Ayyy yerleşme kanaması mmı kievet, ama farklı oldu, siyah kahve tonlarında, 2 gün oldu, et parçacığı gibi bir şeylerde vardı, 2 gündür dü lekelenme oluyor, bide bu gün adet olucakmışım gibi ağrım var
Çok rahatladım valla Amin inşallah Allah hepimizin gönlündeki versinCanım ben pazar günü hem kasık hem kalça ağrısından doğrulamadım, dinlenecek bir ortamda da değildim. Ama çok şükür pazartesi öğleden sonra bir anda geçti... Kanaman olmadığı sürece ağrılar olması normal vücudun yeni bir canlıya yaşam alanı açmaya çalışıyor... Strese girme, bol bol dinlen, her şey çok güzel olacak hepimiz için, tüm topiğin hatunları için
Günaydın kuzum, hadi inşallah senin de güzel haberini alalımGünaydın kızlar test yapacaklar bekliyoruz
Kocaman pozitifleri görün inşallah
Yumurtlamanın 6. Günündeyim göğüslerim şiş kollarımı indirip kaldırırken bile ağrımaya basladı
İçi dolu dolu oldu sıkınca çok acıyor
Karnım şiş hala şişkinlik geçmedi
Bisey yiyip içince daha da şişiyorım hazımsızlık var
Kimyasal gebelik olabilir adetten sinra beta yavaş yavaş düşüyor ondan dolayi çift çıkmıştırevet oldum ama, içime şüphe düştü test yaptım böyle çıktı, belki test bozuktur bilmiyorum
İnşAllah bunların hepsi gebeliktendirGünaydın kızlar test yapacaklar bekliyoruz
Yumurtlamanın 6. Günündeyim göğüslerim şiş kollarımı indirip kaldırırken bile ağrımaya basladı
Ben bu kürü yaptığım zaman 4 gün geç yumurtlama görmüştüm. Haliyle adetim de geçmişti. Ama olumlu olanı da çok okudum umudunu kaybetmeBen bu ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım. Adetim de gecikiyor. Göğüsler çok şiş, kasıklarımda sancı adet belirtileri yaşıyorum. Aklıma bu kürden dolayı gecikme yaşadığımı sokmaya çalışıyorum. Öbür türlü Umutlanmaktan da yoruldum.Evde test yapıp hayal kırıklığı yaşamak da beni çok mahvediyor. Biraz daha gecikmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bize de inşallah.
bizmde aklımız karıştı güzel haberlerini bekliyoruz inş yaşadıgın yerleşme kanamasıdır bebişin senledirkafam çok karıştı valla
Sen kesın hamılesın ben sana dıyımGünaydın kızlar test yapacaklar bekliyoruz
Ya orası belli olmaz hiç kimisi hiç hissetmiyor bence sen de hamilesin tam değerlendirme olduSen kesın hamılesın ben sana dıyımbenım gosus agrımfln hep gectı bende kesın degılım
amiiinnn, insan herseye gögüs geriyorValla sonu güzel olsun Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin evlat sahibi olmak için isterse dünyanın en ağrılı filimi yinede o ağrıyı çeker korksamda filimi çekilirim
İn şa Allah canımay bugün hepimiz doktordayız hadi güzel haberlerle dönelimm inşaallah
Ben de yumurtlamanın 10. Günündeyim. Dün negatif çıkınca 3-4 gün sonra yapicam diye söz verdim kendimeGünaydın kızlar test yapacaklar bekliyoruz
9. Gün negatif çıkması da çok normal 2-3 güne silik çıkar varsaBen de yumurtlamanın 10. Günündeyim. Dün negatif çıkınca 3-4 gün sonra yapicam diye söz verdim kendimehala idrara geçmemiş olabilir umudum var
Benim de bugün göğüs hassasiyeti başladı, ya gebelikten ya çok birliktelikten artık neyse
Bazen bizim saydığımız 10 gün aslında 8. ya da 9. gün olabiliyor. Yumurta geç çatlamış olabilir ve geç döllenme olmuş olabilir. Hadi inşallahBen de yumurtlamanın 10. Günündeyim. Dün negatif çıkınca 3-4 gün sonra yapicam diye söz verdim kendimehala idrara geçmemiş olabilir umudum var
Benim de bugün göğüs hassasiyeti başladı, ya gebelikten ya çok birliktelikten artık neyse
Senin randevu kaçtaay bugün hepimiz doktordayız hadi güzel haberlerle dönelimm inşaallah
Hadı hepınız guzel haberler verın bebısmSenin randevu kaçtaAyy amin inşAllah