Bismillahillezi ile başlayan bir dua var canım kısacık onu oku anlamını bilerek çok iyi olacaksın. Ben aklımı kaçıracaktım artık bu duayla iyileştimHocaya filan gideyim dedim de izmir merkezdeyim hiç hoca filan da yok dua okuyup yatıyorum ama korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarım diye
Benimde böyle siliklikte çıktı ama bugün erken gebelik testi yaptım onda da silikti hatta daha silikti kuşumsilik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:
az mnce yaptım ikisinide üstteki silik yani sonuçta
ve bugün hamile olduğumu öğrendim rabbim nasip ederse bi sorun cıkmazaa
kendimize negatif basıp stres yapmaya gerek yok yemin edeirm ki
Yaaaaaaa ciden miiii yaaaaa ayyyy@Kristialiaaynurland melisaa93 H heyet @ozgeeeee1 Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
kızlar 134 gelmiş beta hcgm
@sundy94 3.45 tsh canim
Sağol kuzum onu da deneyim inşallah faydasını görürümBismillahillezi ile başlayan bir dua var canım kısacık onu oku anlamını bilerek çok iyi olacaksın. Ben aklımı kaçıracaktım artık bu duayla iyileştim
bu arada sağlıkla gelsin minnak kuşsilik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:
kendimize negatif basıp stres yapmaya gerek yok yemin edeirm ki
silik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:Görünüşe göre değilim canım erken gebelik testi çok silik beta yokuşu çıkamamışEki Görüntüle 3260709
ya ben ümitlendirip hayal kırıklığı oluşsun istemem de eski testlerime bakın benimBenimde böyle siliklikte çıktı ama bugün erken gebelik testi yaptım onda da silikti hatta daha silikti kuşum
Cnm hiç öyle düşünme hiç gerçekten bak hersey allahdan dir kismet nasip ama sende de var bak okadar bekledin olcak cnm içini ferah tutYarın sabah vereyim diyorum canım bilmiyorum içimden gelmiyor açıkçası herkes 6-7 haftada gitmiş net olmuş 5+5 de bebeğimi kaybettim o yüzden şimdi ayaklarım geri geri gidiyor :/
ayyy inşallahhh cümlemizinkileri sağlıkla kucağımıza alabilmek nasip olsunnnbu arada sağlıkla gelsin minnak kuş
Yani uygulamaya göre 3 ama benim normalde 35 günde değişiyor . Bana Göre hala 8 gün varNe kadar kaldı regline
35 günde bir olan benEyvah eyvah damarına bastım tam da
Cnm sen şimdi kullanma biraz dinlen kişilerde yapiyo ağrı dikat etBenim de sırtım çok ağrıyor romatizma var kızlar napsam ya bu at kestanesini kullansam.mi.internette kullanmayın yazmış
Dün yaptığım gebelik testinde silik çıktı normal testte akşamına erken yaptım bi tık daha belirgindi ama bugün normal de yaptım erken de yaptım sanki silikleşmiş hatta yok bile diyebilirim karnımda tuhaf bi ağrı var adet sancısı gibi de değil genital bölgem ağrıyor bacak içlerim acıyor 4 gün kaldı adetime ümidimi kestim açıkcasısilik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:
ya ben ümitlendirip hayal kırıklığı oluşsun istemem de eski testlerime bakın benim
yani hicbir sey yokken silik cizgi cıkmıyo bence
Eyvah eyvah ben 28 gün dayanamıyorum Allah kolaylık versin valla canım ben çok sabırsızım o konularda ya35 günde bir olan ben
aminnn, inşallah hamilesiniz ve adet olmazsınız, evrene mesajlarımızı düzgün gönderelim))Allah'ım inşallah 21 Haziran adet olmam amiinnn
Cnm bol bol su iç ve sürekli kuru tutCanlar lökosit yüksek çıkmıştı ya biraz idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Hayatımda ilk kez ve hamileliğimde ilerleyen dönemlerde olsak antibiyotik yazardım ama dedi bol su iç dedi bişey olmaz demiii iyice artırcam suyu.
Olmaz hem 10 gun sonra hem kalp atışını duyarsın hem de için ferahlarCanım on gün sonraya randevu bulabildim. sıkıntı olur mu sence yoksa gidip rica mi etsem
Bende enfeksiyon olduğumda acilde bunu vermişlerdi tek kullanimlik gece kullandm sabaha birsey kalmamıştı çok şükürBuldum adını ilacın. "Monurol Saşe" diye bir ilaçmış. Şayet geçmezse doktoruna sor olmadı bu ilacı.
mervos benim bu siteye attıgım testlere yakın cevrem “hicbir sey yok” dedi annem dahil. kimse görmediğini iddia etti, siz bana gösterdiniz var gibi duruyo olabilir dediniz. bana umut olan sizdiniz ama birbirimize şununda temennisini verdik “olsa da bizim olmasa da, can sıkmak yok aşarız” “bu yolda beraberiz” nelerin iyi olduğunu rabbim bilir bizim hakkımızda, tecrübelerimizi paylaşıcaz birbirimizle nasıl hamile kaldık vs bu ay tuttu tutmadı nasıl oldu vs. hamileysende tamam değilsende yaniDün yaptığım gebelik testinde silik çıktı normal testte akşamına erken yaptım bi tık daha belirgindi ama bugün normal de yaptım erken de yaptım sanki silikleşmiş hatta yok bile diyebilirim karnımda tuhaf bi ağrı var adet sancısı gibi de değil genital bölgem ağrıyor bacak içlerim acıyor 4 gün kaldı adetime ümidimi kestim açıkcası
AhahahahhaYani uygulamaya göre 3 ama benim normalde 35 günde değişiyor . Bana Göre hala 8 gün var
Bunların hepsi predictor mu?silik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:
ya ben ümitlendirip hayal kırıklığı oluşsun istemem de eski testlerime bakın benim
yani hicbir sey yokken silik cizgi cıkmıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?