bende kac aydır biliyorsun her seferinde hiç bişey vermedi dr bu sefer farklı dr aldım randevu ayrıntılı soracam yumurtam varmı ne durumda merak ediyorum ilaçta isticem hayırlısı bakalımAmiiiin aminÇok heyecanlanıyorum korkuyorum ya olumsuz bir şey duymak istemiyorum. 11 aydır her doktor randevumdan ağlayarak çıktım artık güzel şeyler duymak istiyorum
O zaman sıkıntı yok canımBende yarın endokronoloji bölüme gitcem Allah nasip ederse birtek TSH hormonum yüksek çıktı sanırım birde amh gerçi doktorum amh hormonuma normal dedi referans değerine göre normal dedi
düşer düşer ıcını ferah tut,İnşallah düşer 14 Haziran'da da rahim filimi çekilcem anestezi almadan açıkcası korkuyorum
Evet Şişlide sen bana demiştin çok iyiydilerdüşer düşer ıcını ferah tut,
rahım fılmı ben ıkı kere cektırdım c kollu cıhaz olur ıse hıc agrı olmuyor, sadece adet sancısı,
istanbulda isen şişli echomarı onerıyorum
Aynen sen sordukça bakmadıysa bile bakacaktır sayısına. İnşAllah çok iyi geçer kontrollerimizbende kac aydır biliyorsun her seferinde hiç bişey vermedi dr bu sefer farklı dr aldım randevu ayrıntılı soracam yumurtam varmı ne durumda merak ediyorum ilaçta isticem hayırlısı bakalım
Eveett canımmm, cok korkarak gıtmıstım ılk sefer ama cok rahat geçmiştiEvet Şişlide sen bana demiştin çok iyiydiler
Kocaelideyim ben adet sancısı gibiyse dayanırım inşallah birde işlem kaç dakika sürüyordüşer düşer ıcını ferah tut,
rahım fılmı ben ıkı kere cektırdım c kollu cıhaz olur ıse hıc agrı olmuyor, sadece adet sancısı,
istanbulda isen şişli echomarı onerıyorum
Benim ikinci seferimdi..alışmıştım uyumaya..ama bana dediler anestezi almaya gerek yok iyikide almadım..ama nasıl korkuyordum eşim bile şaşırdı beni görünce..nasılsın diyo sandıki doktorlar toplanacak etrafımaEveett canımmm, cok korkarak gıtmıstım ılk sefer ama cok rahat geçmişti
Umarım öyledirHımm hiç bu açıdan düşünmedim
Çoğul gebelık olabılırmı acaba
İnsülin direnci de var canım.homa ırBende dün hormon testi verdim Eki Görüntüle 3257928
yaptırdıgınız yere sorun c kollu makıne ıse cok agrınız olmaz ınsallah, 8-10 dk suruyor ancakKocaelideyim ben adet sancısı gibiyse dayanırım inşallah birde işlem kaç dakika sürüyor
evet bende cok korkarak gıttmıstım ılk seferBenim ikinci seferimdi..alışmıştım uyumaya..ama bana dediler anestezi almaya gerek yok iyikide almadım..ama nasıl korkuyordum eşim bile şaşırdı beni görünce..nasılsın diyo sandıki doktorlar toplanacak etrafıma
Yok canım sanmıyorum ya o doktora güvenim kalmadı zaten son olanlardan sonra.bir iki ay daha deneyip başka doktora gideceğim artıkCanım sen rahim ince diyordun doktorum demişti diye progestan kullandın.ona bakyırdı mı tekrar
Valla sonu güzel olsun Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin evlat sahibi olmak için isterse dünyanın en ağrılı filimi yinede o ağrıyı çeker korksamda filimi çekilirimyaptırdıgınız yere sorun c kollu makıne ıse cok agrınız olmaz ınsallah, 8-10 dk suruyor
yaptırdıgınız yere sorun c kollu makıne ıse cok agrınız olmaz ınsallah, 8-10 dk suruyor a
yaptırdıgınız yere sorun c kollu makıne ıse cok agrınız olmaz ınsallah, 8-10 dk suruyor ancak
Peki östrojen hormonu nasıl kazanılıyor takviye vs ne olmalı meselaöstrojen kaliteli olması acısından önemliymiş canım artık çogu seyi dr gitmeden biliyoruz
Yumurtlamadan ve çatlamadan eminsen ve güzel bir teste denk gelirsen çıkma ihtimali var, hayırlısıyla gelsin bebişMERHABALAR ARKADAŞLAR, size birşey danışmak istiyorum, ben mart ayında histeresopi oldum iki ay korun dedi zaten oldugum ay 2güne bir lekelenmem oldu bir ay boş geçtik ilişkisiz ikinci ay korunduk ikinci adet bitiminde sulu ultrason için kontrole gitmem gerekti fakat adet bitimim maaş sonuna gelince maaşımı alınca giderim diye erteledim. bu sırada eşimle korumasız 3 ilişki oldu. histerekopi yaptırmadan önce gebe kalmayı kolaylaştırdıgı ve histerskopi sonrası hemen gebe olanların yazılarını okumuştu. benimde amh degerim oldukça düşük şimdi benim geçen ay adetim 3 gün gecikti ama hiç test yapmadım çünkü korunuyorduk bu ayda adetime 5 ya da 6 gün var ay içerinde sürekli terleme vajinal batmalar birden giren kramplar yaşadım. sizce ben erken gebelik testi yapsam varsa görünürmü uygulamaya göre ovülasyon 27 mayıstı ve o gün ilişki denk geldi. yani üstünden bugun dahil 11 gün geçti
aslında bekleyeyim diyordum ama yarın sabah bir test yapayım bakalım :)Yumurtlamadan ve çatlamadan eminsen ve güzel bir teste denk gelirsen çıkma ihtimali var, hayırlısıyla gelsin bebiş
Çok gençmişsiniz ilk hamilelik düşünceniz miEvet 25 oldum yeni
Bu sebepten kimyasal olamaz Allah korusun dış gebelikten suphelenilebilir bir diğer seçenek ise çoğul gebelik inşallah dış gebelik değildir çünkü kimyasalda asla böyle birden yükselmez ufak ufak yükselir sonra birden düşerBirsen yükselmesi de iyi değil canım.sağlıklı olan ilk etapta 2 veya 3 katına çıkması.burfa değer 10 kattan fazla