• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar herkese selam.. 2.denemem ve elimde sadece 1 tane dondurulmuş embriyo var. Adetimi bekliyorum. 2 hafta sonra inşallah başlayacağız transfer sürecine.. Yalnız progestron iğnelerinden acayip korkuyorum. Doktor 120 gün dedi. İğneyi gördükten sonra ise beynim yandı.. Videolar filan izliyorum. Acayip korkuyorum

Merhaba kızlar benimde dondurulmuş embriyolarım vardı. Kızıma kardeş için gittik doktora ama malesef kıstım olduğu için başlayamadık. Bunda da vardır bir hayır doğum kontrol hapı verdi kist için. Mayısın ilk haftası regl ile inşallah başlayacağız.
Tedavin hayırlı olsun, kızına kardeş gelsin inşallah🤲🥰

Benimde ilk denemem olacak çok heyecanlıyım iki embriyom var dondurulmuş 5. Gün embriyosu bu ay adet oldum ikinci günü gittim cyclo progynova hap ve lucrin depot verildi tek doz adetlerim düzenli hormonlarda da sıkıntı yok diye biliyorum neden verildi anlamadım .iğnenin adeti geciktirdiği söyleniyor . Haptan sonra adet görür müyüm kafamda deli sorular bana bi yardımcı olun ❤️🥺
Canım hayırlı olsun..o ilaçları rahimi gebeliğe hazırlamak için veriyorlar..lucrin senin salgıladığın hormonları baskılıyor ve aldığın diğer ilaçlarla rahim bebeğin tutunacağı şekile getiriliyor..zaten endometrium kalınlığı istenen seviyeye gelince embriyo transferi gerçekleşecek ve sonrasında inşallah kanaman falan olmaz gebelik oluşur..ilaçlarını güzel kullan canım, saatlerini aksatmadan kullanmak önemli..rabbim yardımcımız olsun🤲🥰

Merhaba kızlar herkese selam.. 2.denemem ve elimde sadece 1 tane dondurulmuş embriyo var. Adetimi bekliyorum. 2 hafta sonra inşallah başlayacağız transfer sürecine.. Yalnız progestron iğnelerinden acayip korkuyorum. Doktor 120 gün dedi. İğneyi gördükten sonra ise beynim yandı.. Videolar filan izliyorum. Acayip korkuyorum
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün ve o iğneleri 3 ay kullanırsın🥰 canım benim o iğneler başta canını yakıyor ama vücut alışıyor onlara..yeterki gebelik olsun..bir de iğneyi olduktan sonra bir süre buz tutabilirsin baya rahatlatıyor

Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım 🤲🥰

Uzuldum nasip degilse onune gecemiyoruz bazi seylerin ama bende senin gibi dusunuyorum dinlenmek onemli ama inaniyorum olucak alicaksin bebegini kucagina
benim 29 marta transferim oldu ben sadece tuvalete ve yemek yemeye yataktan kalkiyorum 9. Gun kan 108 12. Gun 290 di ama bana acildeki ve saglik ocagindaki doktor dusuk degerdedi bu da ister istemez beni gerdi senin dedigin gibiyse endiselenmenin bi anlami yok senin degerlerinde benimki gibi bundan sonraki sureci dikatli gecirmem yeterli olur gibi

Kötü bir tecrübe oldu ama tecrübe tecrübedir, bir dahaki sefere önlem almak gerek tabii..biraz da nasibi de var bu işin kuzum üzülüp kendini suçlayıp yıpratmamaya çalış..sonuçta tekrar deneyeceğim ve en doğru zamanda Allahım nasip edecek🤲🥰
Teşekkürler inşallah olur doktora gittim hala içerisi temizlenmemiş yine o ilacı verdi hala kanamam var. Doktor rahim filmi vs tahliller isticem senden dedi bakalım cuma belli olcak neler isticek

Bu gün aradılar 15 yumurtadan 6 olğun 5 döllendi şimdi vakit geçmiyor bana..içim daraldı ya hiç 5 güne devam etmezler

Bu gün aradılar 15 yumurtadan 6 olğun 5 döllendi şimdi vakit geçmiyor bana..içim daraldı ya hiç 5 güne devam etmezler
Bugün beni de aradılar. benim de 5. güne gelen 4 embriyo donduruldu. 1 tanesi geriden geliyormuş takip edip yarın haber verecekler. Korkmayın içinizi ferah tutun güzel haberler gelecektir 🙏🏼

Bugün beni de aradılar. benim de 5. güne gelen 4 embriyo donduruldu. 1 tanesi geriden geliyormuş takip edip yarın haber verecekler. Korkmayın içinizi ferah tutun güzel haberler gelecektir 🙏🏼
Sevindim adınıza.Çok korkuyorum çok..İlk günden kaç embriyo vardı sizde?

Canım hayırlı olsun..o ilaçları rahimi gebeliğe hazırlamak için veriyorlar..lucrin senin salgıladığın hormonları baskılıyor ve aldığın diğer ilaçlarla rahim bebeğin tutunacağı şekile getiriliyor..zaten endometrium kalınlığı istenen seviyeye gelince embriyo transferi gerçekleşecek ve sonrasında inşallah kanaman falan olmaz gebelik oluşur..ilaçlarını güzel kullan canım, saatlerini aksatmadan kullanmak önemli..rabbim yardımcımız olsun🤲🥰
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için hepimiz için inşallah herseyin en güzeli olur . İkinci adetimi bekliyoruz ondan sonra tekrar ilaç verilip rahmim hazırlanacakmış

Opu sonrası ilk adet ile başlayanlar da oluyor. Belki ilk adette rahimi kontrol edecek ve uygun görürse başlayacak. Ya da bu da geçsin diyecek. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Bunlardan biri benim☺️ rahim filmi çekildi ve doktor bı problem görmeyince beklemeye gerek yok dedi ve hemen ilk adetle transfer sürecini başlattı şükürler olsun☺️ pazartesi transfer olacak nasipse🤲☺️

İnşallah o da tamamlar kendini canım..çok iyi donduruldu..hepsi evlat olur inşallah🤲🥰

Back