Devlete gittim 1 saatte bekledim. Sağlık sigortam var ama hakkımdan gitmesin diyr devlete gittimÖzelemi gittin cnm?
Bu doktorlar zaten hep aynı uğrasmak istemıyorlar, test yapmk istemıyorlar, sağlık ocaklarıda aynı
Ama parayı basarsan bak nasıl yapıyorlar
Yok ablacım benim testlerimde hep bu çizgiler çıkar pembe bekliyorum ama çıkmıyor maalesef hayırlısı olsun
Kuzum 1 yıl dediler anlamadım ki. Gerek yokmuş düzgünmüş zaten yumurta rezervim yeterli olmasaymış düzenli olmazmışım. İnşallah diğer ay gebe kalırımda gitmeme gerek kalmaz demek istiyorumAile hekimliğinde yapıyorlar aslında canım saati geçmediyse orada versen? arayıp kan saatini sor bence işe dönmeden
inşallah ona sayılı günler varO hep çıkıyorbana pembe çizgiler lazım
Canım sen ne zaman doktora gideceksin? Kese zaten kesin görünürde kalp atışınıda mı bekliceksin?
Yaptim gun asiri iliski yasadimOvulasyon takibi yaptınız mı
Aminnn ikimizde güzel haberlere uyanalım günlerimiz aynıinşallah ona sayılı günler var
ovulasyon resminiz varsa atabilirmisinizYaptim gun asiri iliski yasadim
İnşAllah gerek kalmadan gebe kalırsın canım :) çok şükür her şey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kafan rahat olursa olacak belli ki:) vitamin değerlerine fln baktılar mı canım herhangi bir takviye kullanıyor musun?Kuzum 1 yıl dediler anlamadım ki. Gerek yokmuş düzgünmüş zaten yumurta rezervim yeterli olmasaymış düzenli olmazmışım. İnşallah diğer ay gebe kalırımda gitmeme gerek kalmaz demek istiyorum
Kızlar ? Görün beniHazır aktifken bişey sorucam kafam Allah bullak kızlar bu ay ovulasyon testine başladım adetim 4 gün sürdü kesildi ovulasyon yaptım ertesi gün lekelenme başladı kırmızı ama eski kan değildi ertesi gün yaptım pik değildi diğer gün yani adetimin 6 günü pik oldu hafif kırmızı geliyordu değerlendirdim o günü ama çok erken yumurtlama olmuş olmuyor mu adet ne zaman olucam ben 27 günde bir oluyorum normalde kafam karıştı iki pikten sonra silikleşti pikten sonra 4 ve 5 günlerim de yumurtlama akıntısı başladı göğüslerim şişti ama test yaptım aynı ovulasyon git gide silikleşiyor sadece bugün biraz daha koyuydu pikten sonra 5 gün bugün uzun oldu kusura bakmayın
Tabi canimovulasyon resminiz varsa atabilirmisiniz
ooo Şah SultanııımCanım sen ne zaman doktora gideceksin? Kese zaten kesin görünürde kalp atışınıda mı bekliceksin?
beni de katın bu duayaAminnn ikimizde güzel haberlere uyanalım günlerimiz aynı
İnsanı yalan söylemeye itiyorlar keşke bir yoldan fazladır deniyorum diye gitseydinKızlar ben doktora gittim hormon testi için 1 yıldan önce yapmadıklarını düzenli adet gördüğüm için sorun olmadığını stressiz ilişkiye girmem gerektğini söyledi. Üsteleyemedim gerek yok ki önermiyorum dedi
pik olduğuna eminsin dimi canım? çatladıktan yaklaşık 14 gün sonra regl olunur o zaman senin döngü 20 gün olmuş oluyor ama bence o gün çatlamamıştır yumurtlama akıntısı döneminde çatlama olmuş olabilirHazır aktifken bişey sorucam kafam Allah bullak kızlar bu ay ovulasyon testine başladım adetim 4 gün sürdü kesildi ovulasyon yaptım ertesi gün lekelenme başladı kırmızı ama eski kan değildi ertesi gün yaptım pik değildi diğer gün yani adetimin 6 günü pik oldu hafif kırmızı geliyordu değerlendirdim o günü ama çok erken yumurtlama olmuş olmuyor mu adet ne zaman olucam ben 27 günde bir oluyorum normalde kafam karıştı iki pikten sonra silikleşti pikten sonra 4 ve 5 günlerim de yumurtlama akıntısı başladı göğüslerim şişti ama test yaptım aynı ovulasyon git gide silikleşiyor sadece bugün biraz daha koyuydu pikten sonra 5 gün bugün uzun oldu kusura bakmayın
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım ben 2 aydır pik göremiyorum yani belirgin 2 çizgi çıkıyor ama pik olmadan silikleşiyor ben bir gebenin testlerini kullanıyorum acaba onun testlerinde mm ölçüm mü yüksek yoksa benim yumurta olgunlaşmadan mı çatlıyor anlamadımTabi canim
canım sen doktorla yumurta takibi yaptın mı?hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım ben 2 aydır pik göremiyorum yani belirgin 2 çizgi çıkıyor ama pik olmadan silikleşiyor ben bir gebenin testlerini kullanıyorum acaba onun testlerinde mm ölçüm mü yüksek yoksa benim yumurta olgunlaşmadan mı çatlıyor anlamadım
Bugün test yaptın mıııbeni de katın bu duayabenim testlerde aynı böyle ve bat günü cts
D vitaminim düşük canım bir de klasik hafiften demir ve b12 ama hemogramım temizİnşAllah gerek kalmadan gebe kalırsın canım :) çok şükür her şey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kafan rahat olursa olacak belli ki:) vitamin değerlerine fln baktılar mı canım herhangi bir takviye kullanıyor musun?
malesef bana da her seferinde bişey yok deyip gönderiyorlar adeti bekliyorum 2 gün kaldı bende bu sefer gittiğimde 1 yıldan fazladır deniyorum diyecem zorla yalan söyletecekler napimcanım sen doktorla yumurta takibi yaptın mı?