- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
bilmiyorum ki bana ikiside aynı gelince yazmadım :) zaten ikisi de negatif o gölge görünmüyor bile zorla bakınca bir şeyler görüyoruzAlttaki mi bugünkü üstte göremedim ama altta var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ki bana ikiside aynı gelince yazmadım :) zaten ikisi de negatif o gölge görünmüyor bile zorla bakınca bir şeyler görüyoruzAlttaki mi bugünkü üstte göremedim ama altta var gibi
Aralık annelerinde hürrem vardı mecbur değiştimooo Şah Sultanııım Hürrem de güzeldi
şimdi iyice baktım üstteki daha eski duruyor o dünün sanırım :)Alttaki mi bugünkü üstte göremedim ama altta var gibi
Ayyy o zaman kalp atışını da görürsün ben 6+2 de görmüştümHaftaya çarşamba randevu aldık canım, hayırlısı inşallah
sen ikiz gebesin Hürrem en çok sana yakışır SEN GİİBESİİNAralık annelerinde hürrem vardı mecbur değiştim
İnşallah yarın daha belirgin çıkarBir yandanda gebelik belirtileri yaşıyorum kasık ağrılarım, göğüste hassasiyet ve büyüme var ama testler negatif
Yarın yapmıcam canım cts bat günüm o gün olmazsam pazar yaparım Yoruldum artık negatif görmektenİn
İnşallah yarın daha belirgin çıkar
En mantıklısı aslında biraz sabırlı olsak. bir de bu yaptığımız innovita testi tek satılmıyor dimi bulamadım bir yerdeYarın yapmıcam canım cts bat günüm o gün olmazsam pazar yaparım Yoruldum artık negatif görmekten
Satılmıyor galiba canım ama istersen instagramdan sayfalarına bir sor belki onlar satıyordurEn mantıklısı aslında biraz sabırlı olsak. bir de bu yaptığımız innovita testi tek satılmıyor dimi bulamadım bir yerde
aşkım ben devlette yaptırıyordum, yabancı uyruklu olduğum için 4cü ayında para istediler, ben de özele geçtim, keşke baştan özele gitseydim amaAynen cnm zaten devlet hastanesı yumurta takıbi yapmıyor
Özel hastaneler yapıyor
Bn devlete gttım ılk para vermım dıye
Adetm duzensız yaşım 39 deyınce hormon testi yaptı
Bıde guzel bi azarladı bnı
Çıktım gttım bıdahada devlete asla gtmem
O bende de oluyor hatta normal zamanda da sürekli karnımı kasıyorum farkında olmadan. Çok bir kilomda yok göbeğimi çekiyorum desem ama bu olumsuz etkiliyor olabilir mi acabaKızlar bısey dıcem
Bn gce uykuya dalarken bi hapsurdum rahmım oyle bı acıdıkı
Dıyorumkı normal zamnda hapsurdugumda neden acımıyor?
Bide dün gce, bn geceleyin uykuda istemsizce geriniyorum
Öncekı kımyasalımdada gerinmiştım çok acımıştı rahmım, rahmımı zorluyom napıyom
Dun gce yıne aynısı oldu, bi acıdıkı, bi sıçradım dedim eywahh, kaslarmı gerılıyo noluyosa
Cnm bnım normal zmnlarda olmuyor buO bende de oluyor hatta normal zamanda da sürekli karnımı kasıyorum farkında olmadan. Çok bir kilomda yok göbeğimi çekiyorum desem ama bu olumsuz etkiliyor olabilir mi acaba
Aynı gibiler canım. Sabah ilk idrarla yapman daha net olurFotoğrafta öyle çıkmış galiba bak alt alta koydum alttaki yeni olan. Daha silik sanki
Ya benim ki yapıyor ama gerçekten artık benim isyanım sonucu yaptı. Onda da bir kere baktı zaten haftasonu yumurtlama çatlama oldu bir daha gerek kalmadı. Bir de onu dinleseydim haftasonu birlikte olmayacaktım eşimle Allahtan kitler var da kendimiz öğreniyoruzAynen cnm zaten devlet hastanesı yumurta takıbi yapmıyor
Özel hastaneler yapıyor
Bn devlete gttım ılk para vermım dıye
Adetm duzensız yaşım 39 deyınce hormon testi yaptı
Bıde guzel bi azarladı bnı
Çıktım gttım bıdahada devlete asla gtmem
Onu bilmiyorum canım.doktoruna bir sorsan bunun için bir çözüm vardır benceCnm bnım normal zmnlarda olmuyor bu
Sadece hamiş olunca oluyor
Çok enterasan sanki rahmime bıcak sokuyolar
Çok teşekkür ederim bende reglm gecsin calismalara baslayacagimfsh lh tsh prolaktin estradiol progesteron
Kocam evde zaten ne iş dese ben gebeyim diyip ona kitliyorum şimdi oda bişey söyledikten sonra daha ağzımı açmadan yapamam ben gebeyim diyorsen ikiz gebesin Hürrem en çok sana yakışır SEN GİİBESİİN
Canım hapşuracağın zaman bacaklarını karnına kadar çek cenin pozisyonu al öyle hapşur ben normal hapşurunca kasıklarıma giren ağrıdan neredeyse çığlık atacak duruma geliyorum dediğim gibi yapınca hiç ağrı olmuyorKızlar bısey dıcem
Bn gce uykuya dalarken bi hapsurdum rahmım oyle bı acıdıkı
Dıyorumkı normal zamnda hapsurdugumda neden acımıyor?
Bide dün gce, bn geceleyin uykuda istemsizce geriniyorum
Öncekı kımyasalımdada gerinmiştım çok acımıştı rahmım, rahmımı zorluyom napıyom
Dun gce yıne aynısı oldu, bi acıdıkı, bi sıçradım dedim eywahh, kaslarmı gerılıyo noluyosa