• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

gününü bekle canım bırakma ilaçları
Yok bırakmıyorum hiç birini
Ben regl oldum bu arada..çok bekletmedi ilaç..yarın muayene var ve hormonlara bakılacak.. inşallah sıkıntı olmaz ve hayırlısıyla başlarız tedaviye..rabbim pozitifi göstersin bizlere🤲🤲🤲
Harika hadi bakalım sıra sende inşallah kolaylıkla geçirirsin bu dönemi ve pozitifi görürsün 🙏🏼

Benimde cuma günü test günüm inşallah güzel haberler alırsınız sizde yerleşme kanaması oldumu olduysa kaçıncı gün oldu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kanama vs hiç olmadı karın ağrısı oldu ara ara göğüs ucinda hassasiyet oldu.bu ikinci transferim ilk deneme de de kanama olmadı.sizin belirtileriniz var mı ?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kanama vs hiç olmadı karın ağrısı oldu ara ara göğüs ucinda hassasiyet oldu.bu ikinci transferim ilk deneme de de kanama olmadı.sizin belirtileriniz var mı ?
Bende transferden iki gün sonra belirtiler başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti iki gün sürdü dünden itibarende yine kasıklarımda ağrı var bugün sabah pembemsi aksam üzeride kahverengimsi lekekenmem oldu buda korkutuyor beni adetmi olucam acaba diye endişe ediyorum 😞

İlk transferden sonra bel ağrım göğüste şişlik vardı nasip olmadi,yorumlarda bakıyorum kimsenin ki benimkine uymuyor endişeleniyorum bende nasipte ne varsa onu yaşayacağız.insalah lekelenmeleriniz tutunma belirtisidir.

İlk transferden sonra bel ağrım göğüste şişlik vardı nasip olmadi,yorumlarda bakıyorum kimsenin ki benimkine uymuyor endişeleniyorum bende nasipte ne varsa onu yaşayacağız.insalah lekelenmeleriniz tutunma belirtisidir.
İnşallah insanın aklı öyle karışıyorki Allah'ım bizlere güzel günler nasip etsin hepimizin yüzü gülsün isterim

Kesinlikle daha gec tutunabilir o sebeple kan testi icin daha ileri gun veriyorlar.. benim de dun negatif cıktı test yazmıstım, 3 gun embriyosun 3 mayıs transfer. haftaya carsamba kan testi o gune kadar idare ediyorum sen de et
Benimde 3.gün embriyosu ve 3mayis ama 15inde test yaptırmam istendi benden.neye göre böyle farklı günler oluyor acaba?5.gün embriyosu oldugu zaman erken mi tahlil oluyor?bazısı 11.gün hatta tahlil günü

Back