Kural gibi görmüyorum siz benim samimi hislerimi yanlış anladınız heraldeBunun bir kuralı yok bende evlenip hemen yapmaya başladım kaybettim şimdi tekrar deniyoruz bebekle de yapacaktık her seyi kural gibi görmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kural gibi görmüyorum siz benim samimi hislerimi yanlış anladınız heraldeBunun bir kuralı yok bende evlenip hemen yapmaya başladım kaybettim şimdi tekrar deniyoruz bebekle de yapacaktık her seyi kural gibi görmeyin
Telefonunu almayı unuttum instagramdan yazdım ama cevap verecek gibi değil kahvaltımı yapayım da gidicem yanınaDoktorunu ara bence normal mi sor canım gerekirse gidersin hastaneye
Kesinlikle var ben öncekilerde çok göremiyordum ama bu bayaa var, hayırlı uğurlu olsun inşallahhMaşaallah
Var mı kızlar koyulaşma
Uyandık bakalım ben 7.güne sen 8.güne bir an önce geçsin istiyorum zamannnDaha önce böyle olmadıysa bence önemli bi belirti. Benim hep olduğu için umutlanamıyorum Geçen aylardan farklı olarak bu ay göğüslerim daha fazla acıyor. Başka da bişey yok. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
Amin canım çok teşekkür ederimmmKesinlikle var ben öncekilerde çok göremiyordum ama bu bayaa var, hayırlı uğurlu olsun inşallahh
Ay doğru mu hatırladım senin gününü emin olamadım geri aynıydık sanki seninleUyandık bakalım ben 7.güne sen 8.güne bir an önce geçsin istiyorum zamannn
Aynen Son ovulasyon testimi pazartesi yapıcam bakalım yumurtlama olmayan güne göre fark var mı Cuma ya da cumartesi de erken gebelik testi yaparım belki. Sen ne zaman yapacaksın?Uyandık bakalım ben 7.güne sen 8.güne bir an önce geçsin istiyorum zamannn
Normalde bigün ileriyim doğru ama senin teste göre kesin olan yumurtlamanla benim tahmini yumurtlama aynı günAy doğru mu hatırladım senin gününü emin olamadım geri aynıydık sanki seninle
Tamam canım korkulacak bir şey olduğunu sanmamTelefonunu almayı unuttum instagramdan yazdım ama cevap verecek gibi değil kahvaltımı yapayım da gidicem yanına
Ben motive etmek için söyledim zaten sizi rahatlatmak için ama bu hormonlar hepimizi alıngan yaptı galibaKural gibi görmüyorum siz benim samimi hislerimi yanlış anladınız heralde
Geçmiş olsunKızlar günaydınn famera başladım bu ay şuan reglim biteli 3.gün oluyor afadersiniz dün ilişkiden sonra sulu kanamam oldu bu sabahta kasık ağrılarım var yine kanamam var peçeteye sildikçe gelen bunun sebebi sizce ne doktora gitmelimiyim korktum Biraz
Ben de cumartesi yapmayı düşünüyorum yumurtlamanın 13 çatlamanın 11.günü olucakAynen Son ovulasyon testimi pazartesi yapıcam bakalım yumurtlama olmayan güne göre fark var mı Cuma ya da cumartesi de erken gebelik testi yaparım belki. Sen ne zaman yapacaksın?
famera yan etki mi yaptı acaba canım doktora sor mutlaka bir baktır muayene ol için rahat etsin ben pimpirikliyim biraz böyle konulardaKızlar günaydınn famera başladım bu ay şuan reglim biteli 3.gün oluyor afadersiniz dün ilişkiden sonra sulu kanamam oldu bu sabahta kasık ağrılarım var yine kanamam var peçeteye sildikçe gelen bunun sebebi sizce ne doktora gitmelimiyim korktum Biraz
Yumurtam çatladı bence daha çok erken amaTamam canım korkulacak bir şey olduğunu sanmam
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsunGeçmiş olsun
Bende öyleyim o yüzden şimdi hazırlanıp yanına gidicem, yumurta kanamasına benzettim kasıkta ağrı da var çünküfamera yan etki mi yaptı acaba canım doktora sor mutlaka bir baktır muayene ol için rahat etsin ben pimpirikliyim biraz böyle konularda
3 günde mi? Ne dedi doktorYumurtam çatladı bence daha çok erken ama
Hadi hayırlı haberler gelsin İns erken catlamıstırBende öyleyim o yüzden şimdi hazırlanıp yanına gidicem, yumurta kanamasına benzettim kasıkta ağrı da var çünkü