• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selammmlaarrr 😌 ocakta negatifi görüp martta başlamaya niyetlenen been ne zaman başlayacağımı bilemeden bu topiğe yazayım istedim ☺️ bir kist neticesinde ertelenen tedavimize umarım bu ay başlayacağımm ya da ertelenip doğum kontrol ilacı kullanılacak olduğu için belki de mayısı bulacak 🤷🏻‍♀️

neyse sadet olarak hepinize güzel ve olumlu sonuçlanan tedaviler diliyorum umarım herkesin gönlüne göre olur herşey 🙏🏻😌

Yolun basindasin umarim hersey cok guzel gider ve saglikla bebegini kucagina alirsin hsg yi umarim anestejili cekerler
Hsg çekildi anestezisiz. O aletler çok acıttı ya ilaç sıkınca acıma yanma olması sanki idrarım varmış gibi oldu.. Sonrası ne ağrı ne kanama filan olmadı.. Doktor sordu acıdım hayır dedim aletler acıtıyor başka değil. Zaten kendimden emindim. Bişey yoktu tüpler açık. Şimdilik sorun yok antibiyotik verdi. Bide hormal tahlilleri yapıldı astalife diye ilaç verdi.

benden rahim filmi istenmedi, neye göre isteniyor acaba ?
Yıllar içinde gebelik hiç oluşmassa 13 yıllık evliyim 2013 demi ne yaptırmıştı.. Bide 2020 de doğum yaptım sezeryan oğlum var sonra korunmadım hiç. Belki yapışıklık polip filan vardır diye.. Şükür bişey çıkmadı 38 yaşındayım

Sevgili anne adayları herkese merhaba🥰. Kimimizin ilk tedavisi olacak👏. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız👍💯. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım😄😍. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin🤲💓
Selaaammmm merhaba kızçeler bende nasipse yeniden başlayacağım 3.cü denemem olacak devletten özele geçiş yaptım rapor çıkarmakla uğraşıyorum şuan inşallah bu sefer hakkımızda hayırlısı olur 🥰🥰🥰

Selaaammmm merhaba kızçeler bende nasipse yeniden başlayacağım 3.cü denemem olacak devletten özele geçiş yaptım rapor çıkarmakla uğraşıyorum şuan inşallah bu sefer hakkımızda hayırlısı olur 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun inşallah..bu sefer rabbim pozitifi göstersin..aramıza hoşgeldin🥰

Hsg çekildi anestezisiz. O aletler çok acıttı ya ilaç sıkınca acıma yanma olması sanki idrarım varmış gibi oldu.. Sonrası ne ağrı ne kanama filan olmadı.. Doktor sordu acıdım hayır dedim aletler acıtıyor başka değil. Zaten kendimden emindim. Bişey yoktu tüpler açık. Şimdilik sorun yok antibiyotik verdi. Bide hormal tahlilleri yapıldı astalife diye ilaç verdi.
Oh ohh çok şükür birini sorunsuz atlattın..darısı diğer işlemlere..inşallah hepsi sorunsuz geçer🥰🤲

Selammmlaarrr 😌 ocakta negatifi görüp martta başlamaya niyetlenen been ne zaman başlayacağımı bilemeden bu topiğe yazayım istedim ☺️ bir kist neticesinde ertelenen tedavimize umarım bu ay başlayacağımm ya da ertelenip doğum kontrol ilacı kullanılacak olduğu için belki de mayısı bulacak 🤷🏻‍♀️

neyse sadet olarak hepinize güzel ve olumlu sonuçlanan tedaviler diliyorum umarım herkesin gönlüne göre olur herşey 🙏🏻😌
Amin inşallah canım.. tedavin hayırlı olsun, en güzel zamanda olsun ve pozitifi görürsün ve bebeğini kucağına aldığında bitirirsin..hosgeldin aramıza..rabbim hepimizin emeğini bebeklerimizle sonuçlandırsın🤲🥰

Ben de salı günü kaybettim bebeğimi. 5+5 te kanamayla düştü. Ptesi doktora gitcem kontrol için Bir aksilik çıkmazsa Dr bir regl ara vereceğimizi söyledi. İnşallah mayısa benim de transfer olur nasip🌸🧿 3. Denemem olacak ilki negatif ikincisi düşük 3. De inşallah sağlıkla tamamlarız süreci

Dikat et enfeksiyon kapma hersey gonlunce olsun🙂

Ben de salı günü kaybettim bebeğimi. 5+5 te kanamayla düştü. Ptesi doktora gitcem kontrol için Bir aksilik çıkmazsa Dr bir regl ara vereceğimizi söyledi. İnşallah mayısa benim de transfer olur nasip🌸🧿 3. Denemem olacak ilki negatif ikincisi düşük 3. De inşallah sağlıkla tamamlarız süreci
Allah gönlüne göre versin inşallah canım 🤲🏻

Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım 🤲🥰

Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım

Selam arkadaşlar💃Bende dondurulmuş transfer için opu sonrası 2.adetimi bekliyorum bu hafta içi olurum sonrasında Nisan sonu Mayıs başı gibi transfer olurum inşallah.Herkesin tedavisinin pozitif sonuçlanması ümidiyle 🙏

Cok gecmis olsun umarim bugunler geride kalir ve kucagina bebegni tez zamanda alirsin merak ettigim bisi var beta hcg n dusukmuydu yada hic olumsuz bisi yasadin mi bu surecte dusuge neyin sebep oldugu belimi

Çok üzüldüm... Umarım hakkınız da hayırlısı olur güzel mevlam bu duyguyu en hayırlı şekilde tatırsın hepimize ben 5 aşılama 2 tüp bebek yaptım hiç bir şansım olmadı sorunumuz olamamsına rağmen 🥺🥺🥺

Selam arkadaşlar💃Bende dondurulmuş transfer için opu sonrası 2.adetimi bekliyorum bu hafta içi olurum sonrasında Nisan sonu Mayıs başı gibi transfer olurum inşallah.Herkesin tedavisinin pozitif sonuçlanması ümidiyle 🙏
sanırım sizinle aynı zmanda transfer olacağız, benim de donduruldu, 2.adetimi nisan sonu mayıs başında bekliyorum, sonra transfer yapılacak inşallah

Arkadaşlar merhaba 27 Mart’ta transferim oldu bugün sekizinci günüm ama hiçbir belirti hissetmiyorum normal mi bu durumu yaşayan var mı hiçbir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu?
Merhaba mesajları çok okuyamadım ama test yaptınız mı sonucunuz nasıl merak ettim inşallaj hayırla sonuçlanmıştır

Ay sigarayı bile bırakamadım ya henüz, önceki süreçte çoook dikkat ediyodum avokadolar ananaslar kafeinsiz kahveler falan şimdi saldım :KK43: nisan sonuna doğru dikkat etmeye başlicam inşallah..
Bende çok sigara içiyordum 2 negatif aldım 3. İçin gittiğimde doktor çok şaşırdı nasıl olmaz hiç sıkıntın yok diyince eşim sigara içtiğimi söyledi doktorum sigarayı duyunda sigara için bir vitamin önerdi tekrar yumurta topladı trasnfer oldum aksilik olmazsa şuan pozitif gözüküyor 🥰 ben pozitif i kesinlikle o vitamin e yoruyorum

Arkadaşlar merhaba 27 Mart’ta transferim oldu bugün sekizinci günüm ama hiçbir belirti hissetmiyorum normal mi bu durumu yaşayan var mı hiçbir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu?
Benim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı

Back