- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Ay evet sabahki gölge olan yer çok daha belirmiş.Ya umutlanmayayım umutlanmayayım diyorum zorla umutlandıracak bir şeyler oluyor ya. Sizler sabah gördüm hafif dediniz ya ben baktığımda göremedim sonra sinirden ayna önüne koydum çıktım okula gittim geldim baktım ve orada kuruma çizgisine benzer çizgi oluştuğunu gördüm belli belirsiz. Ve aslında ben Salı gününden beri test yapıyorum dayanamadığım için bu ay. Çok sabırsızım bu ay. Salıdan beri hiçbir şey çıkmamıştı. Kuruma çizgisi dahil çıkmadı. Laboquick test beni hiç yanıltmadı normalde bu zamana kadar. Of bilmiyorum of @Papatyamaviss
Aynen öyle ufacık bir ihtimale çok ihtiyacımız var. İnşAllah dediğin gibidir geç belli ediyordur kendiniGünlerdir yapıyorum hiç çıkmamıştı kuruma çizgisi. Bugün çıkınca yine ah ah umutlara kapıldımhaklısın canım işte insan umutlanmaya yer arıyor
T2 de çıkmış120 bende böyle çıkmıştı
Yok canım aralıktakinden bu. Kan haftaya veririm diye düşünüyorumT2 de çıkmışBu test yeni mi verdin mi kan
Canim ben gormemistim testini.. ama ilk bakista gordum sabah yok diyerek attigin testte. Belli olmaz ya benim de gruba ilk attigim testte nerdeyse hic bisey gorunmuyordu. Simdi daha belirginlesti gibi sanki.. umut her seyYa umutlanmayayım umutlanmayayım diyorum zorla umutlandıracak bir şeyler oluyor ya. Sizler sabah gördüm hafif dediniz ya ben baktığımda göremedim sonra sinirden ayna önüne koydum çıktım okula gittim geldim baktım ve orada kuruma çizgisine benzer çizgi oluştuğunu gördüm belli belirsiz. Ve aslında ben Salı gününden beri test yapıyorum dayanamadığım için bu ay. Çok sabırsızım bu ay. Salıdan beri hiçbir şey çıkmamıştı. Kuruma çizgisi dahil çıkmadı. Laboquick test beni hiç yanıltmadı normalde bu zamana kadar. Of bilmiyorum of @Papatyamaviss
umut fakirin ekmeği diyorlar ya sonradan çıkan o çizgi bile umutlandırıyor işte her ne kadar umutlanmıyorum yok desem deCanim ben gormemistim testini.. ama ilk bakista gordum sabah yok diyerek attigin testte. Belli olmaz ya benim de gruba ilk attigim testte nerdeyse hic bisey gorunmuyordu. Simdi daha belirginlesti gibi sanki.. umut her sey
Benimkinde ayni yerde görünüyorlar sanki120 bende böyle çıkmıştı
İnşallah kuzum Allah razı oldun desteğin için Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahAynen öyle ufacık bir ihtimale çok ihtiyacımız var. İnşAllah dediğin gibidir geç belli ediyordur kendiniEğer öyle değilse bile umudunu kaybetme canım bu ay olmazsa öbür ay Senin bebişler nazlı nazlı geliyor biliyorsun bence az kaldı vazgeçip küstürme çocuğu
120 ise *Benimkinde ayni yerde görünüyorlar sankibu koyuluk 120yle daha 40 fırın ekmek yemem lazim
Evet o ihitmilde var döllenmeden sonra beta yükselmeye başlıyor galibaİhtimal var yaniama şuan yaşadığım ne peki adet miyim yerleşme kanaması mı yaşıyorum, yerleşme ise çoktan yüksek olması gerekmez miydi değerin ayyy kafayı yedim
Yaşın çok küçük canım ne edicen tüp bebeği birde sen hamile kalıyorsun bekle olucak..ben bu yaşta bile vazgeçtim tüp bebekten..ordada kimyasal dışgebelik her şey oluyor malesef
Kafamda her ihtimali değerlendirip en kötüye kadar alıştırmam lazım yoksa karşıma kötğ bişey çıkınca kendimi yerden yere vuruyorum üzüntüdenYaşın çok küçük canım ne edicen tüp bebeği birde sen hamile kalıyorsun bekle olucak..ben bu yaşta bile vazgeçtim tüp bebekten..ordada kimyasal dışgebelik her şey oluyor malesef
Bu marka kuruma çizgisi de çıkarmıyor bildiğim kadarıyla. Test denemek istemiyorsanız regl gecikmesini bekleyin. Bebiş sizledir inşallahYa umutlanmayayım umutlanmayayım diyorum zorla umutlandıracak bir şeyler oluyor ya. Sizler sabah gördüm hafif dediniz ya ben baktığımda göremedim sonra sinirden ayna önüne koydum çıktım okula gittim geldim baktım ve orada kuruma çizgisine benzer çizgi oluştuğunu gördüm belli belirsiz. Ve aslında ben Salı gününden beri test yapıyorum dayanamadığım için bu ay. Çok sabırsızım bu ay. Salıdan beri hiçbir şey çıkmamıştı. Kuruma çizgisi dahil çıkmadı. Laboquick test beni hiç yanıltmadı normalde bu zamana kadar. Of bilmiyorum of @Papatyamaviss
En azından t1de değil diye şükredelimBenimkinde ayni yerde görünüyorlar sankibu koyuluk 120yle daha 40 fırın ekmek yemem lazim
Evet canım ama geçen yıl nisan ayında olmuştu bu o zaman çekmiştim atayım sana da en fazla 40 a kadar yükseldi değer 10 la öğrendim sonra adet oldum zaten oda kimyasaldıO test duruyor mu?
Benim de bu ay böyle oldu 4 tane havuç yedim o gece çatladıKızlar yumurta 2 buçuk gündür pik normal bir durum mu sizcekafam karıştı şimdi yine test yaptım pik hala kopkoyu
Yarın çatlaması lazım artık heralde catlamayan yumurta olur mu ya ben çatladım
Sabah bir tane havuç yedim tekrar yiyeyim madem tüm geceBenim de bu ay böyle oldu 4 tane havuç yedim o gece çatladı
Ya evet ben oğlumu bu marka ile öğrendim o zaman da 15 ay boyunca laboquick test kullanmıştım bir tane bile kuruma çizgisine rastlamamıştım. Olursa da nadir oluyordur o da gelir beni bulur kesinBu marka kuruma çizgisi de çıkarmıyor bildiğim kadarıyla. Test denemek istemiyorsanız regl gecikmesini bekleyin. Bebiş sizledir inşallah
At atEn azından t1de değil diye şükredelimben d eğilip bundan aldım beta kıyaslamak için çişim birikirse yapcam atarım sana da
Burda deger 10 muydu gercekten. Cok koyu görünüyorEvet canım ama geçen yıl nisan ayında olmuştu bu o zaman çekmiştim atayım sana da en fazla 40 a kadar yükseldi değer 10 la öğrendim sonra adet oldum zaten oda kimyasaldı