- 13 Aralık 2022
- 7.834
- 7.515
- 128
- 28
Anladım canım biri konu açmış biraz önce 6 haftalıkken değeri düşmüş kimyasal demişler acaba doğrumudurKimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla Bat tarihinde regl oluyorlar. Ayrıca yaptıkları gebelik testlerinde maalesef koyulaşma olmuyor.
Bende öyle diyorum şimdi ama o zaman hep iş vardır benim için..hayalimde olanları gerçek etdim..bir uyandımki yeter artık iş iş evlilik zamanıKesinlikle öyle.Ben şimdi diyorum keşke etken evlenseydim.Erken yaşta da atandım çok şükür ama evlilik pek erken yapmak şstemşyodum..Ama çocuk aşırı severdim bekarkende
Yok ne desem korkuyo ya valla karı gibi nazlanıyo4-5.aylar fena geçiyoro zamana kadar kocanı ikna et zaten ilk 3 ay pek önerilmiyor
Valla o kadarını bilmiyorum.Anladım canım biri konu açmış biraz önce 6 haftalıkken değeri düşmüş kimyasal demişler acaba doğrumudur
Amin canım Amin.Yalan söylemicem bende dua ederken hep diyorum hiç anne olmayanlara ilk Allah nasip etsin..evde karı koca bir birimizin suratına bakmaktan bıktık
işte iş güç atanma derken gec evlendik şimdi yaş gecmeden cocuk diyoruz oda bizi bekletiyor nasipKesinlikle öyle.Ben şimdi diyorum keşke etken evlenseydim.Erken yaşta da atandım çok şükür ama evlilik pek erken yapmak şstemşyodum..Ama çocuk aşırı severdim bekarkende
Hayır canım öyle düşünme zamanla alışacaksın sendeSağol canım.. her mesaja yetişiyosun valla helal olsun sana burda beni çok takmıyorlar sanki yeniyim diye mi bilmiyorum cevap alamıyorum pek
Aynen öyle canım benimişte iş güç atanma derken gec evlendik şimdi yaş gecmeden cocuk diyoruz oda bizi bekletiyor nasip
Valla bende bilmiyorum ki işte öyle yazmışValla o kadarını bilmiyorum.Tikabasa daha bilgili bu konuda. Kuzum bizzat yaşadı çünkü. 6. haftaya kadar sürüyormuymuş kimyasal bilgim yok.
Eğer regl olarak devam ederse 2. Yada 3.gün hormonlara baktırsan mı? Benim tsh düşüklüğü regl düzenimi bozmuştu.reglim bitti bir gün sonra tekrar bir hafta regl olmuştumHayır canım kaç kere gittim hiç ni sıkıntı çıkmadı o yüzden artık gitmeyi düşünmüyorum
Merhebe canım doğru olabilir oluyo yani öyle şeyler ben mesela değerim 3500 Ken hatta kese bile gözükmüşken kimyasal oldu değer düşmeye başlamıştıAnladım canım biri konu açmış biraz önce 6 haftalıkken değeri düşmüş kimyasal demişler acaba doğrumudur
İnşAllah canımAyyyy valla Zaman geçmiyo ki 23üne randevu aldım kese falan belki görünür
Ne zaman içim rahat etcek peki benim sağlıklı bı gebelık olduğuna dahırMerhebe canım doğru olabilir oluyo yani öyle şeyler ben mesela değerim 3500 Ken hatta kese bile gözükmüşken kimyasal oldu değer düşmeye başlamıştı
Anca pazartesi gidebilirim canım devam ederse sökülürse yarın belli olur sökülüp sökülmediği artıkEğer regl olarak devam ederse 2. Yada 3.gün hormonlara baktırsan mı? Benim tsh düşüklüğü regl düzenimi bozmuştu.reglim bitti bir gün sonra tekrar bir hafta regl olmuştum
Yorgunluktan yapamadık demeSağol kuzum.Öylemi demiştiİşte valla bizdede devamke..dün o kadar yürüyüş yaptım akşam resmen bitmiş halde eve döndük
Yok dün deneme günüm diğildiYorgunluktan yapamadık deme
kımyasal cok kısa surmustu benım, ılk degerım 26 cıkmıstı ıkı gun sonra reglı olmustum.Kızlar kimyasal gebelik olmadığını kaçıncı haftada anlayabiliriz yazıları okuyunca takıntı oldu kimyasal gebelik araştırıp duruyorum ya
Çok teşekkür ederim canım desteğin için çok sağolSen boş vaktin varsa aç bir dizi film şöyle sürükleyici. Hop bir bakmışsın akşam omuş. Yemekti bulaşıktı derken bir bakıyorsun gece oluyor. Vur kafayı yat. Güzel bir duş al rahatla. Hatta yürüyüşe çık duştan önce.
Öylesi de başka haniHahahavalla yeni evlenmiş gibi hissetmiştim artık ahahaha
Adetten kaç gün sonra regli olmuştunuz ya getirmek istemiyorum ama okuyunca korkuyorumkımyasal cok kısa surmustu benım, ılk degerım 26 cıkmıstı ıkı gun sonra reglı olmustum.
hıc aklınıza getırmeyın bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?