluyor 30 31 çatlamış oluyor
Ayyy sevinsem mı napsam ben şimdi başka testimde kalmadıııBekleyelim bakalım nasıl olacak sonuç
Erken test yapmanın stresi işte yarın çişini yapmadan koşa koşa test alAyyy sevinsem mı napsam ben şimdi başka testimde kalmadııı
Tutamıyorum ki kendimi ben beş gündür test yapıyorum bir tanede ovulasyon testi yaptımErken test yapmanın stresi işte yarın çişini yapmadan koşa koşa test al
İşte kendimizi tutabilsek asıl önemli günlere elimizde test kalırda yok işte sabırsızızTutamıyorum ki kendimi ben beş gündür test yapıyorum bir tanede ovulasyon testi yaptım
Nihayet anlaşıldı annem beni rahat birakmicak şöyle bı gosteriyim kendimi demiş artkTam sonuç kızlar
Peki kist varsa femara ya devam etmeli miyim adetin 3. Gününden sonra sizceValla kist olabilir. Benim de klomen kullandığım ayda kistim oluşmuş ve baya ağrı yapmıştı. Parça gelmişti benden de. BElki de o parçalar kistin söküldüğüne işarettir. Ancak Pazartesi günü git olmadı doktora anlat. Ultrason ile muayne edip baksın kist var mı yok mu.