Insalah cnm ama ben bugün kahverengi leke gordum o beni hep korkutuyor tup bebek de de oyle oldu zaten günüm yarın bakalım hayırlısı artikSeninki de çok belirgin canım artar zamanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalah cnm ama ben bugün kahverengi leke gordum o beni hep korkutuyor tup bebek de de oyle oldu zaten günüm yarın bakalım hayırlısı artikSeninki de çok belirgin canım artar zamanla
Belki yerleşmedir canım kötü düşünmeInsalah cnm ama ben bugün kahverengi leke gordum o beni hep korkutuyor tup bebek de de oyle oldu zaten günüm yarın bakalım hayırlısı artik
Insalah cnm insalah öyledir sen de kendini sitrese katma eminim sende var kalbim oyle carpiyo ❤Belki yerleşmedir canım kötü düşünme
Ya hahahahaha çay bardağı var bir tane kenarda duruyor tuvalette , çamaşır suyu döküp yıkıyorum artık prof oldum tuvalet olmayan yerde rahatlıkla yapabilirim tek damla olmadan ahahahahahAynen öyle ama bardağa işemek sanırım alışkanlık yapıyor
Yaa çok guzel
Annem e haber verdim köyü inletiyor sevinçten
Yerlesmedir benceInsalah cnm ama ben bugün kahverengi leke gordum o beni hep korkutuyor tup bebek de de oyle oldu zaten günüm yarın bakalım hayırlısı artik
Ben daha gıdaklıyorum önce kaliteli yumurta çıkarmaya çalışıyorum İnşAllah bu ay nasip olur canım sağol enerji verdinInsalah cnm insalah öyledir sen de kendini sitrese katma eminim sende var kalbim oyle carpiyo ❤
Femara kullan bence en iyi ilaç oBen daha gıdaklıyorum önce kaliteli yumurta çıkarmaya çalışıyorum İnşAllah bu ay nasip olur canım sağol enerji verdin
Bu ay sadece inofolic kullanıyorum kendi kendine büyüyor mu bakalım gerekirse diğer ay kullancamFemara kullan bence en iyi ilaç o
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı büyürBu ay sadece inofolic kullanıyorum kendi kendine büyüyor mu bakalım gerekirse diğer ay kullancam
Hahahahaynen bebegımmm.amaan bızımkı bırazda eglence yaaelbet bırgun kırmızı cızgı cıkacakAşkım çocuğu rahat bırakamıyoruz ki hcg yi salsın çok erken daha biliyorsun
nedemek cnm hepimizin buna ihtiyacı var ❤hayırlısıyla inslaah hepimiz guzem haber alirizBen daha gıdaklıyorum önce kaliteli yumurta çıkarmaya çalışıyorum İnşAllah bu ay nasip olur canım sağol enerji verdin
Daha önce böyle olmadıysa bence önemli bi belirti. Benim hep olduğu için umutlanamıyorum Geçen aylardan farklı olarak bu ay göğüslerim daha fazla acıyor. Başka da bişey yok. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.İnşallah canım. Benim adetten bu kadar önce ağrım olmadı hiç bugüne kadar
Ben bazen 15i görüyorum ☺ tebrik ediyorum canımHappen94 bugün farkına varmayıp 11bin adım atmışımmm
Cuma verdiğin tahlil pazartesi düşüyor genelde canımKızlar devlet hastanesinde dün progesteron baktırdım.Hala en nabıza düşmemiş.Normlde aynı gün düşerdi.Haftasonu diye mi acaba
Doktorunu ara bence normal mi sor canım gerekirse gidersin hastaneyeKızlar günaydınn famera başladım bu ay şuan reglim biteli 3.gün oluyor afadersiniz dün ilişkiden sonra sulu kanamam oldu bu sabahta kasık ağrılarım var yine kanamam var peçeteye sildikçe gelen bunun sebebi sizce ne doktora gitmelimiyim korktum Biraz