- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Yoksa sen ben misinAiiyy ne çok muhabbet kaçırmışım yaa. Koca kişisi izinliyken tüm camları sildik, perdeler yıkanıyor. Olası hamileliğimden dolayı tüm işleri bitirdik ki sonra ev pis derdi yaşamayalım ahahahah
Cnm yumurtlamanın kaçıncı gunu senın 9muAşkım nedense bende öyle düşünüyorum o yüzden hiç testlere inanmak istemiyoruminşallah oyledir bebeğim çünkü ateş dusunce umutsuzlandim iyice sabah da yükselince uçtum yine
Bu mesajını arıyorum deminden beri. Gündüz arada derede bu mesajını görmüştüm ama yazamamıştım. Bende ilk sızıyla beraber bi şeyler olmaya başlamıştı sanki. Sonra orda bi doluluk hissetmeye başladım. Bugün de biraz dolap sildim. Çok zorlamadım ama çabuk ağrı yaptı ayakta da kalmamdan dolayı. Ben bu ağrıyı bi yerden hatırlıyorum. İnşallah pozitifliktendir gerçekten. Umarım senin o sızı dediğin de yerleşme çabalarındandırErkenden öğrenince herkes heveslendimçatlamadan beri karın ağrım var dünden beri sol kasığımda sızı var ki benim kasığımda hiç ağrı olmaz inşallah yanıltmaz beni bu gariplikler
Hayır 10. Gunu canımCnm yumurtlamanın kaçıncı gunu senın 9mu
Ah canımmBu mesajını arıyorum deminden beri. Gündüz arada derede bu mesajını görmüştüm ama yazamamıştım. Bende ilk sızıyla beraber bi şeyler olmaya başlamıştı sanki. Sonra orda bi doluluk hissetmeye başladım. Bugün de biraz dolap sildim. Çok zorlamadım ama çabuk ağrı yaptı ayakta da kalmamdan dolayı. Ben bu ağrıyı bi yerden hatırlıyorum. İnşallah pozitifliktendir gerçekten. Umarım senin o sızı dediğin de yerleşme çabalarındandır
Umudunuzu yitirmeyin kızlar benimde şuan sol kasığımda inanılmaz bi sızı var böyle sıcaklık gibi de var orası içerden alev alev sanki bu bence belirti inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırızBu mesajını arıyorum deminden beri. Gündüz arada derede bu mesajını görmüştüm ama yazamamıştım. Bende ilk sızıyla beraber bi şeyler olmaya başlamıştı sanki. Sonra orda bi doluluk hissetmeye başladım. Bugün de biraz dolap sildim. Çok zorlamadım ama çabuk ağrı yaptı ayakta da kalmamdan dolayı. Ben bu ağrıyı bi yerden hatırlıyorum. İnşallah pozitifliktendir gerçekten. Umarım senin o sızı dediğin de yerleşme çabalarındandır
İnşallah canımAh canımmaynı şeyleri yaşıyoruz senle hemen hemen hep inşallah aynı güzel sonucu da alıcaz
Emin değilim ama sanki seninle de çatlama günleri yakındı hatta aynı mıydı neUmudunuzu yitirmeyin kızlar benimde şuan sol kasığımda inanılmaz bi sızı var böyle sıcaklık gibi de var orası içerden alev alev sanki bu bence belirti inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız
Hamileymişsin tebrik ederimaynurland kuzum güncelle benideeee. Allah hepimize böyle güzel haberin görmesini nasip etsin inşallah
HamişmisinnnnnUmudunuzu yitirmeyin kızlar benimde şuan sol kasığımda inanılmaz bi sızı var böyle sıcaklık gibi de var orası içerden alev alev sanki bu bence belirti inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız
Merve benim arkadaşımın testi de seninkinden di en azından dışı benziyordu ve adet günü yapmıştı. O kadar silik çıkmıştık seninki yanında kıpkırmızı kalır oyle diyeyim. Öğlen test yapıp akşam kan verdi 6 küsür çıktı. Seninkiyle onunkini kıyaslandığımda seninkinin 15 20 olması gerekir ama her hastanenin labaratuvarının cihazları farklı farklı oluyor ve farklı algılıyor. Ki senin daha bata var hiç strese girme, hamilesin bunun keyfini çıkar 4 gün sonra aynı yerde yine ver. Sağlıkla gelsin kuzunEvet ya nasıl çıkarttı böyle şaşkınım
Bana göre kuzen kardeş gibi olmuyor malesef.Kendi evlatlarımız olsunYoo sadece evladımın hiç kuzeni yok dıye üzülüyorumoyuzden bi kardeş istıyorum ona
Amin inşallah canım beta sağlıkla artsın da bi kesinleştirelim
Sağol kuzum teşekkür ederim daha çok yeni bende bugün öğrendim inanamıyorum değerim çok düşük dahaHamileymişsin tebrik ederim
Amin inşallah hepimizin başına versin rabbim inşallah
Evet canım bugün öğrendimHamişmisinnnnn
Yaaa çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin bebişin kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsinEvet canım bugün öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?