Kuzum ben bu ay 21 günlük adet düzenleyici ilaç kullanıyorum ara verdi doktorum bebek işine ben ateşi öylesine ölçüyoruç yumurtlama olacak mı bakim diye içtigim ilaç yumurtlamayı baskılıyormuş bugün ölçmedim dügünümüz var yogunum giremiyorum pek. Zaten çocuk işinden vazgeçtim haketmiyor eşimmelegim can bebeğim senin ateş de baya inişli çıkışlı sen doktor kontrolüne gidiyor musun
Suyu arttırınca akıntı da gitti. Enteresan psikolojik şeylerBen de en son öyle düşünmeye başladım. Daha adet gelmedi diye. Bikaç gün daha umutlu olalım bari ne yapalım.
Dün akşamdan beri koyu kıvamlı akıntım sürekliye döndü. Suyu arttırayım enfeksiyon ihtimaline karşı.
Canım bende bilmiyorum kiMaşallah güzel artmış benimde 5.98 di bugün 3 gün kan versem en az kaç çıkması lazım şimdi
Dün yaptım negatif ; ilişkiden sonra 14. gündeyim bugün ..erken mi acaba ?Test yapmış mıydın yakın zamanda? Son yazıları takip edemedim inşallah pozitif çıkarsın.
Hangi testten yaptın? Ben de bilmiyorum ki bi ihtimal test bozuk ya da hassas değil. Ben bugün test yaptım hiç hiçbişey çıkmadı. Allahım diyorum acaba üretim hatası olabilir mi?Dün yaptım negatif ; ilişkiden sonra 14. gündeyim bugün ..erken mi acaba ?
Her şeyi ama herrr şeyi belirti zannediyoruz sonra su içiyosun gidiyoSuyu arttırınca akıntı da gitti. Enteresan psikolojik şeyler
Değerlendirmelere devam ediyorum hala yumurtlama olmadıMınnosum degerlendırmeler tamammı dostum
Ay keşke olsa öyle bir şeyŞimdi size bişey sorcamm kuzular.ben daha once hsh cekıldıgım ay hamıle kalmıstım.hıcbısey cıkmamıstı temızdı ama demekkı bı etkısı oldugu aşikar.acaba dıyorum yolları temızlıyor ya ondan sperm rahatca ılerlıyormu.hsg cekılmeden bu yolları temızlemenın bı yolu yokmudur yaa
Artımed erken ve normal aldım şimdi 10. Kez :))) bakalım ya nasip ….Hangi testten yaptın? Ben de bilmiyorum ki bi ihtimal test bozuk ya da hassas değil. Ben bugün test yaptım hiç hiçbişey çıkmadı. Allahım diyorum acaba üretim hatası olabilir mi?Umut arıyorum işte
Acaba deniycez denizycez de çook sonra mı olacakHer şeyi ama herrr şeyi belirti zannediyoruz sonra su içiyosun gidiyo
Ya deme ya sıkıntıya girdim ama femometer de .5. .6 .7 .8 tek tek denedim hepsinde ayın 10 una çekti yumurtlamayı silince tekrar eskisi gibi olduAferim sana balımmm nasıl unutursun bu önemli günlerde kız
Hayırdır kuzum bir sıkıntınız mi oldu aranızda sıkma canını güzelim benimKuzum ben bu ay 21 günlük adet düzenleyici ilaç kullanıyorum ara verdi doktorum bebek işine ben ateşi öylesine ölçüyoruç yumurtlama olacak mı bakim diye içtigim ilaç yumurtlamayı baskılıyormuş bugün ölçmedim dügünümüz var yogunum giremiyorum pek. Zaten çocuk işinden vazgeçtim haketmiyor eşim
Ay keşke olsa öyle bir şey
BEnce var koyulaşma. Maşallah, sabah ilk idrar ile koyulaşmayı takibe devamkızlar 3 gündür testlerim böyle çıkıyor ama sanki koyulaşma yok gibi, sizce gebelik var mı
Pazartesi kan vereceğim inşallah
Regl geldiğinde hormonlarımız tavan yapıyor, şu anda ne hissediyorsan aşırı yoğun hissediyorsun ve 2-3 güne daha sakinleşeceksin. Git biraz kafanı dağıt. Her şey düzelecek. Eğer doğruysa profilindeki yaş 27 daha çooook genç. Önünde up uzun yıllar var çocuk için. Kaç aydır deniyordun ayrıca? Bazen biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Allahım en doğru zamanda verecek bebeği size hayırlısıyla. Umudunu yitirme, bu ay hayırlı bir ay değilmiş öyle düşünelim kuzum.Benim kanamam oldu.. az önce inanılmaz bir ağrı başladı lavaboya gittim koyu renkte kanama geldi. Bu ay vücudum o kadar değişik ki bildiğim her şeyi unutturdu bana. Ağrı geldiği an kan gelmezdi asla, birkaç gün süründürürdü. Üstelik bi önceki reglimin daha 22.günündeyim. 28 günde bir olan reglim asla şaşmazdı. Şok içindeyim mutsuzum bütün umutlarım tükendi karman çormanım..
Amh’ım çok düşük 0.68 benim. Öğrendiğimizde kaç doktora gittiysem bir an önce çocuk sahibi olmalısın regl olduğun her ay ihtimalin git gide azalıyor dedi. 7 aydır deniyorum. Bu ay aşılama şart demişlerdi akışına bırakmak istemiştim yine olmadı. Son çarem aşılama artık sanırım. İkimizin de babası yok, babalar gününde güzel bir hediye olur derken tam da bugün kanamam başladı. O kadar buruk o kadar kötü bir gün ki.Regl geldiğinde hormonlarımız tavan yapıyor, şu anda ne hissediyorsan aşırı yoğun hissediyorsun ve 2-3 güne daha sakinleşeceksin. Git biraz kafanı dağıt. Her şey düzelecek. Eğer doğruysa profilindeki yaş 27 daha çooook genç. Önünde up uzun yıllar var çocuk için. Kaç aydır deniyordun ayrıca? Bazen biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Allahım en doğru zamanda verecek bebeği size hayırlısıyla. Umudunu yitirme, bu ay hayırlı bir ay değilmiş öyle düşünelim kuzum.
Hayırlısı artık canım. Adet ağrısı gibi miydi ağrı? Koyu renk derken kahverengi gibi mi? Yerleşme kanaması gibi bişey olamaz değil mi?Benim kanamam oldu.. az önce inanılmaz bir ağrı başladı lavaboya gittim koyu renkte kanama geldi. Bu ay vücudum o kadar değişik ki bildiğim her şeyi unutturdu bana. Ağrı geldiği an kan gelmezdi asla, birkaç gün süründürürdü. Üstelik bi önceki reglimin daha 22.günündeyim. 28 günde bir olan reglim asla şaşmazdı. Şok içindeyim mutsuzum bütün umutlarım tükendi karman çormanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?