• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kizlar ben test yaptim erken gebelik testi bugün transfer dahil 6.günüm 5. gün embryosu negativ cikdi moralim bozuldu ama allahtan ümit kesilmez test günüm haftaya sali onu beklicem insallah orda postiv cikar.. belki de erkendir diye henüz idrara karismamistir diyip kendimi avutcam insallah rabbim bu emeklerimizi bosa cikarmasin🤲🏻
Sakın moralini bozma canım, her kadında aynı olmuyor, o yüzden en iyisi test gününü beklemek

4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.
Bence daha cok erken 12 gun beklemeni oneririm

1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.
Benimde cuma günü test günüm inşallah güzel haberler alırsınız sizde yerleşme kanaması oldumu olduysa kaçıncı gün oldu

1 Mayıs'ta transfer yapıldı yarın test yaptırıcam.sizin için erken degilmi ? Sadece kandan test önerdi doktor.en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet ama genelde çoğu kişi transferin 5-6. günü idrarda görüyor. O yüzden dayanamadım test yaptım.

kizlar ben test yaptim erken gebelik testi bugün transfer dahil 6.günüm 5. gün embryosu negativ cikdi moralim bozuldu ama allahtan ümit kesilmez test günüm haftaya sali onu beklicem insallah orda postiv cikar.. belki de erkendir diye henüz idrara karismamistir diyip kendimi avutcam insallah rabbim bu emeklerimizi bosa cikarmasin🤲🏻
Benim de 7. Gün ve negatif çıktı maalesef 😞.

Kızlar benşmde ilk transferim tutmuştu 8 haftalık düşük oldu şimdi donmus embriyolar transfer olacak öncesinde estroferm yazdı birde Oksapar iğne transferin öncesi kullanıyormu günde 1 kez dedi hastaneyi aradım ulaşamadım acaba yanlışmı anlarım dedim kimisi transfer sonrası kullanmısta
Kullanılıyor, benim doktorum da veriyor

4 Mayıs transfer günüm bugün transfer dahil 7. gün ve idrar testi yaptım negatif. 5. Gün 2 embriyo transferiydi. Geçmiş konulara baktım da buradan dönen pek yok gibi. Eğer 3.gün ya da tek embriyo olsaydı umudum devam ederdi belki olur diye. Çok inanmıştım ama Kısmet değilmiş.
Test gününü bekle canım bırakma ilaçlarını

Merhaba Arkadaşlar başlığı gördüğüm için yazıyorum pazartesi benim transferim olacak transfer olanlara ve olacakların Rabbim elimizi kucagimizi boş cevirmesin inşallah 🤲
Amiinn canım, hayirlı olsun sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallah 🤲🥰

Merhaba geçmiş olsun ağrınız sızınkz var mı benimde cumartesi günü biraz korkuyorum 🍀
Ağrım var kasıklarımda. Ağrı kesici parol içebilirsiniz dedi. Ama içmedim şuan daha iyiyim.. E2 testi iyi çıkmış. Ama ilaçlarımı daha gelmedi.. Onları bekliyorum.. Eve göndericeklerdi.. Korkma bayıltıyolar zaten gir çık 20 dk..

Ağrım var kasıklarımda. Ağrı kesici parol içebilirsiniz dedi. Ama içmedim şuan daha iyiyim.. E2 testi iyi çıkmış. Ama ilaçlarımı daha gelmedi.. Onları bekliyorum.. Eve göndericeklerdi.. Korkma bayıltıyolar zaten gir çık 20 dk..
Hayırlısıyla güzel bir transfer olur bebişin sımsıkı tutunur sana🤲

Benimki de 4mayis transfer ama umutsuz olma arkadaşım normalde hangi gün istedi tahlili doktor senden benim tahlil günüm pazar günü .burada önce negatif olup sonra pozitif gören çok yazılar okudum umutsuzluğa kapılma dua et ❤️🤲
Bende 4 Mayıs transfer 16 Mayıs kan testi vereceğim. Doktor öyle söyledi. Bir şeyde hissetmiyorum bende. Ağrı vs. Bir şeyim yok.

Back