Bende aynı şekildeSilik çizgi şeklindemi çıktı bugün bende çok düşündüm test yapmayı da sonra vazgeçtim dedim o kadar bekledim bekledim üç gün daha dayanayım o yüzden yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı şekildeSilik çizgi şeklindemi çıktı bugün bende çok düşündüm test yapmayı da sonra vazgeçtim dedim o kadar bekledim bekledim üç gün daha dayanayım o yüzden yapmadım
AminBenımde 2mayıs ınsallah olumlu sonuçlar alırız Allahın ıznıyle
25. Günümde oldu benim yeni adetime 3 gün kalmıştıYasemincicegii,regl olduğum günüde sayarsak 17.günde oldu
Bekliyorum ama kendimi de hazırlıyorum her türlü sonucaİdrar testinde bu kadar hızlı sonuç anlamayabilirsin, ümitsizliğe kapılma. Kan testi vereceğimiz günü bekleyelim.
Anladım umarım pozitif olur sonucunuzbenim donmus transfer olacak, donmusda tutma şansı çok daha yüksek oluyormuş
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır2 gun once test yaptim
Negativ dun lekelenmem basladi bugunde acik pembe devam ediyor yarin kan aldiricam
Yarin icin cagirdim
Doktor 2.5 transferim
Oldu
Yok bırakmıyorum hiç birinigününü bekle canım bırakma ilaçları
Yok bırakmıyorum hiç birinigününü bekle canım bırakma ilaçları
Harika hadi bakalım sıra sende inşallah kolaylıkla geçirirsin bu dönemi ve pozitifi görürsünBen regl oldum bu arada..çok bekletmedi ilaç..yarın muayene var ve hormonlara bakılacak.. inşallah sıkıntı olmaz ve hayırlısıyla başlarız tedaviye..rabbim pozitifi göstersin bizlere
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kanama vs hiç olmadı karın ağrısı oldu ara ara göğüs ucinda hassasiyet oldu.bu ikinci transferim ilk deneme de de kanama olmadı.sizin belirtileriniz var mı ?Benimde cuma günü test günüm inşallah güzel haberler alırsınız sizde yerleşme kanaması oldumu olduysa kaçıncı gün oldu
Bende transferden iki gün sonra belirtiler başladı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti iki gün sürdü dünden itibarende yine kasıklarımda ağrı var bugün sabah pembemsi aksam üzeride kahverengimsi lekekenmem oldu buda korkutuyor beni adetmi olucam acaba diye endişe ediyorumSağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kanama vs hiç olmadı karın ağrısı oldu ara ara göğüs ucinda hassasiyet oldu.bu ikinci transferim ilk deneme de de kanama olmadı.sizin belirtileriniz var mı ?
Benim transfer hariç 7. Gün akşamı olmustu birkaç saat sürmüştü. Ama herkeste olacak diye bir şart yok canımYerleşme kanaması transferden tahmini kaç gün sonra olur ki acaba .ayrıca illa olmak zorunda değil sanırım öyle duymuştum ama bu konuda beni aydınlatır mısınız
Amin canım inşallahHayırlısıyla güzel bir transfer olur bebişin sımsıkı tutunur sana
AminHadi inşallah yerleşme kanamasıdır
amin insallah yarin hersey beli olurHadi inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah insanın aklı öyle karışıyorki Allah'ım bizlere güzel günler nasip etsin hepimizin yüzü gülsün isterimİlk transferden sonra bel ağrım göğüste şişlik vardı nasip olmadi,yorumlarda bakıyorum kimsenin ki benimkine uymuyor endişeleniyorum bende nasipte ne varsa onu yaşayacağız.insalah lekelenmeleriniz tutunma belirtisidir.
Amin inşallah buraya güzel haberlerimizi de yazmak nasip olsun bir kaç güneİnşallah insanın aklı öyle karışıyorki Allah'ım bizlere güzel günler nasip etsin hepimizin yüzü gülsün isterim
Teşekkür ederimKullanılıyor, benim doktorum da veriyor
Kesinlikle daha gec tutunabilir o sebeple kan testi icin daha ileri gun veriyorlar.. benim de dun negatif cıktı test yazmıstım, 3 gun embriyosun 3 mayıs transfer. haftaya carsamba kan testi o gune kadar idare ediyorum sen de etBenim de 7. Gün ve negatif çıktı maalesef .
Benimde 3.gün embriyosu ve 3mayis ama 15inde test yaptırmam istendi benden.neye göre böyle farklı günler oluyor acaba?5.gün embriyosu oldugu zaman erken mi tahlil oluyor?bazısı 11.gün hatta tahlil günüKesinlikle daha gec tutunabilir o sebeple kan testi icin daha ileri gun veriyorlar.. benim de dun negatif cıktı test yazmıstım, 3 gun embriyosun 3 mayıs transfer. haftaya carsamba kan testi o gune kadar idare ediyorum sen de et
Benim ilk denememizde transferden sonraki 9.gün olmuştu doktorum o gün kan ver demişti. Çift embriyoydu beta 392 çıkmıştıYerleşme kanaması transferden tahmini kaç gün sonra olur ki acaba .ayrıca illa olmak zorunda değil sanırım öyle duymuştum ama bu konuda beni aydınlatır mısınız