Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben umutlandırmak istemem ama görüyor gibiyim ve aynı benim yaptıklarımda ki gibi çıkıyor öyle görüyorum inşallah yanılmıyorumdur vardırKızlar regli ağrısıyla uyandım ve şu 2 gündür ateş atıyor vücudum çok terliyorum ama gördüğünüz gibi negatif
Haftaya çarşamba randevu aldık canım, hayırlısı inşallahCanım sen ne zaman doktora gideceksin? Kese zaten kesin görünürde kalp atışınıda mı bekliceksin?
Çocuk bekleyen herkes kıpkırmızı çizgilere uyansın insallahhhhbeni de katın bu duaya benim testlerde aynı böyle ve bat günü cts
Aminnn Esram amin son üç gün umarım buraya senide etiketler hamileyimmmm diye yazarımBen umutlandırmak istemem ama görüyor gibiyim ve aynı benim yaptıklarımda ki gibi çıkıyor öyle görüyorum inşallah yanılmıyorumdur vardır
Pik gördüm sabah akşam tekrar yaptım akşama çatlama olmuştu canım ondan sonra devamlı silikleşti sadece bugün pikten sonra 5 gün bugün biraz koyulaşmaya başlamış bir önceki güne görepik olduğuna eminsin dimi canım? çatladıktan yaklaşık 14 gün sonra regl olunur o zaman senin döngü 20 gün olmuş oluyor ama bence o gün çatlamamıştır yumurtlama akıntısı döneminde çatlama olmuş olabilir
İnşAllah canım inşallah bende de hep böyle görünüyordu umarım vardır yanılmayızAminnn Esram amin son üç gün umarım buraya senide etiketler hamileyimmmm diye yazarım
kaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba yumurtlamadan sonraYaptim gun asiri iliski yasadim
11.gun canimkaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba yumurtlamadan sonra
teşekkür ederim benimde bugün 11. gün test yapmaya korkuyorum :)11.gun canim
evet yaptım ama koyulaşma yok belli belirsiz bir gölge görüyo gibiyim ama bence testten kaynaklı. Gebelikle alakalı olsa koyulaşırdı bence düne göreBugün test yaptın mııı
UmarımmmmİnşAllah canım inşallah bende de hep böyle görünüyordu umarım vardır yanılmayız
kullanıyor musun peki vitamin desteği? balık yağı içeren takviyelerden kullanırsan daha iyi olur benceD vitaminim düşük canım bir de klasik hafiften demir ve b12 ama hemogramım temiz
söyle gitsin ya.İlk gebeliğimde benim doktorda bir kaç denetecekti sonra klomen başlayacaktı ben ısrarcı oldum o ay başladık ve hamile kaldım.ısrar etmesem aylarım boşa gidecekti belkimalesef bana da her seferinde bişey yok deyip gönderiyorlar adeti bekliyorum 2 gün kaldı bende bu sefer gittiğimde 1 yıldan fazladır deniyorum diyecem zorla yalan söyletecekler napim
inşallah bebişşşbeni de katın bu duaya benim testlerde aynı böyle ve bat günü cts
fsh lh tsh prolaktin estradiol progesteronKizlar hormon testi yaptirmak icin kagit vermişti dr test adlarinin yazdigi kağıdı kaybettim hangi testlere bakılıyor biliyormusuniz adetimin 3. Ginu bugun acilden verecektim doktorum izinli bugün
sizin başka çocuk var mısöyle gitsin ya.İlk gebeliğimde benim doktorda bir kaç denetecekti sonra klomen başlayacaktı ben ısrarcı oldum o ay başladık ve hamile kaldım.ısrar etmesem aylarım boşa gidecekti belki
bir kez gebelik yaşadım canım ama doğum zamanı kaybettim.cennette bir oğlum varsizin başka çocuk var mı
bir arkadaş vardı adını unuttum battan 2 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştiKizlarr adetten 1 gün once kaset test yapip negatif olduğunu görüp sonrasinda pozitif cikan oldu mu