Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test/dert ortağımbenim testler yine beyaz))) adete 3 gün var iğnenin de 12 günü
Insallah guzel haberlerler gelirsin canımÇok şükür canım iyiyim, yok vermedim... 5+2yim sanırım cumartesi bir gideyim istiyorum ama bakalım.
İnsana hiç yol göstermiyorlar ben bu yumurtlamaydı falan filan hep nette öğrendim bende pcos var kimse demiyordu hamilelik zor diye pcos var diyip gönderiyorlarİlla insana zorla yalan söylettircekler
Aslında adetım duzensiz, 2 yıldır denıyoruz demek lazım
sanki gölge var ama gölgelerde yanıltıcı oluyor canım bata kadar bekle bakalımbenim testler yine beyaz))) adete 3 gün var iğnenin de 12 günü
Oooo hayirli olsunSize bisi diyim mi erken t3st yapmayin benim 2 gun once negatifti bugun benim bat gunum daha yeni cikti
evet gölge ben de gördüm, yanıltıcı o doğru ama dün yoktu bembeyazdı dün, ama 12ci gün koyu olması gerekmezmi kisanki gölge var ama gölgelerde yanıltıcı oluyor canım bata kadar bekle bakalım
ekliyorum canımSat 21 Mayıs bat 17 Haziran beni de aranıza alın kızlar
Ovulasyon takibi yaptınız mıSize bisi diyim mi erken t3st yapmayin benim 2 gun once negatifti bugun benim bat gunum daha yeni cikti
Teşekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz içinekliyorum canım
Bende görüyorum canım, inşallah kuzun senledirevet gölge ben de gördüm, yanıltıcı o doğru ama dün yoktu bembeyazdı dün, ama 12ci gün koyu olması gerekmezmi ki
canım burda gördüklerimden söylüyorum son gün koyulaşan da var yarın sabahta tekrarla bakalım inşaallah vardırevet gölge ben de gördüm, yanıltıcı o doğru ama dün yoktu bembeyazdı dün, ama 12ci gün koyu olması gerekmezmi ki
inşallah canım bakalım nasıl olcakBende görüyorum canım, inşallah kuzun senledir
o sonradan yumurtlamayla ilgili ben çatlama iğnesi kullandığım için çatladığı gün bellicanım burda gördüklerimden söylüyorum son gün koyulaşan da var yarın sabahta tekrarla bakalım inşaallah vardır
O hep çıkıyor bana pembe çizgiler lazımçizg, görüyorummmm