- 10 Mayıs 2023
- 1
- 12
- 3
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimizin yüzü bu ay pozitiflerle güler inşallahHayırlı olsun tedavin, sonucu pozitif olsun inşallah
Amin canım, herbirimiz de inşallahYok bırakmıyorum hiç birini
Harika hadi bakalım sıra sende inşallah kolaylıkla geçirirsin bu dönemi ve pozitifi görürsün
Yerleşme kanamasıdır o canım korkma, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın minik kurabiyesi inşallahBende transferden iki gün sonra belirtiler başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti iki gün sürdü dünden itibarende yine kasıklarımda ağrı var bugün sabah pembemsi aksam üzeride kahverengimsi lekekenmem oldu buda korkutuyor beni adetmi olucam acaba diye endişe ediyorum
Ayyy inşallah inşallah hepimiz güzel haberler alırızYerleşme kanamasıdır o canım korkma, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın minik kurabiyesi inşallah
Amiinn..güzel bir transfer olur, sonucu pozitif olur, bebişini kucağına alırsın inşallahhMerhabalar bende yeni üye oldum
Yarın benimde transferim olacak dua eder dua beklerim
inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
3 gün emeiyo transferinde 12 gün sonrası test isteniyor 5 gün 8-9 hücreli embriyoda 8 gün sonrası test isteyende var ama genelde 10 gün sonrası isteniyor bazı kişilerde tutunma 6-7 günde olabiliyormuş.Benimde 3.gün embriyosu ve 3mayis ama 15inde test yaptırmam istendi benden.neye göre böyle farklı günler oluyor acaba?5.gün embriyosu oldugu zaman erken mi tahlil oluyor?bazısı 11.gün hatta tahlil günü
Hadi hayırlısı inşallah canım banada haber ver. Bu aralar yoğun olurum kaynanam ameliyat olacak ona git gel yapıcam. Takipteyim amaAmin canım 15 inde gidicem o zaman gün belli olur canım
Evet canım ilk günü aramamı istedi benimde sonra ikinci günü muayeneye çağırdı alttan baktı yine adetlik olduğum halde sonra 3.günü başlamam için ilaçlar verdiBişey sorucam. Şimdi ben transfer için adetimi bekliyorum göğüslerim şişti bu demek oluyor ki yaklaştı adetim. Doktorum mayıs adetini olunca ilk gün ara dedi. Şimdi ben adetliyken mi gidicem doktora? Araycam regl oldum diye sonra yine regliyken alttan muayene mi edecek :/
Anladım canım ya hiç sevmiyorum adetliyken ama yapacak bişey yok. Kaç gün kullanacaksınız o ilaçları bi daha ki kontrole ne zaman çağırdıEvet canım ilk günü aramamı istedi benimde sonra ikinci günü muayeneye çağırdı alttan baktı yine adetlik olduğum halde sonra 3.günü başlamam için ilaçlar verdi
18 inde tekrar gidicem canım ona göre belli olcak transfer günümAnladım canım ya hiç sevmiyorum adetliyken ama yapacak bişey yok. Kaç gün kullanacaksınız o ilaçları bi daha ki kontrole ne zaman çağırdı
İnşallah sımsıkı tutunur bebişinBende Cuma günü transfer olacağım. İnanılmaz gerginim. 2 yumurta toplama seansından sonra sadece 1 tane sağlıklı embriyom oldu. Diğerlerinin genetiğinde hep sorun vardı. Umarım o da şanslı bir tanedir
Yerleşme kanaması olabilir, elinizde bir test varsa test yapınGünaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm sizce korkmalimiyim
İnşallah öyledir birde düzgün yazabilsem hafif kana çevirmesi korkutuyor beni test yapmak istemiyorum çünkü biliyorum negatif görünce ağlarım ben bugün teste gidecek arkadaşlar vardı onlar ne yaptı acaba bizlerle paylaşabilirlermi sonuçlarınıYerleşme kanaması olabilir, elinizde bir test varsa test yapın
Yarın kaçıncı gününüz, kaçıncı gün embriyosuİnşallah öyledir birde düzgün yazabilsem hafif kana çevirmesi korkutuyor beni test yapmak istemiyorum çünkü biliyorum negatif görünce ağlarım ben bugün teste gidecek arkadaşlar vardı onlar ne yaptı acaba bizlerle paylaşabilirlermi sonuçlarını
Beşinci gün embriyosu 2 Mayıs'ta transfer oldum yarın transfer günü hariç 10. GünümYarın kaçıncı gününüz, kaçıncı gün embriyosu
Ay bir yerlesme oanamasi daha diye dusunup hep beraber mutlu olalaim Hayirlisi allahtanGünaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm sizce korkmalimiyim