- 26 Aralık 2020
- 435
- 291
- 53
Tam bir sene oldu canım bunu yaşayalı ama bnm rahminde şekil bozukluğu vardı o yüzden tutunamamış bebek üsten t şeklinde alttanda basık görünüyordu rahmim doktorm kimyasal gebeliklerin ve en son ki bu düşüğümin buna bağlı olduğunu söyledi histereskobi ameliyatı oldum ve rahim şeklim düzeltildi yani böyle bi sorununuz yoksa değer 2 günde 2 kat artıyorsa güzel şeyler düşünün ki güzel olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınızNe zaman içim rahat etmek peki benim sağlıklı bı gebelık olduğuna dahır
adetten ıkı gun once 26 cıkmıstı sonra adetten bır ıkı gun gecınce regl oldumAdetten kaç gün sonra regli olmuştunuz ya getirmek istemiyorum ama okuyunca korkuyorum
Amin inşallah canım benim kuruntu yapıyorum işte şeytan vesvese veriyo heraldeTam bir sene oldu canım bunu yaşayalı ama bnm rahminde şekil bozukluğu vardı o yüzden tutunamamış bebek üsten t şeklinde alttanda basık görünüyordu rahmim doktorm kimyasal gebeliklerin ve en son ki bu düşüğümin buna bağlı olduğunu söyledi histereskobi ameliyatı oldum ve rahim şeklim düzeltildi yani böyle bi sorununuz yoksa değer 2 günde 2 kat artıyorsa güzel şeyler düşünün ki güzel olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız
Bazen okumamak uzak durmak daha iyi..ben kimyasal nedir bilmiyordum okudum okudum kendim yaşadım..işte bunu bana eşim hep diyor ama dinleyen kimAdetten kaç gün sonra regli olmuştunuz ya getirmek istemiyorum ama okuyunca korkuyorum
Bence şu başlıkları görüp okumayın. Kendinizi strese sokuyorsunuz sadece. İyi düşünel,im iyi olsun. Stres bebeğin tutunmasını da etkileyebilir. Biraz kafanı dağıt, kapat forumu bence uzaklaş. Benim arkadaşım tst yaptı hafif sililk çizgi çıktı 1 hafta sonra gitti kan verdi. O arada 1 tane daha test dahi yapmadı mesela. aslında biraz böyle yapmak lazım. Salmalıyız.Adetten kaç gün sonra regli olmuştunuz ya getirmek istemiyorum ama okuyunca korkuyorum
Valla bende korkuyorum baya hemde düşünmek istemiyorum ama hepte karşıma çıkıyoBazen okumamak uzak durmak daha iyi..ben kimyasal nedir bilmiyordum okudum okudum kendim yaşadım..işte bunu bana eşim hep diyor ama dinleyen kim
İlk 3 ay ve son aylarda önerilmiyor.doktor risk görmüyorsa serbestAaa hamileyken yasak mı
Bencede haklısınız benim biraz uzaklaşmam gerekiyo burası güzel aslında sohbet ediyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz ama ben kendimi yıpratmaya başladığımı düşünüyorumBence şu başlıkları görüp okumayın. Kendinizi strese sokuyorsunuz sadece. İyi düşünel,im iyi olsun. Stres bebeğin tutunmasını da etkileyebilir. Biraz kafanı dağıt, kapat forumu bence uzaklaş. Benim arkadaşım tst yaptı hafif sililk çizgi çıktı 1 hafta sonra gitti kan verdi. O arada 1 tane daha test dahi yapmadı mesela. aslında biraz böyle yapmak lazım. Salmalıyız.
doğru canım.. burası çok güzelmiş sizlerle muhabbet etmek iyi geliyor insanaHayır canım öyle düşünme zamanla alışacaksın sendeBazen mesajlarına tam cevap alıyorsun bazen havada kalıyor araya kaynıyor Hepimiz hassasız kimse bilerek yapmaz tanıdıkça anlarsın
Aynen birazda biz bazı şeyleri araştırıyoruz kendimizle kıyaslama yapıyoruz o yüzden de stres yapıyoruz ama iyiyi düşünün iyi olsn her zaman güzel olanı çağıralım inşallah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder Allah dua edin güzel düşününAmin inşallah canım benim kuruntu yapıyorum işte şeytan vesvese veriyo heralde
Ben sana ciddi söylüyorum bebek tutunana kadar uzak dur burdan..ben artık kesinlikle hiç bir şey okumuyorumValla bende korkuyorum baya hemde düşünmek istemiyorum ama hepte karşıma çıkıyo
Çok teşekkür ederim canım yazdığın için cidden konuşmakta iyi geliyoAynen birazda biz bazı şeyleri araştırıyoruz kendimizle kıyaslama yapıyoruz o yüzden de stres yapıyoruz ama iyiyi düşünün iyi olsn her zaman güzel olanı çağıralım inşallah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder Allah dua edin güzel düşünün
Canım sen geçen beta baktırmış mıydın sanki yükselebilecek bir değer miydi? Yanlış mı hatırlıyorumKan testim çıkmış ama beta hcg yok kızlar.Hemogram da bakmıştı o çıkmış beta yok ama.Beta hcg niye yok acaba
Haklısın bakmak istemiyorum bendeBen sana ciddi söylüyorum bebek tutunana kadar uzak dur burdan..ben artık kesinlikle hiç bir şey okumuyorum
Bakma hamişsin tadını çıkart..ne olucaksa zaten olucak araştırma sorma yeniden beta vericen bekle güzelce..ne mucizeler okudum ben..Haklısın bakmak istemiyorum bende
Kesinlikle öyleBen hep şuan inanırım.Bişeyden vazgeçince o şey sana hemen gelşyor.Bilmeme rağmen yapamadım
Rica ederim canım ne demekÇok teşekkür ederim canım yazdığın için cidden konuşmakta iyi geliyo
Aynısının laciverti de bende işteYok ne desem korkuyo ya valla karı gibi nazlanıyo
Sen artık annesin hiçbir zaman için rahat etmeyecekNe zaman içim rahat etcek peki benim sağlıklı bı gebelık olduğuna dahır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?