- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
başın sağolsun canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sanabir kez gebelik yaşadım canım ama doğum zamanı kaybettim.cennette bir oğlum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başın sağolsun canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sanabir kez gebelik yaşadım canım ama doğum zamanı kaybettim.cennette bir oğlum var
amiiin isteyen herkese nasip olur inşAllah :)başın sağolsun canım benim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana
Ya benimde Bat yarın ama hic adet olacak hisside yok normalde belirti verirdi hani bayagi hissetitrirdi geleceğini anlayamadim bende testte yaptim az once negatifbir arkadaş vardı adını unuttum battan 2 gün sonra silik çizgi ile öğrenmişti
Bu dediğim çok nadir yaşanan durumlardan canım çok ümitlenip sonra üzülme.Belirti olmasada testin negatifse büyük olasılıkla regl olursunYa benimde Bat yarın ama hic adet olacak hisside yok normalde belirti verirdi hani bayagi hissetitrirdi geleceğini anlayamadim bende testte yaptim az once negatif
Yok cnm umutlanmiyorum zaten haklisinda benim normalde regl asiri agrili olur ve gelmeden 1 hafta onceden agrimaya baslar keskin sekilde ama ara ara gelicem der yani menopozdakiler gibi boyle sicak basar karnima kasigima ates yayilir böyle 3-4 gün onceden hic biri yok tuvalete Sık cikiyorum ve hafif cok hafif arada bir girem kasık ağrısı asiri az yaniBu dediğim çok nadir yaşanan durumlardan canım çok ümitlenip sonra üzülme.Belirti olmasada testin negatifse büyük olasılıkla regl olursun
İnşAllah sana da bir sürpriz olurYok cnm umutlanmiyorum zaten haklisinda benim normalde regl asiri agrili olur ve gelmeden 1 hafta onceden agrimaya baslar keskin sekilde ama ara ara gelicem der yani menopozdakiler gibi boyle sicak basar karnima kasigima ates yayilir böyle 3-4 gün onceden hic biri yok tuvalete Sık cikiyorum ve hafif cok hafif arada bir girem kasık ağrısı asiri az yani
Insallah kuzum yaİnşAllah sana da bir sürpriz olur
Evet canım kullanıyorum yükselmiş mi hiç baktırmadım tüh keşke aklıma gelseydi kadın doğumda yazabiliyor istek ona baktırırdımkullanıyor musun peki vitamin desteği? balık yağı içeren takviyelerden kullanırsan daha iyi olur bence
Bize de atsana bakalımevet yaptım ama koyulaşma yok belli belirsiz bir gölge görüyo gibiyim ama bence testten kaynaklı. Gebelikle alakalı olsa koyulaşırdı bence düne göre
Koyulaşma olmuş ya nasıl olmamış bariz koyulaşma var işte kızKızlar ben gece sürekli tuvalete gittiğim için bir de meraktan bu saatte yaptım. İkisinin de ilk 10 dk içindeki görüntülerini koydum. Sanki koyulaşma olmamış gibi daha 24 saat geçmediği için mi acaba 2 gün bekleseydim keşke gerildim şimdi
Kurumuş hallerine bakma bebeğim ıslak saatlerinde karşılaştırma yaparsan koyulasma varrrFotoğrafta öyle çıkmış galiba bak alt alta koydum alttaki yeni olan. Daha silik sanki
Alt alta koyunca yok baksanaKoyulaşma olmuş ya nasıl olmamış bariz koyulaşma var işte kız
İnş canım yaa 2 gün sonra yapcam artık stresten uyuyamadım bugün de regl ağrısı yaşıyorum inş rahim kalınlaşıyordurKurumuş hallerine bakma bebeğim ıslak saatlerinde karşılaştırma yaparsan koyulasma varrr
İkisi de aynı görünüyor canım o yüzden testten kaynaklı olduğunu düşünüyorumBize de atsana bakalım
Bir yandanda gebelik belirtileri yaşıyorum kasık ağrılarım, göğüste hassasiyet ve büyüme var ama testler negatifBize de atsana bakalım
Aynen cnm zaten devlet hastanesı yumurta takıbi yapmıyorİnsana hiç yol göstermiyorlar ben bu yumurtlamaydı falan filan hep nette öğrendim bende pcos var kimse demiyordu hamilelik zor diye pcos var diyip gönderiyorlar
Hiç kötü düşünme bebeğim bebiş sağlıkla sıkı sıkı tutunmustur annesine inşallah günlük yapınca zaten pek fark edilmez kiİnş canım yaa 2 gün sonra yapcam artık stresten uyuyamadım bugün de regl ağrısı yaşıyorum inş rahim kalınlaşıyordur
Alttaki mi bugünkü üstte göremedim ama altta var gibiİkisi de aynı görünüyor canım o yüzden testten kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Sen yinede vitamin al bence.ben ve buradan birkaç arkadaş regenesis max kullanıyoz.içeriğinde balık yağı da var. aynı içerikten başka markalarda var sen hangisini tercih edersen artık :)Evet canım kullanıyorum yükselmiş mi hiç baktırmadım tüh keşke aklıma gelseydi kadın doğumda yazabiliyor istek ona baktırırdım
İnşallah canım benim. Bana da mantıksız geldi her gün yapmak ondan cuma yapcam inş koyulaşır iyiceHiç kötü düşünme bebeğim bebiş sağlıkla sıkı sıkı tutunmustur annesine inşallah günlük yapınca zaten pek fark edilmez ki