Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin bebişim ya çok gerildim yine bekle diyecekler diyeHadı hepınız guzel haberler verın bebısm
Dualarım seninle canım benim.bir çok hamile kadın böyle stresli bir dönem atlatıyor endişelenme sen de iyi olacaksın Bebişin sıkı sıkı tutunacak sana İnşAllahKızlar günaydın.
Dün akşam kasık ağrısı ile hastaneye gittim kesenin etrafında kanama var dediler hastaneye yatışımı yaptılar. İğne vuruldum progestan ilaç kullanıyorum 2 adet lütfen dua edin
İnşAllah canım Allah razı olsun. Kalp atışı vardı dün inşallah hayırlı haberler alırımDualarım seninle canım benim.bir çok hamile kadın böyle stresli bir dönem atlatıyor endişelenme sen de iyi olacaksın Bebişin sıkı sıkı tutunacak sana İnşAllah
Kaç haftalıksınız? Progestan güzelce tutuyor inşallah güzelce tutunur minnosunKızlar günaydın.
Dün akşam kasık ağrısı ile hastaneye gittim kesenin etrafında kanama var dediler hastaneye yatışımı yaptılar. İğne vuruldum progestan ilaç kullanıyorum 2 adet lütfen dua edin
Normal 7+2ydi ama dün doktor 6+5dedş de bilmiyorum tamKaç haftalıksınız? Progestan güzelce tutuyor inşallah güzelce tutunur minnosun
Telaş etme cnmİnşAllah canım Allah razı olsun. Kalp atışı vardı dün inşallah hayırlı haberler alırım
İnşAllah ablam inşallah hayırlısı artık ultrasona gircem birazdan bakıcaklar bakalımTelaş etme cnm
ALLAHın izniyle bsey olmaz inşallh
Çoğu kişide artık duyuyorum hu kanama alanını
İlaçla halledıyorlar
Yumurta daha tüplerde yuvarlanıyor teste başlamışın bileAlın sıze bır 4. Gun testı verıyımde gozumuz gonlumuz acılsıın aynurland kalkacakta test yapacaktaa sabah 8 de yaptım B Buffalosos melisaa93 Mervenur277 ve dıger bebeklerım
Her şey yolunda gidecek İnşAllah canımİnşAllah ablam inşallah hayırlısı artık ultrasona gircem birazdan bakıcaklar bakalım
Napayım grubun eglencesı bu teslerben en cok testlere bakmayı sevıyorumYumurta daha tüplerde yuvarlanıyor teste başlamışın bile
Kız bu çatlamanın 4. Günümü birilerinin canı bardağa işemek istemiş belliAlın sıze bır 4. Gun testı verıyımde gozumuz gonlumuz acılsıın aynurland kalkacakta test yapacaktaa sabah 8 de yaptım B Buffalosos melisaa93 Mervenur277 ve dıger bebeklerım
Eğleneceksen de başka dandiklerle yap bu testleri boşa verme tek satılmıyor bakNapayım grubun eglencesı bu teslerben en cok testlere bakmayı sevıyorum
İnşAllah çok moral veriyorsunuz bana Allah razı olsunHer şey yolunda gidecek İnşAllah canım
Hahahcok sevıyorum napayım her yaptıgında ınsan aynı heycanla beklermı ya oyun gıbı ıkızlerımı nasıl annoşuumeleklerımıze ıyı bakKız bu çatlamanın 4. Günümü birilerinin canı bardağa işemek istemiş belli
Ayyy evet sımdı sen dıyınce bunu idrak ettımbıraz dandık test alıyım haklısın çokEğleneceksen de başka dandiklerle yap bu testleri boşa verme tek satılmıyor bak
Gece takıldım kaldım hamilelik belirtileri bölümünde bir sürü konu okudum testleri inceledim inşaat izleyen dayılara döndük burda hahahahNapayım grubun eglencesı bu teslerben en cok testlere bakmayı sevıyorum
Çok değerli bu testler harcamaaaa şuan yolda nazlı nazlı ilerliyor kesin daha salmadı kana betayı minnoşAlın sıze bır 4. Gun testı verıyımde gozumuz gonlumuz acılsıın aynurland kalkacakta test yapacaktaa sabah 8 de yaptım B Buffalosos melisaa93 Mervenur277 ve dıger bebeklerım