Şimdi geldim hastaneden kan verdim bakalım iki saate belli olacakAllah korusun bi baktırın o halde hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi geldim hastaneden kan verdim bakalım iki saate belli olacakAllah korusun bi baktırın o halde hemen
Benim de bugün 7. Günün dün çok kötü mide bulantım vardı bir kez kustum yatana kadar da tek taraflı kasik ağrısı devam etti bugün hic bişeyim kalmadı. Çok garip bu süreç ya bir diyorsun ki tamam kesin oldu bir diyorsun ki kimyasal falan mı oldu acaba. Test günü gelene kadar kafamız allak bullak oluyor düşünmektenDonmuş 5.gün embriyosu dün transfer hariç 7.günümdü 91 geldi çok şükür
Rabbim muradınızı versin inşaAllah hayırlı mutlu haberler bekliyoruz yüce RabbimdenŞimdi geldim hastaneden kan verdim bakalım iki saate belli olacak
Çok şükür Rabbim bize de nasip etsin benimde taze 5. Gün embriyosu bugün 9. GünümDonmuş 5.gün embriyosu dün transfer hariç 7.günümdü 91 geldi çok şükür
Gözün aydın olsun çok şükür çok güzel bir sonuç tebriklerDonmuş 5.gün embriyosu dün transfer hariç 7.günümdü 91 geldi çok şükür
Sonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.Rabbim muradınızı versin inşaAllah hayırlı mutlu haberler bekliyoruz yüce Rabbimden
Çok teşekkür ederim, darısı başına inşallahGözün aydın olsun çok şükür çok güzel bir sonuç tebrikler
Çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum.İlk tüp Bebek denemen miSonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.
Güzel düşün, güzel Olsun,Tuttu inşallahÇok şükür Rabbim bize de nasip etsin benimde taze 5. Gün embriyosu bugün 9. Günüm
Evet iki aşılama sonrasında ilk tüp bebek denemesiÇok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum.İlk tüp Bebek denemen mi
Belirtilerle kimyasal olduğunu anlayamayız .Senin zaten testler pozitifti, aklına kötüyü getirmeBenim de bugün 7. Günün dün çok kötü mide bulantım vardı bir kez kustum yatana kadar da tek taraflı kasik ağrısı devam etti bugün hic bişeyim kalmadı. Çok garip bu süreç ya bir diyorsun ki tamam kesin oldu bir diyorsun ki kimyasal falan mı oldu acaba. Test günü gelene kadar kafamız allak bullak oluyor düşünmekten
çok büyük bu bir sınav bu yaşanılanlar, dilerim en kısa zamanda muradınızı verir RabbimSonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.
Bak benim 5.denemem.O yüzden umudunu kaybetmeden denemeye devam et , olacak inşaallahEvet iki aşılama sonrasında ilk tüp bebek denemesi
İnşallah Allah razı olsunçok büyük bu bir sınav bu yaşanılanlar, dilerim en kısa zamanda muradınızı verir Rabbim
Güzel düşün, güzel Olsun,Tuttu inşallah
AMİNGüzel düşün, güzel Olsun,Tuttu inşallah
Hayırlı olsnDonmuş 5.gün embriyosu dün transfer hariç 7.günümdü 91 geldi çok şükür
Hayırlısı olsn cnm hakkındaSonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.
Üzüldüm canım, hayırlısı Allah'tandır ne diyebiliriz ki.bende var mı yok mu bilmeden bekliyorum pazartesi gününü.Allah herkesin yardımcısı olsun.Sonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.
Sonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah
Üzülme canım Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında tekrar denersin o zaman olur inşallahSonucum çıktı negatif 2.3 çıktı hayırlısı buymuş ne diyelim Rabbim ne eylerse güzel eyler diyelim sizlerin inşallah güzel sonuçlarınız olur.
Benim de öyle bugün yine idrar testi yaptım yine negatif benim de 4 Mayıs transferdi. Kan testine bile gidesim yok. İlaçları da devam ediyorum ama ne gereği var ki diyemeden edemiyorum. Canın sağolsun, biraz kendini toparla inşallah alacaksın kucağına evladınıEvet iki aşılama sonrasında ilk tüp bebek denemesi