- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 37
Hadi hayırlısı inşallahBen de bekliyorum kasık ağrım çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallahBen de bekliyorum kasık ağrım çok
Aynen canım hiç moralini bozma ben 20 tane test almıştım o yüzden sabah öğle akşam yapıyordum psikopat gibiBenim de bu testten elimde 3 tane kaldı idareli kullanmak zorunda olmasam ben de öyle yapardım bu ikiz bana umut oldu bak o zaman normal deyip canımı sıkmıuorum 2 gün bekleyeyim
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın sen bu ayda tedavi görmüşmüydün?Kizlar ben hamileyim bugun test yaptim ekleyebilirsiniz
Hayir canim gecen ay kimyasaldi kendiliginden oldu bu ay hicbir tedavi olmadimm cok tesekkur ederiimAyyy çok sevindim canım gözün aydın sen bu ayda tedavi görmüşmüydün?
Oooo hayirli olsun darısı basimizaSize bisi diyim mi erken t3st yapmayin benim 2 gun once negatifti bugun benim bat gunum daha yeni cikti
İnşallah kan da 0 çıktı iki günüm var beklemiyorumHadi hayırlısı inşallah
Benimde cts bat günü bugün sabah test yaptım negatif çıkınca hiç ümidim kalmadı. Hayırlısı olsun İnşAllah Hiç belirti fln var mıydıSize bisi diyim mi erken t3st yapmayin benim 2 gun once negatifti bugun benim bat gunum daha yeni cikti
Sadece istahim acik ama genelde benim hep acik iatahim hahahaBenimde cts bat günü bugün sabah test yaptım negatif çıkınca hiç ümidim kalmadı. Hayırlısı olsun İnşAllah Hiç belirti fln var mıydı
O bizim genel problemimiz galibaSadece istahim acik ama genelde benim hep acik iatahim hahaha
Evet tatlim predictorCnm bu erkn gebelik testimi?
Markası ne?
çizg, görüyorummmmRegli ağrısıyla uyandım koşa koşa test yaptım ama
Alakası yok cnmYerleşme lekelenmesi olunca kimyasala dönme ihtimali azalıyor mu yoksa alakası yok mu kızlar?
Özelemi gittin cnm?Kızlar ben doktora gittim hormon testi için 1 yıldan önce yapmadıklarını düzenli adet gördüğüm için sorun olmadığını stressiz ilişkiye girmem gerektğini söyledi. Üsteleyemedim gerek yok ki önermiyorum dedi
Aynen öyle valla doktorlar hiç uğraşmıyor biz şöyle yapalım falan deyince zorla yapıyorlarÖzelemi gittin cnm?
Bu doktorlar zaten hep aynı uğrasmak istemıyorlar, test yapmk istemıyorlar, sağlık ocaklarıda aynı
Ama parayı basarsan bak nasıl yapıyorlar
İlla insana zorla yalan söylettirceklerAynen öyle valla doktorlar hiç uğraşmıyor biz şöyle yapalım falan deyince zorla yapıyorlar
Aile hekimliğinde yapıyorlar aslında canım saati geçmediyse orada versen? arayıp kan saatini sor bence işe dönmedenKızlar ben doktora gittim hormon testi için 1 yıldan önce yapmadıklarını düzenli adet gördüğüm için sorun olmadığını stressiz ilişkiye girmem gerektğini söyledi. Üsteleyemedim gerek yok ki önermiyorum dedi