- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Zaten bu gidişle kanı veremicez benimki gelesiye kadar sağlık ocağı kan almayı bitirir, aramış şimdi de 2 saat gecikicem diyor en özel anlarsa hep aksilik mi çıkar. Öyle yapardım canım da maalesef arabayla gitmiş işe ben de dolmuş vs gidersem uzak kalacak eve aynı anda girerizcanım senin yerinde olsam tek gider yapar öğrenirdim eşime de süpriz yapardım ama sen bilirsin
İştah kalmadı daha da gecikicem diyorYe sen bir şeylerAç bırakma çocuuuu
Stres yapma daha iyi beta biraz daha artmış olur belkiZaten bu gidişle kanı veremicez benimki gelesiye kadar sağlık ocağı kan almayı bitirir, aramış şimdi de 2 saat gecikicem diyor en özel anlarsa hep aksilik mi çıkar. Öyle yapardım canım da maalesef arabayla gitmiş işe ben de dolmuş vs gidersem uzak kalacak eve aynı anda gireriz
Canım dün tesadüfen soru cevapta biri osman hocaya bunu sormuş bak böyle cevap vermiş atayım sanaCanım ben sosyal medya kullanmıyorum . Ama 2 kaybım var biri düşük bir kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Ben böyle durumların tesadüf olduğuna inanmam canım demek ki şimdi gitmemelisinEn
İştah kalmadı daha da gecikicem diyor
benim bat 29 haziran sen 2-3 gün sonrasın hemen hemen aynı ilerlicez rabbim inş. ikimize de burda isteyen herkese nasip etsinSenin döngün daha kısa sen başla benceBenim son aylarda 17. 18. Günlerde oluyor yumurtlama Döngüm 31-32 gün toplam
canım koyuluğu takip et öyle kan ver, bak bu ay bana 4-5 test belli pozitif verdi, kan testi verdim negatif, varsa eğer erken öğrenmekte bir şey diğil, 2 günden bir kolunu deldircen, burdakı kızlarda gördük, ben artık test yapmayı bile bırakcam, sifarişte vermedim))Zaten bu gidişle kanı veremicez benimki gelesiye kadar sağlık ocağı kan almayı bitirir, aramış şimdi de 2 saat gecikicem diyor en özel anlarsa hep aksilik mi çıkar. Öyle yapardım canım da maalesef arabayla gitmiş işe ben de dolmuş vs gidersem uzak kalacak eve aynı anda gireriz
anladım canım stres yapma rahat ol biz eminiz testlerde var bebişin senledirZaten bu gidişle kanı veremicez benimki gelesiye kadar sağlık ocağı kan almayı bitirir, aramış şimdi de 2 saat gecikicem diyor en özel anlarsa hep aksilik mi çıkar. Öyle yapardım canım da maalesef arabayla gitmiş işe ben de dolmuş vs gidersem uzak kalacak eve aynı anda gireriz
Amiiiin aminbenim bat 29 haziran sen 2-3 gün sonrasın hemen hemen aynı ilerlicez rabbim inş. ikimize de burda isteyen herkese nasip etsin
İnşaallah canım da anın heyecani kaçacak gibi hissediyorum üzüldüm çok ya sürekli heyecanla beklerken gecikti durduBen böyle durumların tesadüf olduğuna inanmam canım demek ki şimdi gitmemelisinBelli ki bir şeylerden sakınılıyorsun şu an
Valla bşarabilirsen en güzeli o aslında ya. Baktın bat geçti yap 1 tane test kop koyu çizgiyi direkt gör.canım koyuluğu takip et öyle kan ver, bak bu ay bana 4-5 test belli pozitif verdi, kan testi verdim negatif, varsa eğer erken öğrenmekte bir şey diğil, 2 günden bir kolunu deldircen, burdakı kızlarda gördük, ben artık test yapmayı bile bırakcam, sifarişte vermedim))
O da doğru tabi de insan elinde bı değer olsun da baksın istiyorcanım koyuluğu takip et öyle kan ver, bak bu ay bana 4-5 test belli pozitif verdi, kan testi verdim negatif, varsa eğer erken öğrenmekte bir şey diğil, 2 günden bir kolunu deldircen, burdakı kızlarda gördük, ben artık test yapmayı bile bırakcam, sifarişte vermedim))
bende içiyorum onu kapsul benimki bugün kasıklarımda agrı var acaba cabuk mu büyütüyor akşam eve gider gitmez yapacamAmiiiin aminbenim şimdilik görünen 5 Temmuz ama inofolic içtiğim için erken yumurtlama olursa değişebilir.yinede tarihler yakın İnşAllah bu ay güzel sonuçlanır
Bu anlık bir heyecan olmayacak ki daha yolunuz uzun her kontrolde yeni bir heyecan yaşayacaksınızİnşaallah canım da anın heyecani kaçacak gibi hissediyorum üzüldüm çok ya sürekli heyecanla beklerken gecikti durdu
Bakalım nasıl olacak seninkini de kendiminki kadar merak ediyorumbende içiyorum onu kapsul benimki bugün kasıklarımda agrı var acaba cabuk mu büyütüyor akşam eve gider gitmez yapacam
bende pco var canim, doktor takibine gitmedim bu ay, takip olmayınca adet tarihimde belli olmuyor, o yüzden hiç onu da yapmıcam, bu ay tek amacım sigarayı azaltmak, bıraka bilirsem bırakmak, sonrakı aylar bakarım doktorlaValla bşarabilirsen en güzeli o aslında ya. Baktın bat geçti yap 1 tane test kop koyu çizgiyi direkt gör.
Kesinlikle. Aslında erken öğrenmek de bir yandan güzel bir yandan tedirgin de ediyor insanı. Ben de erkenden başlarım test yapmaya kesin. Slik görürsem testler ile koyuluk takibi yaparum hemen doktora gitmem ama. Bat geçince giderim doktora zannediyorum. Doktorlar bile bat geçtikten sonra hemen gelmeyin 1 hafta geçsin diyorlar. Biz sabırsızızBu anlık bir heyecan olmayacak ki daha yolunuz uzun her kontrolde yeni bir heyecan yaşayacaksınızbak belki beklemek iyidir belki beta 5 civarı çıkacaktı sende kendini yerdin var mı yok mu diye. Bekledikçe artıyor
benmde genelde 24 25 günde ovulasyonun 10. günde de olduğu oldu 12. gündede sadece femara klomen kullandığmda 14. günde oldu çatlama istersen başla teste yapacaksankac günde bir regl oluyorsun ben kacırmamak için diyorum bilemedim bugün adetin 8 günü genelde 26 27 günde adet oluyorum ne zaman başlasam
aşkım yalnış anlama lütfen kaç aydır bu topiklerdeyiz, olucağa çare olmuyor, inşallah senin bebiş var ve sağlıklı devam eder, ama burda sonucunu eline alıp kimsayal sonuçlanan arkadaşlarımız var, önemli olan değer diğil, sağlıklı olması, stres yapma, bak en büyük düşmanımız stres, film aç film falan izle kafan dağılsınO da doğru tabi de insan elinde bı değer olsun da baksın istiyor
aylardır belirti aramaktan bi hal olduk bu ay eşime şu oldu acaba mı bu oldu acabamı demicem dedim hatta adetim bile gecikse acaba hamileliltenmi demicem dedim o kadar artık yaniValla bşarabilirsen en güzeli o aslında ya. Baktın bat geçti yap 1 tane test kop koyu çizgiyi direkt gör.