- 24 Ağustos 2022
- 4.155
- 12.885
Hemen aldırıyorumKürtaj dönemimde çok içtim rahmi yumurtaları çok güzel toparladıadetim Düzene girdi ağrılar gitti tam bir östrojen deposu günde 2-3 içtim
Erkeklere önermiyorlar eşleriniz içmesin asla
Anladim bnde bi sorayim yine gidersem henüz göstermedim ben sonuclarimi da. .sBana o zaman doktor tahlillerin temiz demişti sadece bende denemeye yeni başladığımız için merak edip sormamıştım , şimdi burda okuyunca merak ettim
Ayyyyyy hahahahahHemen aldırıyorumbilmezdim bunu bak söylim de alsın benim koca. Kız aklıma ne geldi hahahahahHa ay krize girdim. Bizim okulda bi gay öğretmen arkadaş var o içer böyle ada çayı falan acep ondan mı
Bana da yazar mısın eğer size değer düşük vs derseAnladim bnde bi sorayim yine gidersem henüz göstermedim ben sonuclarimi da. .s
Tabi yazarimBana da yazar mısın eğer size değer düşük vs derse
En son 15 mayıs adet olmuştum çift çizgiyi görünce bi umitlendim yine yapmaya devam ediyorum teşekkür ederimBenim bildiğim kadarıyla henüz yumurtlama olmamış devam edin testlereinsallah gönlünüze göre olsun
Evet canım benim aldıgım yer gebelik için kullanacaksanız adetli iken başlayıp yumurtlama olduktan sonra bırakacaksınız dedi canımAdetliykende içiliyor mu
Evet canım olabilir kalitesiz yumurta denk geliyor ben saglık ocagında her ay baktırıyorum. Amh da önemli baktırdınız mı hiçMerhaba bana adetin 4. Günü fsh bakılmıştı 3.83 çıkmıştı sizce düşük mü çıkmış bilmediğim için soruyorum daha 3 aydır deniyoruz olmuyor gebelik bundan kaynaklı olabilir mi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimBenim 1 yumurtam vardı 22mm iğne vuruldum canım..Bugün çok koyu kıvamlı çok çok afedersinbembeyaz akıntım var ama iğneden muhtemelen
Tamm canm teşekkürler:)Evet canım benim aldıgım yer gebelik için kullanacaksanız adetli iken başlayıp yumurtlama olduktan sonra bırakacaksınız dedi canım
Ben ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vurundumBenim çok hafif kasık ağrım oldu sonra geçti.Benim 3.iğnem artık alıştı bünye ondan canım.Pko var bende.inş bu ay kalırız
Sağol canım yine de teşekkür ederimO zaman o konuda bir şey diyeme hiç çatlatma iğnesi olmadım, tecrübeli arkadaşlar yazar
AhahahNası bildin
Ayy eski actgım konular gözüküyormu bılmıyorum ama öyle bi linç yiyordum ki
Dişil enerji diyince aklımaAyyyyyy hahahahahvalla olanilir mi ya testesteronu zayıflatıyor diyorlar hep bunlar hep dişil enerji
Yok baktırmadım hiç söylemiştim aslında gebelik düşünüyorum diye ona göre baktım ben tahlillerine demişti ama demek ki benim tekrar gitmem gerekiyor, insan ilk aydan tutacak sanıyor cahillik işteEvet canım olabilir kalitesiz yumurta denk geliyor ben saglık ocagında her ay baktırıyorum. Amh da önemli baktırdınız mı hiç
Yanlışlıkla kocama dişil enerji yüklemesi yapmışımdır
Yo gelinler grubuydu ama, artık ne yazıyosam gelinler bile gıcık oldu bnaAhahahtahmin etmek zor değil. Sanmıyorum o yılların görüneceğini niye linç yedin kayınvalideler grubuna mı yazdın