Daha 5 gün olmuş iğne olalı geçmemiştir canım. 4-5 gün daha bekle benceKızlar sat 15 mayıs.O tarihten sonra 11. Gün Çatlatma iğnemi vuruldum.Bugün 16.gün yumurtlama testim negatif çıktı, sizce artık beta hcg yapmaya başlayabilir miyim? İğnenin etkisi geçmiş olabilir mi?
İğneyi vurulalı 5 gün mü oldu?Kızlar sat 15 mayıs.O tarihten sonra 11. Gün Çatlatma iğnemi vuruldum.Bugün 16.gün yumurtlama testim negatif çıktı, sizce artık beta hcg yapmaya başlayabilir miyim? İğnenin etkisi geçmiş olabilir mi?
benim de 12ci gün bu gün boyle çıktıçatlatma iğnesi 12. Gün inş vardır ya sabah tekrarlayacagim
inşallah yaBişi dicem, ben burada iğnenin 13. günü negatif görüp 14. günü pozitif gören birisini görmüştüm.
hcg sandım bi anKızlar sat 15 mayıs.O tarihten sonra 11. Gün Çatlatma iğnemi vuruldum.Bugün 16.gün yumurtlama testim negatif çıktı, sizce artık beta hcg yapmaya başlayabilir miyim? İğnenin etkisi geçmiş olabilir mi?
iğne yapılınca ovulasyon testleri yanlış gosteriyor boşuna kullanmışsınKızlar sat 15 mayıs.O tarihten sonra 11. Gün Çatlatma iğnemi vuruldum.Bugün 16.gün yumurtlama testim negatif çıktı, sizce artık beta hcg yapmaya başlayabilir miyim? İğnenin etkisi geçmiş olabilir mi?
İnofolic günde ne kadar kullanılıyorBen şu anda elenatal 1 kullanıyorum, önümüzdeki ay adetle beraber inofolic kullanacağım yumurta kalitesi için, eşime de içinde çinko selenyum e vitamini olan bı takviye aldım. 2 oğlum var, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olsun istiyorum
Ben gecen ay deli gibi gittim kan verdim her iki gune nir kollarim delik desik oldu duzenli de artti ama nafile yani dusuk oldu kimyasaldi bu sefer aceleci davranmak istemiyorumOzaman hayırlı uğurlu olsun cnm
Bna sorarsan 4 gunde 1 ver kanı ama yınede sen bılırsın tabi
Testını atarmsın yıne
Canım kızlar sormuş kaç kere ama görmedin sanırım gebelik testinin fotosunu yüklermisin ? 12-13 betayı hangi test algılamış bende merak ettim vallaBen gecen ay deli gibi gittim kan verdim her iki gune nir kollarim delik desik oldu duzenli de artti ama nafile yani dusuk oldu kimyasaldi bu sefer aceleci davranmak istemiyorum
Ben buldum testinin fotusunu geçmişten buyrun kızlarOzaman hayırlı uğurlu olsun cnm
Bna sorarsan 4 gunde 1 ver kanı ama yınede sen bılırsın tabi
Testını atarmsın yıne
Haha teşekkürler
Yaa İnşAllah sağlıkla koşa koşa gelir bebişin sanaKızlaaar geldim , ban yemiştim 3 gün
Şimdi bilenler vardır geçen hafta doktora gitmiştim yumurtlama yoktu
Bugün adetin 15. Günü dün doktora kontrole gittim 17 mm yumurtiş olmuşşş dünbugün ise pik oldu
İnofolic combi mucizesi büyütmüş resmen yaaa
Ultrasonda yumurtayı gördüm ağladım sanki bebek görmüş gibi psikolojim gitti benim hahah doktorumla baya goy goy yaptık burç muhabbetleri yaptık doğum saatine karar verelim beraber dedik
Ovulasyon testi yapıyorum üç gündür bugün tam yumurtlama günüm. Doktor takipli ovulasyon testimde bugün 15. Gün pik oldu innovita testim.
Dün bugün değerlendirdik
Dün Galatasaray’ın şampiyonluk anında değerlendirme oldu bir yandan maç bir yandan goy goy bir kadehte bisey içtik çok eğlenceli geçtiçocuk olduysa valla hikayesi komik olcak bizim için
Bende özetler böyle..
İnofolic combi kullanabilirsiniz vitamin takviyesi doktorum herkes kullanabilir kaliteli yumurtlama sağlıyor dedi kutu bitene kadar da içeceğim
İki gündür full çekim yasası yapıyorum videolar izliyorum bebek oluşumuyla ilgili dekarnımla konuşuyorum anniiş koşşşş diyorum..
Aralık ayında bebek kaybım olmuştu kürtaj olmuştum ondan sonra ilk kez yine aynı umutla heyecanla doldum
Allahım tüm grubumuza sağlıklı evlatlar nasip etsin seviyorum sizi uzak kaldım ama mesajları hep okudum
İnofolic folic asitle inositol ben 3 ay kullandimİn şa Allah olur.Elenatal ne için?birde inofolic söylersem eczanede verirler mi?
Merhaba femara kullandiniz mi sizdeDaha 5 gün olmuş iğne olalı geçmemiştir canım. 4-5 gün daha bekle bence
2 aydır femara + çatlatma kullanıyorum kırmzılaeı görene kadar umut kesilmez diyoruz ama adet olacak gibiyim pcos var bendeKızlar merhaba ben bu ay femara başladım kullanan var mi