İnşallah kuzum inşallah. Sizlerin enerjisine bayılıyorum ya ne güzel toparlıyor burada herkes birbirini. Geliyorum senin temmuz grubunaTamam bak ne güzel doktorlarda bir an önce demiş. Asla çocuk sahibi olamazsınız dememiş. Harika haber bu. Dediğin gibi olmadı aşılama yöntemiyle en kötü tüp bebek ile denersiniz kuzum. Allahtan ümit kesilmez.Bozma moralini sakın.inşallah güzel haberi yaz bitmeden alırsın.
15 yıldır babasını görmeyen(yüzünü unuttum) bir kız çocuğu olarak sarılıyorum sana kocamanAynı canım durumumuz :) 10 yıldır yoksa eğer, yoktur yani :) baba gibi babaların, hem annelik hem babalık yapan annelerin, çocuğu olmadığı halde o şevkat duygusunu içinde barındıran kimsenin ayağına taş değmesin
Allah mekanını cennet eylesinAynen. Benim de babam ben 27 yaşındayken vefat etmişti. O zamandan beri hep buruk geçer. Yine de hayat devam ediyor mesela bugün eşimin babasının yanına gittik aldık çıkardık yemek yedik. Ama kalkıp fotoğraflayıp sosyal medyada hava atmadık.
İnşAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize canım benimYok askım olurmu dert hiç.hep beraber heveslenmıstık hep bırlıkte yukseldık o yuzden .Allahım yuzumuzu guldursun hepımızın.hak edıyoruz
Evett benimde adım ÖzgeCanım iyi ki yazdın, çok teşekkür ederim. İki farklı doktora göründüm önceliğimiz aşılama olur iki kez tutmazsa tüp bebeğe geçeriz dediler. Sanırım ezbere bir sıralama uyguluyorlar. Maddi manevi ne kadar yıpratıcı olacağıyla pek ilgilendiklerini sanmıyorum. Ama dediğin gibi benim de kafama hiç yatmıyor, olumsuz sonuçları da okudukça iyice soğudum. Sen iki aşılama oldum demişsin, tuttu mu peki?
Kaybın için çok üzüldüm, Allah sabrını versin canım. İnşallah kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Adaş mıyız bir deçok sevindim
Hayırlı olsun canım 2 günde bir git değerini ölçtür mutlaka sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Kızçelerim çoktı sonucum 65.53
Hayırlı olsun canımKızçelerim çoktı sonucum 65.53
İlk testte çizgi göremedim, ikisinde de bozuk gibi duruyor.Testi ilk yaptığımda kırmızlık vardı birkaç saat sonra böyle olmuş . Bu ne şimdibaşka testim yok
Adetim bir gün geçti
Evet kuzum en azından yumurtam var regl oluyorum sağlıklıyım bir şekilde olacak allahın izniyle.. aşılama hakkında kötü yorumlar da okuyorum karar veremedim açıkçası bir türlü..O ozgeeeee1 kuzum şükürler olsun adet oluyorsun doktor adet görüyorsa bir kadın her zaman umut var demiştiaşılama çok basit bir işlemmiş ve çok sonuç alınıyormuş inşallah en güzel ve en kısa zamanda olacak..
Açıkçası bu yerleşme kanaması olabilir mi o da beni düşündürdü 22 gün demişsin çünkü genel adetten birkaç gün önce gelebiliyor yerleşme
Canımmm.. hissediyorum ve anlıyorum15 yıldır babasını görmeyen(yüzünü unuttum) bir kız çocuğu olarak sarılıyorum sana kocaman
İnşallah bütün çabalarımızın karşılığını alıcaz tüm kötü tecrübeleri unutturacak bizeEvett benimde adım Özge
Canım şöyle biz esimde sperm sayısı az diye gitmiştik iki sene önce neyse dr. Aşılama deneybilirsiniz dedi, bende hiç araştırmadım aynı tüp bebekteki gibi ilaç vs kullanıyorsun o kadar hormon alıp spermi doktor enjekte ediyor yani yakına bırakıyor tutarsa Kısmet işte , benim ilk asilmama kimyasal oldu, ikincisi de tutmadı..
Sonra bir yıl bekledik doğal hamile kaldım oda dış gebelik oldu, sonlandırıldı..
Tüp bebek tedavisi başladık herşey güzeldi ilk transferim tutundu ama.mol.gebelik.gecirmisim..nasip kısmet..
Yani doktorlar tek düze bir tedavi uyguluyor çünkü parayı veren biziz
İnşallah hiç bunlara.gerek kalmadan gelir yavrun, yavrumuz
Gördüm hafif bir çizgi var. Hamilelik oluşunca hemen kop koyu çizgi çıkmıyor canım, idrardaki beta değerine göre bir koyuluk çıkıyor. Şu an daha çok yeni bir gebelik olduğu için bu kadar silik çizgi çıkması normal iayet varsa bebiş. Yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla, netlik kazanırSelam kizlar adete bir gun var yaptim az once ve golge cikti gorurmusunuz bilmiyorum ama olsaydi zaten koyu cikardi degilmi
İnsallah vardir artik yoruldugunu hisseidyorum insanlarin bebeklerini gordukce o sevimlilikleri oturup aglayasim geliyor Yarin adet gunum insallah olmazsam bugun tutamadim kendimi yaptim ve elimde malesef test kalmadiGördüm hafif bir çizgi var. Hamilelik oluşunca hemen kop koyu çizgi çıkmıyor canım, idrardaki beta değerine göre bir koyuluk çıkıyor. Şu an daha çok yeni bir gebelik olduğu için bu kadar silik çizgi çıkması normal iayet varsa bebiş. Yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla, netlik kazanır
Saglikla kucagina alasin insallahKızçelerim çoktı sonucum 65.53
Hiç belirtim de kalmadı. Bel karın ağrısı bitti sağ kasık ağrısı devam. Başka da bişey yok.Gelmez umarım
Regl belirtin de yok ama, öyle düşünnHiç belirtim de kalmadı. Bel karın ağrısı bitti sağ kasık ağrısı devam. Başka da bişey yok.
İki ay önce miydi neydi. Hiç regl ağrım falan yoktu. Her zamanki gibi tuvalete gittim bi baktım bişeyler gelmiş ama ağrı yok. Tipi de yerleşmeye fazla benzemiyordu gerçi ama yine de arada kalmıştım, ağrısı sonradan gelmişti. Tetikteyim yaniRegl belirtin de yok ama, öyle düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?