- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Bunda görüyormusun canım bi bıkversene yani kötü markamı bu testCnm gecen hafta albi test yapmıştım
4-5 betayı bıle gosterıyor
T1 t2 olanı
Ben gördüm sankiKızlar burda birşey görüyormusunuz ablamın testi bu senın gruba atsana diye tutturdu
Aynen vallaDaha erken ama tutamıyorum işte kendimi negatif görünce de moralim bozuluyo ama napim negatifse de benim pozitifse deyaparım canım etiket
Ooo süperKız var ikizleri var bide 3 . doğuracakmış
Nöbetçiyim bu gece maalesefİlişkıyı bırakma
Buaksam ya da yarınıda degerlendır
Aman allahım kendine güveniyorsaOoo süperbelki dörtler
Yakında çıkar ortayaAman allahım kendine güveniyorsaben bende ne olcak dıye beklemedeyım sülalede ikiz var
Benim de çatlama günüyle 10 bugün sabah innovita yaptım hiçbi şey çıkmadı senin innovita ne güzel çıkmış o zamandaÇatlama gününü sayarsak 10 canım 25 beta üstünü algılar yazıyordu içinde
AynenYakında çıkar ortaya
Canım sıvı alımına dikkat ettin mi
Çok su içmek gebelik testini etkiler mi?
Ya bir saat falan dikkat ettim sadeceÇok su içmek gebelik testini etkiler mi?
Sıvı alımınız. Testi yapmadan önce çok fazla su içmiş olmanız, idrarınızdaki hCG seviyesini azaltabilir, bu da testin bu gebelik hormonunu saptamasını zorlaştırabilir. Testi yapma şekliniz. Alacağınız sonucu etkileyebileceği için, testi uygularken kullanım talimatlarına tam olarak uymanız önemlidir.
Ay sanki görüyorum ama emin olamadım
Belki döner kırmızı kart görene kadar devamYa bir saat falan dikkat ettim sadecenegatifler bizi üzmüyor artık
Kuzu ben göremedim ama 3.fotide azıcık gölge gördüm gibi
Bende silik görüyorum da kendimi kandiriyorum heralde dedimAy sanki görüyorum ama emin olamadımgölgeyi testin üstüne denk getirip çeker misin parlıyor baya
Kimisinde görüyorum kimisinde görmüyorum kuzu ben testten bagımsız senin hamile oldugunu düşünüyorum çünkü ateşin tekrar yükselmiş ve testini sabah ilk idrar ile tekrarla güzellik
Ben görüyorum cnmBunda görüyormusun canım bi bıkversene yani kötü markamı bu test
Benimde tek sevdigim kayınbabamdı oda rahmetli olduAy kayınpederim hele dünya tatlısı tonton. Haftada 1 gün mutlaka gidiyoruz. Kıymetlim benim diyoookendi babamdan 15 yaş büyük hemen hemen. Biraz dede gibi görüyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?