• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bunlardan biri benim☺️ rahim filmi çekildi ve doktor bı problem görmeyince beklemeye gerek yok dedi ve hemen ilk adetle transfer sürecini başlattı şükürler olsun☺️ pazartesi transfer olacak nasipse🤲☺️
Hayırlı olsun canım, sorunsuz bir transfer olur ve bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah🤲🥰

bende nisan sonu adetimden sonra transfer için tedaviye başlıcam, opu dan sonra adetim bitti yaklaşık 1 hafta oldu ama dün değişik bir akıntım oldu, böyle yeşilimsi bir renkti sanki biraz korktum bunun için de hastaneyi aramak istemedim, sizde akıntı oluyor mu

Basit kist dediklerinden mi bende bekliyorum maalesef bende de kist varmış. Bu ay belli olacak hap verme durumları. Ama sanırım verecekler hap çünkü şuan 6 gün geciktirdi o kist beni 🙄😒 sinir bozucu bi durum
Benim tam tersi gecikme olmadı çok erken oldum. Daha önce de tedaviye başlarken yine olmuştu bir sonra ki regl ile başlamıştık. Gerçekten sinir bozucu ama bunda da bir hayır vardır

Benim tam tersi gecikme olmadı çok erken oldum. Daha önce de tedaviye başlarken yine olmuştu bir sonra ki regl ile başlamıştık. Gerçekten sinir bozucu ama bunda da bir hayır vardır
Yaa 🙄 bende bugün kadın doğuma görüneceğim maalesef. 7. Günüm gelen giden yok söktürücü verir muhtemelen tüp bebek doktoruna da danışıp kullanmayı düşünüyorum. Değilse iyice sıkıntıya sokacak. 😒

bende nisan sonu adetimden sonra transfer için tedaviye başlıcam, opu dan sonra adetim bitti yaklaşık 1 hafta oldu ama dün değişik bir akıntım oldu, böyle yeşilimsi bir renkti sanki biraz korktum bunun için de hastaneyi aramak istemedim, sizde akıntı oluyor mu
Yeşil enfeksiyon belirtisi olabilir. Yani tedaviyle alası olmayan bişey siz bence takip edin durumunuzu transfer öncesinde fitil felan kullanılması iyi olabilir enfeksiyon için.

Yaa 🙄 bende bugün kadın doğuma görüneceğim maalesef. 7. Günüm gelen giden yok söktürücü verir muhtemelen tüp bebek doktoruna da danışıp kullanmayı düşünüyorum. Değilse iyice sıkıntıya sokacak. 😒
Aynen bencede tüp bebek Doktor'un ile görüş canım. Bize de haber ver doktora gidince

Canım benim 2.denememden sonra bi enfeksiyon oldu, yeşil kahverengi akıntı olmuştu..istersen ihmal etme git bi muayeneni ol transfer öncesi ilaç kullanman gerekirse bu ara kullanırsın

Kistlerde oluyor öyle daha bekleme bence de..hem kistine bakar hem söktürücü verir

Kızlar opudan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu?ben şimdi oldum şaşırdım ben..embriyoların durumu bile belli diğil..ne edeceğimi bilemedim..İkinci adete kadar hazırlık oluyormu?

Kızlar opudan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu?ben şimdi oldum şaşırdım ben..embriyoların durumu bile belli diğil..ne edeceğimi bilemedim..İkinci adete kadar hazırlık oluyormu?
Yarın doktorunuz ile konuşun bakalım ne diyecek. Ben de şaşırdım bu kadar erken olmasına. Genelde erken oluyor diye biliyordum. Opu sonrası 7-10 gün içinde olunuyormuş. Bana 6 nisanda opu yapıldı henüz daha gelmedi adet🤷🏻‍♀️

Yarın doktorunuz ile konuşun bakalım ne diyecek. Ben de şaşırdım bu kadar erken olmasına. Genelde erken oluyor diye biliyordum. Opu sonrası 7-10 gün içinde olunuyormuş. Bana 6 nisanda opu yapıldı henüz daha gelmedi adet🤷🏻‍♀️
Şimdi devamı gelmedi bilmedim bende ne oluyor beklicem zaten yarın arıcaklar embriyo için..duruma göre haraket ederim.Tartusal çok kullandım ben acaba ondanmı

Şimdi devamı gelmedi bilmedim bende ne oluyor beklicem zaten yarın arıcaklar embriyo için..duruma göre haraket ederim.Tartusal çok kullandım ben acaba ondanmı
Embriyolog ile değil de kendi doktorunuz ile konuşun derim. Rengi nasıldı, pıhtı şeklinde miydi, miktarı ne kadardı? Bunları söyleyin. Regl değildir muhtemelen bakalım doktor ne diyecek 🤔

Embriyolog ile değil de kendi doktorunuz ile konuşun derim. Rengi nasıldı, pıhtı şeklinde miydi, miktarı ne kadardı? Bunları söyleyin. Regl değildir muhtemelen bakalım doktor ne diyecek 🤔
Yok tabi kendi doktorumla konuşucam sadece yarın hem arıcak embriyolog ondan dedim..pıhtı diğildi regl başlarken oluyor ya kahverengi gibi..ben kürtaj bile yaşamış insanım hsg iki defa çektirmişim..bu lekelenmenin ardı hep geler bende yani ara sıra lekelenme görmem ben normalde..yarına kadar bakıcam neler oluyor

Back