Bana bir kere vermişti doktor iki defa femara verdi birkesinde duphaston verdi oda catlamadan iki gün sonra icmeye başlamıştımKızlar bir şey sormak istiyorum Duphaston kullananlar en fazla kaç ay kullandılar acaba? Bunda bir sınır var mıdır? En son bana klomen çok dokundu ve kiste dönüştü yumurtam. Ancak duphaston kullanırken çok rahat yumurtlamıştım.
İnsallah en yakin zamanda sen de hayirli haberi verirsinYok canım bence gayet normal şeyler söylemiş. Benim doktorlarımdan biri de yeniden gebelik olunca corasprin başlarız önlem amaçlı demişti. Dekolman için de bu öngörülemez,kimin başına geleceği belli olmayan, nadir yaşanan bir olay demişti. Trafik kazası gibi anlık oluyor her şey dedi. Dekolman yaşayıp sonrasında sağlıklı doğum yapan bir kadınla konuştum burada o da aynı şekilde 6 aydan sonra sıkı takibe girmiş, genel olarak hiç zorlamamış kendini dikkat etmiş eğilip kalkarken. Bazen bebek toplanır ya o anlarda korkuyordum hemen hastaneye gidiyorduk ama çok şükür bir şey olmadı dedi. Doktoru da zaten toplanma durumunda hastaneye gitmesini istemiş. Bizde böyle önlem alarak dikkat ederek geçireceğiz. Yani sen dikkat et bana da İnşAllah yakında nasip olur
Tam bilmiyorum canım benKızlar bir şey sormak istiyorum Duphaston kullananlar en fazla kaç ay kullandılar acaba? Bunda bir sınır var mıdır? En son bana klomen çok dokundu ve kiste dönüştü yumurtam. Ancak duphaston kullanırken çok rahat yumurtlamıştım.
Bende bu ay baya olmuştu canım çok ümitlenmiştim ama maalesef negatifKızlar yumurtlamanın 5.gününde sancısı olan var mı aranızda böyle kramp girer gibi özellikle eğilip kalktığımda iş yaptığımda oluyor
Amiiin aminİnsallah en yakin zamanda sen de hayirli haberi verirsinmecbur artik sıkı takipte olucaz insallah bizler de bu aciyi yasayan diger kadinlar ve diger butun isteyen kadinlar da saglikla bebeklerini kucaklarina alir
yumurtlamanın 7. günündeyim evet ben de oldu yumurtlamadan beri varKızlar yumurtlamanın 5.gününde sancısı olan var mı aranızda böyle kramp girer gibi özellikle eğilip kalktığımda iş yaptığımda oluyor
Bende ilk defa oluyo bilmiyorum uyduruyo muyum diyorum ama gerçekten ağrıyo kafam allak bullakBende bu ay baya olmuştu canım çok ümitlenmiştim ama maalesef negatifİnşAllah seninki pozitiftir
Neden ya acaba hepimizin içinden aynı ihtimal geçiyor inşallah öylediryumurtlamanın 7. günündeyim evet ben de oldu yumurtlamadan beri var
O ağrı bende de oluyordu kuzum.Bende ilk defa oluyo bilmiyorum uyduruyo muyum diyorum ama gerçekten ağrıyo kafam allak bullakinşallah hepimiz görürürüz o pozitifi..
Sonuç ne oldu canımO ağrı bende de oluyordu kuzum.
Ben 3 ay kullandım adet düzene girsin diye.ama girmedi canım bende artık kullanmadım.Pko var bende adet düzensizKızlar bir şey sormak istiyorum Duphaston kullananlar en fazla kaç ay kullandılar acaba? Bunda bir sınır var mıdır? En son bana klomen çok dokundu ve kiste dönüştü yumurtam. Ancak duphaston kullanırken çok rahat yumurtlamıştım.
Amin canım inşallahDarısı başıma inşallah
Hiç gebelik yaşamadım maalesef. Sadece her seferinde o ağrım oluyordu. Ovulasyon testinde pik görüyordum ertesi günü silikleşiyordu. Ama 4-5 gün sonra bir ağrı giriyordu bıçak saplanır gibi nefesim kesilecek gibi oluyordu.Sonuç ne oldu canım
BEnde de pcos var. Peki sonrasında hangi ilaç ile devam ettin? Şu an ne kullanıyorsun? Klomen dokundu bana en son.Ben 3 ay kullandım adet düzene girsin diye.ama girmedi canım bende artık kullanmadım.Pko var bende adet düzensiz
Ağzından bal damlıyor yaHiç gebelik yaşamadım maalesef. Sadece her seferinde o ağrım oluyordu. Ovulasyon testinde pik görüyordum ertesi günü silikleşiyordu. Ama 4-5 gün sonra bir ağrı giriyordu bıçak saplanır gibi nefesim kesilecek gibi oluyordu.
Benim de kafam karışık işte bu yüzden. Doktorum ovulasyon testi yap ama güvenme çatlamayı doğru vermeyebilir demişti. Belki de pikten 5 gün sonra oluyor benim. Ağrılar da o yüzden oluyordu hiç bir fikrim yok. Nasipse Ağustosta pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş deneyeceğim.
Ama inşallah sende bebiş vardır, çünkü bu ağrıyı çeken kim varsa gebe olduğunu öğreniyor genelde.
Benimde kızım başak malesef evladımdır severim ederim ama çekilecek gibi degilller vallaBenımde abım kayınvaldem annem basak burcu ve cok anlastıgım soylenemezcunku ınat burc uzgunum
Klomen pkos ta şişkilkiktem başka bişey yapmaz canım aşırı yanntkisi var.femara iyi kullandım onu da 2.kezdir çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 10 gün var bataBEnde de pcos var. Peki sonrasında hangi ilaç ile devam ettin? Şu an ne kullanıyorsun? Klomen dokundu bana en son.
Ben de biraz daha koyulaşsın öyle söyleyeyim dedim eve girer girmez bence ben hamileyim dedim tek fark bence eklemek olduBen hıc dayanamamkooş gel hemen kn vermeye gıdıyoruz dıye cagrırdım
Canım ben kullanıyorum duphaston klomenle yumurtlama oluyor çatladıgı gün başlıyorum 7 gün günde 1 defa kullan diyor bana. Döllenme olmazsa 3 gün sonra adet geliyor bendeKızlar bir şey sormak istiyorum Duphaston kullananlar en fazla kaç ay kullandılar acaba? Bunda bir sınır var mıdır? En son bana klomen çok dokundu ve kiste dönüştü yumurtam. Ancak duphaston kullanırken çok rahat yumurtlamıştım.