• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende transferden iki gün sonra belirtiler başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti iki gün sürdü dünden itibarende yine kasıklarımda ağrı var bugün sabah pembemsi aksam üzeride kahverengimsi lekekenmem oldu buda korkutuyor beni adetmi olucam acaba diye endişe ediyorum 😞
Yerleşme kanamasıdır o canım korkma, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın minik kurabiyesi inşallah 🤲🥰

Benimde 3.gün embriyosu ve 3mayis ama 15inde test yaptırmam istendi benden.neye göre böyle farklı günler oluyor acaba?5.gün embriyosu oldugu zaman erken mi tahlil oluyor?bazısı 11.gün hatta tahlil günü
3 gün emeiyo transferinde 12 gün sonrası test isteniyor 5 gün 8-9 hücreli embriyoda 8 gün sonrası test isteyende var ama genelde 10 gün sonrası isteniyor bazı kişilerde tutunma 6-7 günde olabiliyormuş.

Bişey sorucam. Şimdi ben transfer için adetimi bekliyorum göğüslerim şişti bu demek oluyor ki yaklaştı adetim. Doktorum mayıs adetini olunca ilk gün ara dedi. Şimdi ben adetliyken mi gidicem doktora? Araycam regl oldum diye sonra yine regliyken alttan muayene mi edecek :/

Bişey sorucam. Şimdi ben transfer için adetimi bekliyorum göğüslerim şişti bu demek oluyor ki yaklaştı adetim. Doktorum mayıs adetini olunca ilk gün ara dedi. Şimdi ben adetliyken mi gidicem doktora? Araycam regl oldum diye sonra yine regliyken alttan muayene mi edecek :/
Evet canım ilk günü aramamı istedi benimde sonra ikinci günü muayeneye çağırdı alttan baktı yine adetlik olduğum halde sonra 3.günü başlamam için ilaçlar verdi

Evet canım ilk günü aramamı istedi benimde sonra ikinci günü muayeneye çağırdı alttan baktı yine adetlik olduğum halde sonra 3.günü başlamam için ilaçlar verdi
Anladım canım ya hiç sevmiyorum adetliyken ama yapacak bişey yok. Kaç gün kullanacaksınız o ilaçları bi daha ki kontrole ne zaman çağırdı

Günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm 😞 sizce korkmalimiyim

Günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm 😞 sizce korkmalimiyim
Yerleşme kanaması olabilir, elinizde bir test varsa test yapın 🤗

Yerleşme kanaması olabilir, elinizde bir test varsa test yapın 🤗
İnşallah öyledir birde düzgün yazabilsem hafif kana çevirmesi korkutuyor beni test yapmak istemiyorum çünkü biliyorum negatif görünce ağlarım ben bugün teste gidecek arkadaşlar vardı onlar ne yaptı acaba bizlerle paylaşabilirlermi sonuçlarını

İnşallah öyledir birde düzgün yazabilsem hafif kana çevirmesi korkutuyor beni test yapmak istemiyorum çünkü biliyorum negatif görünce ağlarım ben bugün teste gidecek arkadaşlar vardı onlar ne yaptı acaba bizlerle paylaşabilirlermi sonuçlarını
Yarın kaçıncı gününüz, kaçıncı gün embriyosu

Ay bir yerlesme oanamasi daha diye dusunup hep beraber mutlu olalaim 🙏🏻🙏🏻 Hayirlisi allahtan

Back