2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Umudunu kaybetme canım benim..benim 4.denemem olacak..rabbim en hayırlı zamanda verecektir..biz elimizden geleni yapacaz takdiri Allaha bırakıcaz
Öyle tabii Umut her zaman var, zamanı gelince Rabbim en güzelini nasip edecektir. Senin de Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sefer olur Transferin oldumu yoksa tedavi surecindemisin

Sigarayı bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız nasıl? Ben geçmişten şimdiye düşününce çok stres oluyorum, stres oldukça da sigara yakıyorum malesef.. Pozitif olmasına çoook sevindimm tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim

Öyle tabii Umut her zaman var, zamanı gelince Rabbim en güzelini nasip edecektir. Senin de Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sefer olur Transferin oldumu yoksa tedavi surecindemisin
Amin inşallah canım..benim dondurulmuş transferi olacak..adetim nisan sonu gibi ölünce başlicam inşallah

Merhaba kızlar benimde dondurulmuş embriyolarım vardı. Kızıma kardeş için gittik doktora ama malesef kıstım olduğu için başlayamadık. Bunda da vardır bir hayır doğum kontrol hapı verdi kist için. Mayısın ilk haftası regl ile inşallah başlayacağız.

Basit kist dediklerinden mi bende bekliyorum maalesef bende de kist varmış. Bu ay belli olacak hap verme durumları. Ama sanırım verecekler hap çünkü şuan 6 gün geciktirdi o kist beni sinir bozucu bi durum

merhaba kızlar transfer için dıoktorum bir sürü ilaç verdi ben bunların hepsini aynı andamı kullanıcam eee mide kabul edermi ilk defa tüp bebek deneyecegim korktum biraz

Benimde ilk denemem olacak çok heyecanlıyım iki embriyom var dondurulmuş 5. Gün embriyosu bu ay adet oldum ikinci günü gittim cyclo progynova hap ve lucrin depot verildi tek doz adetlerim düzenli hormonlarda da sıkıntı yok diye biliyorum neden verildi anlamadım .iğnenin adeti geciktirdiği söyleniyor . Haptan sonra adet görür müyüm kafamda deli sorular bana bi yardımcı olun

merhaba kızlar transfer için dıoktorum bir sürü ilaç verdi ben bunların hepsini aynı andamı kullanıcam eee mide kabul edermi ilk defa tüp bebek deneyecegim korktum biraz
Onlar size hangilerini hangi zamanda kullanacağınızın eğitimini verir. Reçeteden sonea hemşireler anlatmadı mı şunları şu gün kullanın gibi. Bazılarını transferden 4 gün önce başlayıp transfer sonrasında kullanmamıştım ben ama benim ki
Doğal siklus şeklinde hazırlamışlardı transfere.

doğal siklus ne oluyor

doğal siklus ne oluyor
İlaçsız şekilde transfere hazırlıyorlar. Doğal olarak yumurta büyümüş mü onu takip edip çatlatma iğnesi verip sonra transfer yapıyorlar. Sadece 4 gün öncesi bazı ilaçlar kullanılıyor. Daha az ilaçla daha rahat bi hazırlık.

anladım hemşire sabah aksam alacaksın dedi ama sabah aksam alacagım cok ilaç olduğu için panikledim ben yoksa elime verip tabii ki göndermediler

anladım hemşire sabah aksam alacaksın dedi ama sabah aksam alacagım cok ilaç olduğu için panikledim ben yoksa elime verip tabii ki göndermediler
Tamam öyleyse hepsini kullanacaksınızdır panik olmayın zaten tedavide bissürü ilaç kullanılıyor fitil iğne felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…