Evet bitanem bende öyle düşünüyorum hiç sıkmadım kendimi bu yüzden sağlıkla artacak hayırlısı ile inanıyorumMerve benim arkadaşımın testi de seninkinden di en azından dışı benziyordu ve adet günü yapmıştı. O kadar silik çıkmıştık seninki yanında kıpkırmızı kalır oyle diyeyim. Öğlen test yapıp akşam kan verdi 6 küsür çıktı. Seninkiyle onunkini kıyaslandığımda seninkinin 15 20 olması gerekir ama her hastanenin labaratuvarının cihazları farklı farklı oluyor ve farklı algılıyor. Ki senin daha bata var hiç strese girme, hamilesin bunun keyfini çıkar 4 gün sonra aynı yerde yine ver. Sağlıkla gelsin kuzun
Amin canım çok sağol sizlerden de güzel haber bekliyorum inşallahYaaa çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin bebişin kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin
Yarın genetık teste gdıcez cnm
Sonra yazlıga gıdıyorum
Eşim arada gelıcek h. Sonları
3 ay yaz boyunca o sekılde olucak
Bende Hamişim sağlıkla ilerler umarım tüm hamilelelerin isteyenlere en tez zamanda nasip olsun inşalllahhhhhAmin canım çok sağol sizlerden de güzel haber bekliyorum inşallah
Kaçırmışım kuzum senim hamişliğini sağlıkla ilerlesin inşallahBende Hamişim sağlıkla ilerler umarım tüm hamilelelerin isteyenlere en tez zamanda nasip olsun inşalllahhhhh
Canım beta kaç çıktı seninKaçırmışım kuzum senim hamişliğini sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok belli belirsiz görünüyor canım ama o çizgi yeri de olabilirKızlaaar adete 3 gün var , yakından bakınca hiç olmayan uzaktan tutunca gözüme görünen bir karartı var sanırım hayal görmeye başladım, göremezseniz de üzülmem çünkü benden başka gören olmadı :))))
Amin inşallahhhKaçırmışım kuzum senim hamişliğini sağlıkla ilerlesin inşallah
Daha çok ufakCanım beta kaç çıktı senin
Canım beta kaç çıktı senin
Ne olacak yarım dilimle hem de çıkarmışsın en fazla biraz ishal olursın bol su iç içini ferah tut olur ya ( sanmıyorum ama ) ateş ağrı mide bulantısı hissedersen de hemen acile gidersin korkmaKızlarküflü bozuk pasta yedim yarım dilim küfünü farkedince 10 dk içinde tuvalete koşup hepsini çıkardım bisey olur mu çok korkuyorum
Bir şey olmaz canım çıkarmışın zatenKızlarküflü bozuk pasta yedim yarım dilim küfünü farkedince 10 dk içinde tuvalete koşup hepsini çıkardım bisey olur mu çok korkuyorum
Tikabasa senin adetin kaçıncı gün pik oldu testinCnm kndım femara kullandım bu ay
Ovu ıle takıp yaptım
Bugun çatlamanın 12. Gunu
Kız sen hamile misiiiiiinnnnKızlarküflü bozuk pasta yedim yarım dilim küfünü farkedince 10 dk içinde tuvalete koşup hepsini çıkardım bisey olur mu çok korkuyorum
Evet kuzum oyumKız sen hamile misiiiiiinnnn
İsimleri karıştırmıyorum dimi o kristalia sın seeeeen
Tebrikler canimm, sağlıkla kucağına al, şuan yoldayim, yarın güncellicemaynurland kuzum güncelle benideeee. Allah hepimize böyle güzel haberin görmesini nasip etsin inşallah
Aaaaayyyy çok sevindiiiiimmmmEvet kuzum oyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?