Bende dün hormon testi verdimYumurta rezervın bıraz azalmıs canım.fsh ın cok ıyı masallah kalıtelı yumosların.onemlı olan kalıte cunku bı tane yumurtaylada hamile kalınıyor.drunla gorusursun belkı hızlandırmak ıcın asılama fln yapabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün hormon testi verdimYumurta rezervın bıraz azalmıs canım.fsh ın cok ıyı masallah kalıtelı yumosların.onemlı olan kalıte cunku bı tane yumurtaylada hamile kalınıyor.drunla gorusursun belkı hızlandırmak ıcın asılama fln yapabılır
Amh değerim bu şekilde çıkmış 0,676Bende dün hormon testi verdim Eki Görüntüle 3257928
Öyle canım tiroid ilacı öncesi hormon testlerindeki değerlerim hep 55 üzeri şimdi ise 22. Mümkün değil bu değerle bir sonuç beklemek
Amh değerim bu şekilde çıkmış 0,676
FSH değerimde 7,11 kötümü sizce sonuçlarım doktorumla görüştüm normal dedi
Bana baya düşük geldi canım şimdi her şeyden korkunca bu da olumsuz etkileyecek diye düşündüm. İnşAllah yarın doktorum bana enerji umut basar yollarregl iken 20 üstü normal canım çok düşük sandım biraz düşmüş diyelim sıkıntı yapma o kadar
Fsh gayet iyi canım ama benim ilgim tsh olunca onu tam göremedim kırmızı işaretlenmiş. Tsh kaç çıktıFSH değerimde 7,11 kötümü sizce sonuçlarım doktorumla görüştüm normal dedi
Fsh iyi canımFSH değerimde 7,11 kötümü sizce sonuçlarım doktorumla görüştüm normal dedi
benim regl iken 38 çıkmıştı bende sordum dr iyi dedi zaten regl iken düşük cıkar 20 altı iyi degil tabiki tabi referans aralığı vardı yumurtlama döneminde düşük çıkması sıkıntı o zamanda yumurta kalitesiz oluyormuşBana baya düşük geldi canım şimdi her şeyden korkunca bu da olumsuz etkileyecek diye düşündüm. İnşAllah yarın doktorum bana enerji umut basar yollar
Stresten evin içinden geçtim ya şurayı düzenleyim burayı değiştireyim derken ortaya bir sürü eşya döktüm yoruldum oturdum halim harap
TSH değerim ne sor ne ben diyeyim 4,48 TSH değerim yarın endokrin bölümüne gitcemFsh gayet iyi canım ama benim ilgim tsh olunca onu tam göremedim kırmızı işaretlenmiş. Tsh kaç çıktı
Ben hep reglken test yaptırdım hepsi de çok daha yüksekti ondan endişelendim. Vardır bir hayr ya bakalım nasıl olacakbenim regl iken 38 çıkmıştı bende sordum dr iyi dedi zaten regl iken düşük cıkar 20 altı iyi degil tabiki tabi referans aralığı vardı yumurtlama döneminde düşük çıkması sıkıntı o zamanda yumurta kalitesiz oluyormuş
ÇIKAR VAR İSEKizlar yarın yumurtlamadan sonra 11. Gun kaset testte cikar mi
fsh iyi ama yumurta rezervin düşük yani yumartan azalmış bu hamileliğe engel değil sonucta bir kaliteli yumurta yeterli benim amh biraz düşükFSH değerimde 7,11 kötümü sizce sonuçlarım doktorumla görüştüm normal dedi
bir ilaç verirler düşer endişe etme, benımde bır ara 4,4 çıkmıştı bır ayda ilaç ile düştüTSH değerim ne sor ne ben diyeyim 4,48 TSH değerim yarın endokrin bölümüne gitcem
Bir ilaç verirler bir ayda normale döner canım takma kafaya Aman dahiliyeye gitme endokronoloji yada genel cerrahiye git. Ben dahiliyeye gittim 3-4 ayım boşa gittiTSH değerim ne sor ne ben diyeyim 4,48 TSH değerim yarın endokrin bölümüne gitcem
yarın ikimizde dr görüncez bakalım inşallah güzel sonuclar alırız canımBen hep reglken test yaptırdım hepsi de çok daha yüksekti ondan endişelendim. Vardır bir hayr ya bakalım nasıl olacak
İnşallah düşer 14 Haziran'da da rahim filimi çekilcem anestezi almadan açıkcası korkuyorumbir ilaç verirler düşer endişe etme, benımde bır ara 4,4 çıkmıştı bır ayda ilaç ile düştü
Amiiiin amin Çok heyecanlanıyorum korkuyorum ya olumsuz bir şey duymak istemiyorum. 11 aydır her doktor randevumdan ağlayarak çıktım artık güzel şeyler duymak istiyorumyarın ikimizde dr görüncez bakalım inşallah güzel sonuclar alırız canım
Bende yarın endokronoloji bölüme gitcem Allah nasip ederse birtek TSH hormonum yüksek çıktı sanırım birde amh gerçi doktorum amh hormonuma normal dedi referans değerine göre normal dediBir ilaç verirler bir ayda normale döner canım takma kafaya Aman dahiliyeye gitme endokronoloji yada genel cerrahiye git. Ben dahiliyeye gittim 3-4 ayım boşa gitti
Ben 2 defa çektirdim ikincisini anestezi olmadan çektirdim sandımki ölücem orda..ama hiç ağrı olmadı..ecomar klinikte çektirdim İstanbul..çıkarken bile dedim teşekkürler hiç ağrım olmadıİnşallah düşer 14 Haziran'da da rahim filimi çekilcem anestezi almadan açıkcası korkuyorum