2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı
Aaa topiğin ilk hamişi sizsiniz o zmn hayırlı olsun Allah'ım sonunu görmeyi nasip etsin

Tedavin hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın bebeğini kucağına alırsın inşallah

sanırım sizinle aynı zmanda transfer olacağız, benim de donduruldu, 2.adetimi nisan sonu mayıs başında bekliyorum, sonra transfer yapılacak inşallah
Ben de nisan sonu adet olacağım, hayırlısıyla pozitif oluruz hepimiz inşallah

Mükemmel..inşallah sorunsuz güzel bir gebelik olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın doktorun ne vitamini verdi merak ettim

Benim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı
Çok güzel yükselmiş beta..inşallah sorunsuz ilerler..ilk gebemiz sensin

Mükemmel..inşallah sorunsuz güzel bir gebelik olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın doktorun ne vitamini verdi merak ettim
Gluthıon diye bir igne idi verdiği inşallah inşallah dediğiniz gibi olur daha henüz kesinleşmedi hastane yarın kan alacak birde çarsamba herhalde çarsamba kesinleşir

Hayırlı olsun sonucunuz tebrikler Hangi vitamini verdi doktorunuz?

Gluthıon diye bir igne idi verdiği inşallah inşallah dediğiniz gibi olur daha henüz kesinleşmedi hastane yarın kan alacak birde çarsamba herhalde çarsamba kesinleşir
pardon şimdi gördüm yazmışsınız adını. Yarın hayırlı haberler alırsınız inşallah

Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım

Cok gecmis olsun umarim bugunler geride kalir ve kucagina bebegni tez zamanda alirsin merak ettigim bisi var beta hcg n dusukmuydu yada hic olumsuz bisi yasadin mi bu surecte dusuge neyin sebep oldugu belimi
İnşallah amin benim 2. Transferimdi. İlkinde dr gündelik hayatına devam et dedi transfer çıkışı bağdat cd yemek yemeye gittik saf gibi yürüdük vs tutmadı tabi. Sonra burda sadece tuvalete kalkanları görünce 2. Denemede düzgünce dinlendim. Yine o kadar abartmadım ama çok temkinliydim allaha şükür tuttu. Ama hamile kaldıktan sonra yine dikkatli olmama rağmen yemek yaparken yoruldum ağrım geldi direkt tuvalette kanı gördüm ve kaybettim bebeğimi. Yorgunluktan oldu. Yani insanlar ne derse desin bence öyle. Genetikmiş vs yok yani çok çabuk yoruluyordum hamile kaldıktan sonra. O gün de iftar telaşıyla hızlı hızlı yemek yaparken kasığıma ağrı girdi ve olanlar oldu. Kendimi suçlamadan yapamıyorum. Allahım affetsin. Bu da bize tekrar ders oldu. 3. Ye inş tutarsa bu sefer tuvaletten tuvalete b hcg ye takılma 10. Gün 128 12. Gün 287 18. Düşük günü 3199 du. Önemli olan ilk sayı değil nasıl arttığı

Teşekkür ederim önerileriniz için amin inşallah sizinde hayırlı olur inşallah tüm temennimiz bebeklerimize kavuşmak

Uzuldum nasip degilse onune gecemiyoruz bazi seylerin ama bende senin gibi dusunuyorum dinlenmek onemli ama inaniyorum olucak alicaksin bebegini kucagina
benim 29 marta transferim oldu ben sadece tuvalete ve yemek yemeye yataktan kalkiyorum 9. Gun kan 108 12. Gun 290 di ama bana acildeki ve saglik ocagindaki doktor dusuk degerdedi bu da ister istemez beni gerdi senin dedigin gibiyse endiselenmenin bi anlami yok senin degerlerinde benimki gibi bundan sonraki sureci dikatli gecirmem yeterli olur gibi

Son düzenleme:
Kötü bir tecrübe oldu ama tecrübe tecrübedir, bir dahaki sefere önlem almak gerek tabii..biraz da nasibi de var bu işin kuzum üzülüp kendini suçlayıp yıpratmamaya çalış..sonuçta tekrar deneyeceğim ve en doğru zamanda Allahım nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…