Çok çok geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle sifani versin gerekirse hastanede tedavi etsinler orada verilen oksijen ilaçla evdeki aynı olmuyor zatürre salgını varya hatta Corona yeni versiyonu zatürre gibi yapıyormus kızımda oldu 10 günde ancak kendine geldi ventolin alıyordu dogumada çok az kalmış inşallah hemen iyi olursun sağlıkla doğum olur güzel haberini bekliyoruz.Merhaba,herkese iyi seneler.Ben çok iyi bir başlangıç yapamadım 2024e.4gündür zatürreden gözümü açamıyorum.Aniden başlayan bogulurcasina öksürük ve ardından istifralar gecede 4-5,gündüz de aynı şekilde.istahsızlık,ates,halsizlik,gecmeyen bir bas agrisi,nefes alamama,asla yastiga yatamama hep dik oturur vaziyette sabahı zor ediyorum doktoruma danışarak tıp fakültesi acile gittim kan değerlerim baya sıkıntılı çıktı.oksijen ve hava verdiler.agri kesici taktılar.augmentin ve parol yazıp gönderdiler,piyasada yok diye eczane onun yerine klomaks vermis o da bana mantar yapıyor.yjne de ictim .ama ben ilaçları icsemde çıkardığım için faydası olamadı maalesef.Bugün uzman bir göğüs hastaliklari doktoruna gittim.2018de 2kez zatürreden hastanede yatmıştım yine ayni doktoruma gittim.İyi ki gitmişim.Çünkü cuma sezeryan günü verecekti drum bana.kan tahlillerimi yapip, dosyami hazirlayacaktı.Dr bu durumda zor dedi.cigerlerinin rahatlaması lazım anestezi alamazsın bu şekilde doguramazsın dedi ve ben korktum açıkçası.bana daha farklı ilaçlar verdi kadın doğumcumunda bilgisiyle tabiki.simdi onlara başladım.hava çekiyorum ciğerimi rahatlatıp öksürmemi engellermis.hava yoluyla alınan ilaçların bebege zararı yok dedi kadın dogumcum.antibiyotik var ve bademciklerimde ağrıdığı için gargara birde.Bu zamana kadar o kadar rahat gelmiştim ki bi ağustosta bademcik iltihabi geçirmiştim o kadar.Birde vajinal varis oldu biraz ağrısı oluyordu ama ona da alismistim.onun disinda ne ağrı ne sancı ne kanama hiç gebelikle ilgili sorunum olmadı.son zamanda gelip zatürre beni buldu herkese çok iyiyim demeseydim nazara geldim sanırım :)) Bu arada bugün 37+1.iyi olayımda bir an önce çok zamanı kalmadi bebeğin,anestezi alacak duruma gelmem lazim.yoksa doguramicam valla.Hasta olduğumdan beri aşırı hareketli o da benle uyumuyor resmen.Herkese tekrar iyi seneler.Herkes kendine çok dikkat etsin hastaneler dolu valla.Hayirlisiyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alalimda artık bebeklerle ilgili şeyler yazalım buraya
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 17 ocağa bişey kalmadı göz açıp kapayana kadar geçsin ve kucağına al bebişiniSelamlar herkese, bana da 17 Ocak planlı sezeryan tarihi verildi. Bugün 36+1.. Sanırım 38+6 ya denk geliyor, bakalım o kadar bekleyecek mi..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bütün herkesin çocuklarinda ayni belirtiler zaten.Hastane öksuren insanlarla doluydu dün.hala maske takmamis öksüren insanlar üstelik.dün geceyi daha rahat geçirdim.Çektigim havadan mi,antibiyotikten mi yoksa eve de soğuk buhar makinesi aldık.nem yapsın diye.onu çalıştırdık belki nem iyi gelmiştir.istifra etmeden bir gece geçirdim.oturarakta olsa uyumuşum biraz.uzman doktora iyi ki gitmişim.bir klomaksla olacak iş değilmiş.Kadın dogumcumda hastalarim içinde çok hasta olan var ama en agirini sen geçiriyorsun dedi.Bebek hareketlerini takip etmemi söyledi.iyilesemezsen anestezi alamazsın bir an önce ilaçları kullan daha zamanımız var bebek bekler merak etme diyor.öksürük devam ediyor yine boğulurcasına ama istifra etmiyorum en azından gece ve bu saate kadar olmadi.38+2yada 38+4te alırım bebeği demişti ama cuma benim durumuma göre ileriye de atabilir bir hafta bilmiyorum gidicez kan vericem.degerlerim baya bozuktu 2gün önce.insallah düzelir ozamana kadar.saglik haberlerinde görüşmek dileğiyle kendinize cok cok iyi bakın sevgili anne ve anne adaylariÇok çok geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle sifani versin gerekirse hastanede tedavi etsinler orada verilen oksijen ilaçla evdeki aynı olmuyor zatürre salgını varya hatta Corona yeni versiyonu zatürre gibi yapıyormus kızımda oldu 10 günde ancak kendine geldi ventolin alıyordu dogumada çok az kalmış inşallah hemen iyi olursun sağlıkla doğum olur güzel haberini bekliyoruz.
