- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Aşkım nedense bende öyle düşünüyorum o yüzden hiç testlere inanmak istemiyorumKimisinde görüyorum kimisinde görmüyorum kuzu ben testten bagımsız senin hamile oldugunu düşünüyorum çünkü ateşin tekrar yükselmiş ve testini sabah ilk idrar ile tekrarla güzellik
Hadi inşallah diyelim o zamanBen görüyorum cnminşallah vardır
Hayır kötü marka değilmiş bnde aldım gecen gün
Çıplak gözle baksaydım daha net anlardım
Geç döllenmedir belki hemen umutsuz olma ama innovitada bugün çıkmadıysa yarın Awox zor çıkarır ondan attım sana yarın üzülme diyeBenim de çatlama günüyle 10 bugün sabah innovita yaptım hiçbi şey çıkmadı senin innovita ne güzel çıkmış o zamandayok mu bende acaba..
2.de gölge görüyorum kuzum
İlk fotoda cizgı var cnm
İnşallah bebeğim bel ağrısı ve göğüs ağrısı da olunca umutlandim ya gerçi neredeyse her ay böyle de2.de gölge görüyorum kuzum
Ayy inşallah doğru goruyorsunzudurİlk fotoda cizgı var cnm
Hamilesin balım hamilesin kuzum çok çok amin. Kız seni çok minnoş gibi hissediyorum çocuk gibi sevesim geliyorAşkım nedense bende öyle düşünüyorum o yüzden hiç testlere inanmak istemiyoruminşallah oyledir bebeğim çünkü ateş dusunce umutsuzlandim iyice sabah da yükselince uçtum yine
Rabbim görenleri sağlıkla kucağına almayı görmeyenleri en kısa en hayırlı zamanda görmelerini nasip etsin dualarım herkesle bu grup iyi ki varŞu mesajı yazmakvar bir hayalimiz
Kızzzzz ilk başta niye böyle çekmedin de kör ettin bizi ayyyyy hayırlı olsunnnn
Yaa istedigin gibi sevebilirsin kuzumHamilesin balım hamilesin kuzum çok çok amin. Kız seni çok minnoş gibi hissediyorum çocuk gibi sevesim geliyor
Heyecan yaptiriyorsunuz yaaaKızzzzz ilk başta niye böyle çekmedin de kör ettin bizi ayyyyy hayırlı olsunnnn
Bence var bir şeyler
İnşallah canlarım ya rabbim hepimize nasip etsin inşallahBence var bir şeylersabah ilk idrarla daha net göreceğiz İnşAllah
Öyle yaptım kuzumAl kaset testlerden 10 tane her gün sabah yap koyulaşmasını takip et
ne yapacağımı şaştım valla şu an sağol canımGeç döllenmedir belki hemen umutsuz olma ama innovitada bugün çıkmadıysa yarın Awox zor çıkarır ondan attım sana yarın üzülme diye
Sağol canım predictor yapmıştımKuzum sen hangi testi yaptın 5 değerle göstermiştebrikler bu arada
Amiiin bebeğimİnşallah canlarım ya rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Demek ki doğruymuş kan testi çok hassasmış gerçekten testBenimki de aynı test çiziklerde aynı koyuluktaydı benim değerimi de 9 çıkardı
Aminnn canım benim aminHeyecan yaptiriyorsunuz yaaainşallah hayırlı oluyordur bebeğim senin benim ve buradaki bütün anne adaylarımıza kopkoyu iki çizgi görmek nasip olsun
Eveeet sen zaten hamilesin biliyorumAmiiin bebeğimben zaten hamileyim biliyorsun
Zaten iki tane almış beyefendi yapacağım mutlaka bekleyin hayırlı haberi inşallahAminnn canım benim aminsabah ilk idrarla yap ama mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?