Aşılama yaptınmı sen?gerçi benim aşılamaya inamım sıfır ama yani deneye bilirsinBnm döngü kısa olunca bazen tarih değişmiyorum sadece artık alıştık sözde vazgeçmiştim bebek işinden korunmuyoruz olursa olur artık sadece doktor takip felan yapmıyacam
Ay bir ara benim de öyleydi. Ama o eşikten çıkmak da bizim elimizde. Şu an hamileysen de yapıcak bir şey yok değilsen de yok. HEr türlü yatçazkalkçaz sabah olacak ve test yapıcaksınGünlerdir yaptığım tek iş test yapmak kafayı yemek üzereyim başka hiçbi şeye odaklanamıyorum
İnşallah canım benimBEnim de olmadı şimdiye kadar ama olacak allahın izniyle, içini ferah tut.
Geç çıkıyor canımKan testim çıkmış ama beta hcg yok kızlar.Hemogram da bakmıştı o çıkmış beta yok ama.Beta hcg niye yok acaba
Bizim amh aşırı yüksek canım.Yne neye yaradıEn son yazdığın sözleri tamda bana yazılmış sanki.Sigara alkol kahve yok..boyum 1.69 kilo 57 pcos yok abur cubur yok..amh yerlerde diğildi 1 sene önce sadece tüp bebeğe baş vurunca anladımki 100 lerle yumurtamız olsa bile hepsinin içi dolu diğil..kaliteli diğil demek malesef.Bazen diyorlar amaan boş ver 40 45 50 yaşında doğuranlar var..anlatamıyorumki bendende küçük yaşta olanlar var Amh yerlerde.
Yok canım yaptırmadım düşünmemde hiç olmazsa belki ama şükür var o yüzden doğal yolla deniyorumAşılama yaptınmı sen?gerçi benim aşılamaya inamım sıfır ama yani deneye bilirsin
Canım merhaba bende tıbbı genetik bölümünde bu testi yaptırdım orda ki doktor bana sonuçlar kişinin özeli olduğu için e nabızda falan detaylı çıkmaz gelip burdan elden alacaksınız demişti hatta annemi göndersem alabilir mi demiştim hayır özel ve kişisel bi döküman olduğu için kişinin kendisine verilebilir çıktı olarak demişti büyük bi ihtimalle test sonuçların çıkmış ama e nabızda çıkmaz gidip kendin alman gerekiyor yaptırdığın yerdenKızlar bu ne demek oluyor sonuç daha çıkmamış mı acaba anlamadım Eki Görüntüle 3262257
Zaten tüp bebek uzmanları Amh testini istemiyorlar hiç..onlar için yumurta kaliteli olsun..baş vurmadan önce bende seviniyordum ay yumurtam çokmuş..yok bu ay ölçüsüde iyiymiş kesin olucak diyeBizim amh aşırı yüksek canım.Yne neye yaradıBende 169 boy.54 kiloyum
Doğru diyosun canım.. keşke elimde olsa tutamıyorum kendimi aslaOvulasyon testi adete bikaç gün kala normalden koyu çıkar her ay bunu deneyen biri olarak.t çizgisi kıpkırmızı olmadığı sürece gebelik sayılmaz canım.Senin daha 5 gün varmış olsada çıkmaz biraz beklemek lazım.Çok zor biliyorum ama malesef sabır
Ben hep şuan inanırım.Bişeyden vazgeçince o şey sana hemen gelşyor.Bilmeme rağmen yapamadımZaten tüp bebek uzmanları Amh testini istemiyorlar hiç..onlar için yumurta kaliteli olsun..baş vurmadan önce bende seviniyordum ay yumurtam çokmuş..yok bu ay ölçüsüde iyiymiş kesin olucak diye
Yaa bebişin var senin..o zaman hiç düşünme..ben diyorum 1 tane olsun yeterkiYok canım yaptırmadım düşünmemde hiç olmazsa belki ama şükür var o yüzden doğal yolla deniyorum
Yok valla bende yapamadım nasıl yapayım yıllar bizi beklemiyorBen hep şuan inanırım.Bişeyden vazgeçince o şey sana hemen gelşyor.Bilmeme rağmen yapamadım
Of çok doğru yaa şimdi öğrensem nolcak batı beklicem kan vermek için sonra yeni kan için iki gün beklicem falan filan ömrümüz beklemekle geçiyorAy bir ara benim de öyleydi. Ama o eşikten çıkmak da bizim elimizde. Şu an hamileysen de yapıcak bir şey yok değilsen de yok. HEr türlü yatçazkalkçaz sabah olacak ve test yapıcaksınve inşalllah çizgiyi net görebilcez.
İnşallah olur canım şükür var kendimden önce sizleri düşünüyorum ben o yüzden Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlere taddırır bu duyguyuYaa bebişin var senin..o zaman hiç düşünme..ben diyorum 1 tane olsun yeterki
Kimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla Bat tarihinde regl oluyorlar. Ayrıca yaptıkları gebelik testlerinde maalesef koyulaşma olmuyor.Kızlar kimyasal gebelik olmadığını kaçıncı haftada anlayabiliriz yazıları okuyunca takıntı oldu kimyasal gebelik araştırıp duruyorum ya
Kesinlikle öyle.Ben şimdi diyorum keşke etken evlenseydim.Erken yaşta da atandım çok şükür ama evlilik pek erken yapmak şstemşyodum..Ama çocuk aşırı severdim bekarkendeYok valla bende yapamadım nasıl yapayım yıllar bizi beklemiyor
Amin canım Amin.Yalan söylemicem bende dua ederken hep diyorum hiç anne olmayanlara ilk Allah nasip etsin..evde karı koca bir birimizin suratına bakmaktan bıktıkİnşallah olur canım şükür var kendimden önce sizleri düşünüyorum ben o yüzden Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlere taddırır bu duyguyu
4-5.aylar fena geçiyorBenim kide benden kaçıyo korkuyo bişey olcak diye
Sen boş vaktin varsa aç bir dizi film şöyle sürükleyici. Hop bir bakmışsın akşam omuş. Yemekti bulaşıktı derken bir bakıyorsun gece oluyor. Vur kafayı yat. Güzel bir duş al rahatla. Hatta yürüyüşe çık duştan önce.Of çok doğru yaa şimdi öğrensem nolcak batı beklicem kan vermek için sonra yeni kan için iki gün beklicem falan filan ömrümüz beklemekle geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?