İnşallah canımAy bir yerlesme oanamasi daha diye dusunup hep beraber mutlu olalaim Hayirlisi allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAy bir yerlesme oanamasi daha diye dusunup hep beraber mutlu olalaim Hayirlisi allahtan
Aynı duygular içerisindeyiz senin test günün ne zaman belirtilerin nasılHepimiz birbirimize dua edelim test zamanim yaklastikca ben iyice korku yasamaya basladim
Korkmayın lütfenn Allah'tan hayırlısını dileyin Rabbim dilediğinize kavuştursun. Ne zaman test gününüz?Hepimiz birbirimize dua edelim test zamanim yaklastikca ben iyice korku yasamaya basladim
Benden istemediler ya sadece rahim kalınlıgına bakıldı. Aklıma takıldı sımdı yaEvet canım, tedaviye başlamadan veriyoruz
Benden istemediler rahim kalınlıgına bakıldı ilaca baslattı dırekEvet veriliyor canım,estradiol ve progesteron değerine bakıp uygunsun baslayabilirsin demişlerdi bana.
Tamam canım geçmiş olsunHadi hayırlısı inşallah canım banada haber ver. Bu aralar yoğun olurum kaynanam ameliyat olacak ona git gel yapıcam. Takipteyim ama
Bende 3 Mayıs'ta transfer oldum,Yarın 9,gün kan günüm aslında ama ben dün kan verdim dayanamadım pozitif çok şükür,Sizinde pozitiftir inşallahBeşinci gün embriyosu 2 Mayıs'ta transfer oldum yarın transfer günü hariç 10. Günüm
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallahBende 3 Mayıs'ta transfer oldum,Yarın 9,gün kan günüm aslında ama ben dün kan verdim dayanamadım pozitif çok şükür,Sizinde pozitiftir inşallah
Kanamam arttı hafif pıhtılaşma oluyor ne yapacağımı şaşırdım tutunma olsa bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorumBende 3 Mayıs'ta transfer oldum,Yarın 9,gün kan günüm aslında ama ben dün kan verdim dayanamadım pozitif çok şükür,Sizinde pozitiftir inşallah
Bence kan verin bir gün önce olması fark etmez ,Allah korusun düşük tehlikesi olabilirKanamam arttı hafif pıhtılaşma oluyor ne yapacağımı şaşırdım tutunma olsa bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum
Şimdi hastane ile görüştüm onlarda dedi gidip kan ver baktır diye müdahalelik birşey yok dedi hastane uzak bana o yüzden başka hastaneye gideceğimBence kan verin bir gün önce olması fark etmez ,Allah korusun düşük tehlikesi olabilir
İnşallah güzel haberler BekliyoruzŞimdi hastane ile görüştüm onlarda dedi gidip kan ver baktır diye müdahalelik birşey yok dedi hastane uzak bana o yüzden başka hastaneye gideceğim
İnşallah inşallah Allah razı olsun insan öyle çıkmaza giriyor ki ne yapacağını şaşırıyorİnşallah güzel haberler Bekliyoruz
Günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm sizce korkmalimiyim
Bence lekelenme güzel birşey, sizinle aynı gün transfer olup aynı gün test vercez mesela bende hiç bir belirti yok 9. Günün olmasına rağmenGünaydın hanımlar birşey sormak istiyorum bugün transfer günüm hariç 9. Günüm dün kahverengi lekelenmem oldu sabahin erken saatlerinde de aynı şekilde lakin biraz önce baktığımda hafif kırmızımsı lekekenmem oldu yarın test günüm sizce korkmalimiyim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acaba taze mi donmuş mu bir de betahcg değeriniz kaç geldiBende 3 Mayıs'ta transfer oldum,Yarın 9,gün kan günüm aslında ama ben dün kan verdim dayanamadım pozitif çok şükür,Sizinde pozitiftir inşallah
Benim yarın ve etrafımda herkes bana olumsuz bakıyır resmenHepimiz birbirimize dua edelim test zamanim yaklastikca ben iyice korku yasamaya basladim
Donmuş 5.gün embriyosu dün transfer hariç 7.günümdü 91 geldi çok şükürHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acaba taze mi donmuş mu bir de betahcg değeriniz kaç geldi
Allah korusun bi baktırın o halde hemenKanamam arttı hafif pıhtılaşma oluyor ne yapacağımı şaşırdım tutunma olsa bu kadar fazla olmaz diye düşünüyorum