@Kristialiaaynurland melisaa93 H heyet @ozgeeeee1 Merve3553 @Afratafrac @imagination forever
kızlar 134 gelmiş beta hcgm
Happen94 3.45 tsh canim
Canım on gün sonraya randevu bulabildim. sıkıntı olur mu sence yoksa gidip rica mi etsemmaşallah sağlıkla al kuzum inşallah dahiliye doktoruna gözük ama hamilelik için yğksek biraz troidlerin 2.50 istiyorlar gebelikte bende haşimato var düşürene kadar neler çektim ama senin çok hafif yüksek
Yok sıkıntı olmaz zaten gebelikten yükselmişse eğer 10 güne tekrar az bişey yükselir daha emin olur doktor ona göre ilaç verir yada takip eder içini ferah tutCanım on gün sonraya randevu bulabildim. sıkıntı olur mu sence yoksa gidip rica mi etsem
Bu belirtileri yaşayıp regl olan da var hamile olan da. Daha 4 gün varmış zaten hala erken olabilirBen sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testi yine aynı siliklikte hatta bi önceki gün daha çok belli oluyordu sanırım bebiş yok4 gün kaldı ama dün gece inanılmaz genital bölgeme iğneler battı bugün de aşırı ağrı var genital bölgem de normalde adet olcağım zaman bir kere olur ve ardından hemen kanamam başlardı bunda gelen giden de yok anlamadım bacaklarımın içi çekiliyor genital bölgeme doğru sanki kaşık ve bel ağrım dinlenince geçiyor bunlar belirti mi ümidimi keseyim mi kızlar 4 gün var adetime
Ayyy bu yumurtlamadan sonraki zaman geçmek bilmedi resmenBu belirtileri yaşayıp regl olan da var hamile olan da. Daha 4 gün varmış zaten hala erken olabilir
Çok teşekkür ederim nasıl kopkoyu maşaallahM muhendishanim98 caniiim hayırlı olsun çok sevindim
Beni de heveslendirdiniz bende kese olsun kalp olsun diye bekliyordum yarın gidip kan vereyim yarın 5+1 oluyorum bendedünkü testimi de atıyorum size
Evet yumurtlamadan sonra geçen bir gün dünyada 7 yıl ediyorAyyy bu yumurtlamadan sonraki zaman geçmek bilmedi resmen
Ay evet cnm o çok zor ya bizim burda teav derler kabus bazen onlar yüzünden çocuk da olmuyormuşCanım ilk hamileliğimde de gece 3 aylık olana kadar kabus kabus kan ter içinde uyanıyordum o gece de baya korkuttular beni hatırlamıyorum ama uyandığımda nas suresini okumaya çalışıyordum daha gebeliğim kesin değil zaten de acaba dedirtti bana bizim burda hoca filan yok izmirdeyim ben bulması çok zor yani
Ne kadar kaldı reglineDün geceden beri adet olacakmışım gibi ağrım var o yüzden ne kan verdim ne de ilk idrar için acele ettim sanırım adet olacam çünkü . Ve biraz önce çıkıp test aldım sonuç tertemiz bir negatifmelisaa93
Kesinlikle katılıyorum sana bide 28 günde bir oluyorum 32 35 gün olsa ne yapardım benEvet yumurtlamadan sonra geçen bir gün dünyada 7 yıl ediyor
31-32 günde olan benKesinlikle katılıyorum sana bide 28 günde bir oluyorum 32 35 gün olsa ne yapardım ben
Bide naz Felak saffat süresi ayetel kursi her ikisinden surekli televizyondan ac ev böyle kople hem nazar hemde kötü şeylerden evini kople sirkeli suyla sil hep dua et cnmCanım ilk hamileliğimde de gece 3 aylık olana kadar kabus kabus kan ter içinde uyanıyordum o gece de baya korkuttular beni hatırlamıyorum ama uyandığımda nas suresini okumaya çalışıyordum daha gebeliğim kesin değil zaten de acaba dedirtti bana bizim burda hoca filan yok izmirdeyim ben bulması çok zor yani
Hocaya filan gideyim dedim de izmir merkezdeyim hiç hoca filan da yok dua okuyup yatıyorum ama korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarım diyeAy evet cnm o çok zor ya bizim burda teav derler kabus bazen onlar yüzünden çocuk da olmuyormuş
Eyvah eyvah damarına bastım tam da31-32 günde olan ben
silik olması hiçbir şey değiştirmez sıkma canını, atıyorum bak:Görünüşe göre değilim canım erken gebelik testi çok silik beta yokuşu çıkamamışEki Görüntüle 3260709
Öyle yapayım bari sağol kuzumBide naz Felak saffat süresi ayetel kursi her ikisinden surekli televizyondan ac ev böyle kople hem nazar hemde kötü şeylerden evini kople sirkeli suyla sil hep dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?