- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
Aaa topiğin ilk hamişi sizsiniz o zmnBenim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı
Tedavin hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın bebeğini kucağına alırsın inşallahSelam arkadaşlarBende dondurulmuş transfer için opu sonrası 2.adetimi bekliyorum bu hafta içi olurum sonrasında Nisan sonu Mayıs başı gibi transfer olurum inşallah.Herkesin tedavisinin pozitif sonuçlanması ümidiyle
Ben de nisan sonu adet olacağım, hayırlısıyla pozitif oluruz hepimiz inşallahsanırım sizinle aynı zmanda transfer olacağız, benim de donduruldu, 2.adetimi nisan sonu mayıs başında bekliyorum, sonra transfer yapılacak inşallah
Mükemmel..inşallah sorunsuz güzel bir gebelik olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsınBende çok sigara içiyordum 2 negatif aldım 3. İçin gittiğimde doktor çok şaşırdı nasıl olmaz hiç sıkıntın yok diyince eşim sigara içtiğimi söyledi doktorum sigarayı duyunda sigara için bir vitamin önerdi tekrar yumurta topladı trasnfer oldum aksilik olmazsa şuan pozitif gözüküyorben pozitif i kesinlikle o vitamin e yoruyorum
Çok güzel yükselmiş beta..inşallah sorunsuz ilerler..ilk gebemiz sensinBenim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı
Gluthıon diye bir igne idi verdiği inşallah inşallah dediğiniz gibi olurMükemmel..inşallah sorunsuz güzel bir gebelik olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsındoktorun ne vitamini verdi merak ettim
İnşallah pozitifleri burda paylaşırızsanırım sizinle aynı zmanda transfer olacağız, benim de donduruldu, 2.adetimi nisan sonu mayıs başında bekliyorum, sonra transfer yapılacak inşallah
İnşallah pozitif görürsünüz sizinle birlikte bizde sevinirizGluthıon diye bir igne idi verdiği inşallah inşallah dediğiniz gibi olurdaha henüz kesinleşmedi hastane yarın kan alacak birde çarsamba herhalde çarsamba kesinleşir
Hayırlı olsun sonucunuz tebriklerBende çok sigara içiyordum 2 negatif aldım 3. İçin gittiğimde doktor çok şaşırdı nasıl olmaz hiç sıkıntın yok diyince eşim sigara içtiğimi söyledi doktorum sigarayı duyunda sigara için bir vitamin önerdi tekrar yumurta topladı trasnfer oldum aksilik olmazsa şuan pozitif gözüküyorben pozitif i kesinlikle o vitamin e yoruyorum
pardon şimdi gördüm yazmışsınız adını. Yarın hayırlı haberler alırsınız inşallahGluthıon diye bir igne idi verdiği inşallah inşallah dediğiniz gibi olurdaha henüz kesinleşmedi hastane yarın kan alacak birde çarsamba herhalde çarsamba kesinleşir
Amin canım inşallah. Amh da iyi çıktı değerim.. Artık adeti beklicem.Oh ohh çok şükür birini sorunsuz atlattın..darısı diğer işlemlere..inşallah hepsi sorunsuz geçer
Sağolasın canımDikat et enfeksiyon kapma hersey gonlunce olsun
Oh maşallah sübanallah hayırlı olsun canım sağsalim al kucağına inşallahBenim de. Hiç belirtim olmadı ama 6. Gün leke geldi 7. Gün test yaptım 51 çıktı 9. Gün 100 ondan sonra kasık ağırlarım başladı ama ilk 6 gün hiç belirti olmadı
Hadi hayırlısıAmin canım inşallah. Amh da iyi çıktı değerim.. Artık adeti beklicem.
Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım
İnşallah aminCok gecmis olsun umarim bugunler geride kalir ve kucagina bebegni tez zamanda alirsin merak ettigim bisi var beta hcg n dusukmuydu yada hic olumsuz bisi yasadin mi bu surecte dusuge neyin sebep oldugu belimi
Teşekkür ederim önerileriniz için amin inşallah sizinde hayırlı olur inşallah tüm temennimiz bebeklerimize kavuşmakTedaviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah mayıs ayında rabbim yüzümüzü güldürürbeslenme olarak paketli gıdalardan uzak durmakta fayda var ve şeker tüketmemeye çalışın. Sebze ağırlıklı beslenin..rahim brokoli, karnabahar, Brüksel lahanası falan çok sever omega 3 ve ceviz mutlaka her gün tüketin tabii ki folik asit, b 12 ve d vitamini de takviye edin öneririm. Olmazsa olmaz antioksidan içeren meyveler, donmuş da olur. Bu tarz beslenme vücudu güvende tutar ve bebek güvenli vücuda tutunur. Bebeklerimiz bize tutunsunlar inşallah
Uzuldum nasip degilse onune gecemiyoruz bazi seylerin ama bende senin gibi dusunuyorum dinlenmek onemli ama inaniyorum olucak alicaksin bebegini kucaginaİnşallah aminbenim 2. Transferimdi. İlkinde dr gündelik hayatına devam et dedi transfer çıkışı bağdat cd yemek yemeye gittik saf gibi yürüdük vs tutmadı tabi. Sonra burda sadece tuvalete kalkanları görünce 2. Denemede düzgünce dinlendim. Yine o kadar abartmadım ama çok temkinliydim allaha şükür tuttu. Ama hamile kaldıktan sonra yine dikkatli olmama rağmen yemek yaparken yoruldum ağrım geldi direkt tuvalette kanı gördüm ve kaybettim bebeğimi. Yorgunluktan oldu. Yani insanlar ne derse desin bence öyle. Genetikmiş vs yok yani çok çabuk yoruluyordum hamile kaldıktan sonra. O gün de iftar telaşıyla hızlı hızlı yemek yaparken kasığıma ağrı girdi ve olanlar oldu. Kendimi suçlamadan yapamıyorum. Allahım affetsin. Bu da bize tekrar ders oldu. 3. Ye inş tutarsa bu sefer tuvaletten tuvalete b hcg ye takılma 10. Gün 128 12. Gün 287 18. Düşük günü 3199 du. Önemli olan ilk sayı değil nasıl arttığı
Kötü bir tecrübe oldu ama tecrübe tecrübedir, bir dahaki sefere önlem almak gerek tabii..biraz da nasibi de var bu işin kuzum üzülüp kendini suçlayıp yıpratmamaya çalış..sonuçta tekrar deneyeceğim ve en doğru zamanda Allahım nasip edecekİnşallah aminbenim 2. Transferimdi. İlkinde dr gündelik hayatına devam et dedi transfer çıkışı bağdat cd yemek yemeye gittik saf gibi yürüdük vs tutmadı tabi. Sonra burda sadece tuvalete kalkanları görünce 2. Denemede düzgünce dinlendim. Yine o kadar abartmadım ama çok temkinliydim allaha şükür tuttu. Ama hamile kaldıktan sonra yine dikkatli olmama rağmen yemek yaparken yoruldum ağrım geldi direkt tuvalette kanı gördüm ve kaybettim bebeğimi. Yorgunluktan oldu. Yani insanlar ne derse desin bence öyle. Genetikmiş vs yok yani çok çabuk yoruluyordum hamile kaldıktan sonra. O gün de iftar telaşıyla hızlı hızlı yemek yaparken kasığıma ağrı girdi ve olanlar oldu. Kendimi suçlamadan yapamıyorum. Allahım affetsin. Bu da bize tekrar ders oldu. 3. Ye inş tutarsa bu sefer tuvaletten tuvalete b hcg ye takılma 10. Gün 128 12. Gün 287 18. Düşük günü 3199 du. Önemli olan ilk sayı değil nasıl arttığı
Negatif oldu maalesefMerhaba mesajları çok okuyamadım ama test yaptınız mı sonucunuz nasıl merak ettim inşallaj hayırla sonuçlanmıştır
Ne desem bilemedim üzüldüm adınıza Rabbim yeniden umut açtırsın gönlünüzeNegatif oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?