- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Sağlık sigortan varsa doktora Rand alıp giriş yap canım, ben acilden giriş yaptım orada da yeterince bilgilendirme yapmamıştı görevli,aynı şey demişti ama değilmiş sağlık sigortam devreye girmedi 2 ay önce 480tlye yaptırmıştımAradımda fiyat bilgisi vermiyorlarmış neyse ben gidip vereyim yapacak bir şey yok kaç isterlerse verecez
Adet gelmedikçe umut kesilmez ben öyle diyerek rahatlıyorumNegatifimGölge falan hiçbi şey yok.
Bu ağrılar neydi acaba? Eşime kist mi acaba diyorum kızıyor öyle diyorum diye:)Ağrı dizime falan da vurunca acaba romatizma mı diye de düşündüm sonradan Yapalı 2 saat oldu moralim baya bozulmuştu da şimdi saldım napayım
Adet gelene kadar yolumuz var di mi O ozgeeeee1
Ay çok pahalı ya. Resmen hastanelerin başhekimi ticarethane gibi işletiyor maşallah. Alt tarafı beta bakılacakBen 2dir 403 veriyorumgerçi acilden girdiğim için de olabilir
Cidden öyle yani birde o kadar iyi bi hastahane degil sırf ev yakın diye apar topar gittik ve labr. aynı olsun diye 2.yi orda verdim 806tl bir de tavırları çok rahatsız ediciydi moralimi bozdular ilk gün. Parayla rezil olmak işte..Ay çok pahalı ya. Resmen hastanelerin başhekimi ticarethane gibi işletiyor maşallah. Alt tarafı beta bakılacak
Kız ne güzel işte yüksek olsunCanım şimdi sonuçları aldım geldim 3 günde beta 80 olmuş çok mu yüksek bilemedim acil doktoru normal dedi ama bilemiyorum
Olsun artık yapıcak bir şey yok. Önemli olan bebişCidden öyle yani birde o kadar iyi bi hastahane degil sırf ev yakın diye apar topar gittik ve labr. aynı olsun diye 2.yi orda verdim 806tl bir de tavırları çok rahatsız ediciydi moralimi bozdular ilk gün. Parayla rezil olmak işte..
Doğru gerçekten. Denemeye başladığımızdan beri her ay kasık ağrısı vs oldu ama hep adet oldum. Hatta ben bu yüzden habire dr a gittim neden ağrıyor diyeYa bu çok şiddetli olan ağrılar korunmayı bıraktıktan sonra bende de olmaya başlamıştı. Mesela bekarken böyle ağrılar çekiyor muydum ya ben diye düşündürttü. Hatırlayamıyorum. Ancak bir yerde okudum. Korunmayı bıraktıktan sonra rahim içine sperm girişi oluyor ya, bu nedenle rahmimiz hamile kalmamıza yardım etmeye çalışıyormuş. Ortamı hamilelik için hazırlıyormuş. Bu sebeple ağrılar yaşanması normalmiş, böyle okumuştum.
Ben de en son öyle düşünmeye başladım. Daha adet gelmedi diye. Bikaç gün daha umutlu olalım bari ne yapalım.Adet gelmedikçe umut kesilmez ben öyle diyerek rahatlıyorumo an çok kötü hissediyosun biliyorum dün yaşadım, kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen ben öyle yaptım
Bebeğim iyi mi kötümü henüz idrak edemediğim için panik oluyorumKız ne güzel işte yüksek olsun
Yok kuzum olur mu öyle şeyBebeğim iyi mi kötümü henüz idrak edemediğim için panik oluyorumhızlı yükselme zararlıdır diye
Valla ben de negatif gibi görünüyorum ama bel kasık karın sırt hepsi organize şekilde ağrıyor ..NegatifimGölge falan hiçbi şey yok.
Bu ağrılar neydi acaba? Eşime kist mi acaba diyorum kızıyor öyle diyorum diye:)Ağrı dizime falan da vurunca acaba romatizma mı diye de düşündüm sonradan Yapalı 2 saat oldu moralim baya bozulmuştu da şimdi saldım napayım
Adet gelene kadar yolumuz var di mi O ozgeeeee1
Neden gitmedin bebegim gitsen kafa dağıtırdın ne güzel kuzum en son cuma test yaptım negatif işte saliya kadar gelmezse tekrar yapicam zaten sat salı günüGeldı bebısm geldı gelmezmı( bu ay ıkı uc gun gecıkmelı oldu ama.moralımde cok bozuldu tatılede gıtmedım yıllık ıznımde evde oturuyorum sen napoyosun balım varnı guzel haberlerın
13.59du bebeğimYok kuzum olur mu öyle şeyne kadar hızlı yükselmiş o kadar iyi kaçtı senin 3 gün önce
Senin adet günün ne zaman?Valla ben de negatif gibi görünüyorum ama bel kasık karın sırt hepsi organize şekilde ağrıyor ..
Bat bugün , ama yumurtlamadan beri her gün aynı ağrılar .. ağrısız günüm yok.Senin adet günün ne zaman?
Ya benim bi umut da tahmini çatlamadan sonra biraz daha devam etmiş olmamız. Belki geç olmuştur diyorum ama A Afratafrac ın dediği gibi belki vücudum uğraştı biraz, olsun diye, şimdi de ayarlarım bozuldu ondan devam ediyor ağrılar
Maşallah güzel artmış benimde 5.98 di bugün 3 gün kan versem en az kaç çıkması lazım şimdi13.59du bebeğim
Test yapmış mıydın yakın zamanda? Son yazıları takip edemedim inşallah pozitif çıkarsın.Bat bugün , ama yumurtlamadan beri her gün aynı ağrılar .. ağrısız günüm yok.
Aferim sana balımmm nasıl unutursun bu önemli günlerde kızmelegim can yaaa ben çok büyük bir hata yaptım atesolceri evde unuttum yarın da 13. Gün yaa aglicam şimdi nasıl unuttum ya bide köşeye koydum dedim göz önünde olsun çantama atayım unutmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?