2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar herkese selam.. 2.denemem ve elimde sadece 1 tane dondurulmuş embriyo var. Adetimi bekliyorum. 2 hafta sonra inşallah başlayacağız transfer sürecine.. Yalnız progestron iğnelerinden acayip korkuyorum. Doktor 120 gün dedi. İğneyi gördükten sonra ise beynim yandı.. Videolar filan izliyorum. Acayip korkuyorum

Tedavin hayırlı olsun, kızına kardeş gelsin inşallah

Canım hayırlı olsun..o ilaçları rahimi gebeliğe hazırlamak için veriyorlar..lucrin senin salgıladığın hormonları baskılıyor ve aldığın diğer ilaçlarla rahim bebeğin tutunacağı şekile getiriliyor..zaten endometrium kalınlığı istenen seviyeye gelince embriyo transferi gerçekleşecek ve sonrasında inşallah kanaman falan olmaz gebelik oluşur..ilaçlarını güzel kullan canım, saatlerini aksatmadan kullanmak önemli..rabbim yardımcımız olsun

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün ve o iğneleri 3 ay kullanırsın canım benim o iğneler başta canını yakıyor ama vücut alışıyor onlara..yeterki gebelik olsun..bir de iğneyi olduktan sonra bir süre buz tutabilirsin baya rahatlatıyor

Çok üzüldüm, ama gebe kalabildiğini öğrendin..bir sıkıntısı olmasa düşmezdi..inşallah bu transferde pozitifi tutturup bebeğini kucağına alırsın canım

Teşekkürler inşallah olur doktora gittim hala içerisi temizlenmemiş yine o ilacı verdi hala kanamam var. Doktor rahim filmi vs tahliller isticem senden dedi bakalım cuma belli olcak neler isticek

Bu gün aradılar 15 yumurtadan 6 olğun 5 döllendi şimdi vakit geçmiyor bana..içim daraldı ya hiç 5 güne devam etmezler

Bu gün aradılar 15 yumurtadan 6 olğun 5 döllendi şimdi vakit geçmiyor bana..içim daraldı ya hiç 5 güne devam etmezler
Bugün beni de aradılar. benim de 5. güne gelen 4 embriyo donduruldu. 1 tanesi geriden geliyormuş takip edip yarın haber verecekler. Korkmayın içinizi ferah tutun güzel haberler gelecektir

Bugün beni de aradılar. benim de 5. güne gelen 4 embriyo donduruldu. 1 tanesi geriden geliyormuş takip edip yarın haber verecekler. Korkmayın içinizi ferah tutun güzel haberler gelecektir
Sevindim adınıza.Çok korkuyorum çok..İlk günden kaç embriyo vardı sizde?

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için hepimiz için inşallah herseyin en güzeli olur . İkinci adetimi bekliyoruz ondan sonra tekrar ilaç verilip rahmim hazırlanacakmış

Opu sonrası ilk adet ile başlayanlar da oluyor. Belki ilk adette rahimi kontrol edecek ve uygun görürse başlayacak. Ya da bu da geçsin diyecek. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Bunlardan biri benim rahim filmi çekildi ve doktor bı problem görmeyince beklemeye gerek yok dedi ve hemen ilk adetle transfer sürecini başlattı şükürler olsun pazartesi transfer olacak nasipse

İnşallah o da tamamlar kendini canım..çok iyi donduruldu..hepsi evlat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…