Sevindim daha iyi olmana hamilelikte bu tarz hastalıklar insanın bir yerde çaresiz kaldığı durumlar etkisini göstermeye başlamış bile tamamen düzelir böylece bebis daha çok durur içinde büyür 1 hafta daha dayanır bence annesine kavuşmayaTeşekkür ederim güzel dileklerin için.Bütün herkesin çocuklarinda ayni belirtiler zaten.Hastane öksuren insanlarla doluydu dün.hala maske takmamis öksüren insanlar üstelik.dün geceyi daha rahat geçirdim.Çektigim havadan mi,antibiyotikten mi yoksa eve de soğuk buhar makinesi aldık.nem yapsın diye.onu çalıştırdık belki nem iyi gelmiştir.istifra etmeden bir gece geçirdim.oturarakta olsa uyumuşum biraz.uzman doktora iyi ki gitmişim.bir klomaksla olacak iş değilmiş.Kadın dogumcumda hastalarim içinde çok hasta olan var ama en agirini sen geçiriyorsun dedi.Bebek hareketlerini takip etmemi söyledi.iyilesemezsen anestezi alamazsın bir an önce ilaçları kullan daha zamanımız var bebek bekler merak etme diyor.öksürük devam ediyor yine boğulurcasına ama istifra etmiyorum en azından gece ve bu saate kadar olmadi.38+2yada 38+4te alırım bebeği demişti ama cuma benim durumuma göre ileriye de atabilir bir hafta bilmiyorum gidicez kan vericem.degerlerim baya bozuktu 2gün önce.insallah düzelir ozamana kadar.saglik haberlerinde görüşmek dileğiyle kendinize cok cok iyi bakın sevgili anne ve anne adaylari
Hadi bakalım canım hayırli uğurlu olsun çok çok az kaldı kavuşmaniza sağlıkla çok güzel bir doğum diliyorum sana herşey istediğin gibi ilerler umarımMerhaba herkese,bugün kadın doğuma kontrolüm vardı ve sezeryan günüm belli oldu dosyam hazirlandi tahlil verdim.zatürrem biraz daha geriledi ama tahlillerim hala kötüymüş hemsire yazdi az önce.ben genel anestezi istiyordum ama solunum sıkıntım ve cigerdeki enfeksiyon nedeniyle bu şekilde bayılmak büyük sorun olur dediler.spinal yapacaklar.ben varis ameliyati geçirmiştim 2015te ozaman belden iğne deneyip 2kez yapamadılar.belde hafif bir eğrilik olduğu için.bacağı uyusturdular sadece.kendi doktorumda spinal olmuş 5kere denendi bende de dedi ve ben o kadara dayanamaz bayılırım kesin.birde panik olacağım ayıkken görmesemde biliyorum ne oluyor orda.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.O kadar kötü bir zamana denk gelen lanet hastalik bir an önce bıraksa yakamı keşke.12ocak cuma 38+4te doguruyorum şaka gibi. Bana dua edin olur mu güzel anneler.Tüp bebek transfer,belirti ,sonuç vs derken zaman ne hızlı geçmiş ki doğuma bile gelmişiz.Allah isteyen dileyen herkesin kucagini doldursun.
Teşekkür ederimHadi bakalım canım hayırli uğurlu olsun çok çok az kaldı kavuşmaniza sağlıkla çok güzel bir doğum diliyorum sana herşey istediğin gibi ilerler umarım
İnşallah benimde salı günü kontrolde gün alacağız tarih netleşecek ne yaşayacağımi bildiğim için daha sakinim ilkinde bende tedirgindim çok güzel bir doğum oldu epidural olmuştum hastanede tabiri caizse prensesler gibi olduTeşekkür ederimÇok korkuyorum cidden Allah yardımcımız olsun.Herkesin doğumunda kolaylıklar diliyorum.saglikla kucağımıza alalim bebelerimizi.buraya da güzel haberlerimizi yazalım inşallah
Bence hiç korkmayın, daha evvel spinal anestezi ile ameliyat oldum ben, on kere olsa yine genel yerine tercih ederim. Genel anestezide uyanınca ağrınız olacak, spinalde ise o en ağrılı dönemi uyuşuk geçireceksiniz. İnanın sanki ameliyat olmamışım gibiydim.. Dilerseniz sakinleştirici verirler uyursunuz zaten doğum sırasında... Benim ameliyatımda ben uyumuştum sakinleştirici ile... Bugün benim de anestezi türüme karar verdik. Ve ben neredeyse spinal olamassaö diye ağlayacaktım.. Çünkü migrenim var ve vaş ağrısını tetikleyebilir dedi doktor... Baya pazarlık yaptım, kahve içsem, bitter yesem... Sonunda kar zarar ile spinalde karar kıldıkTeşekkür ederimÇok korkuyorum cidden Allah yardımcımız olsun.Herkesin doğumunda kolaylıklar diliyorum.saglikla kucağımıza alalim bebelerimizi.buraya da güzel haberlerimizi yazalım inşallah
Ya spinal istemiyorum dedim dedim şimdi mecbur kaldım hastaligim yuzunden.benim korkum iğne vuramayacaklar tekrar tekrar deneyecekler ameliyat baslamadan beni yipratacaklar korkusuBence hiç korkmayın, daha evvel spinal anestezi ile ameliyat oldum ben, on kere olsa yine genel yerine tercih ederim. Genel anestezide uyanınca ağrınız olacak, spinalde ise o en ağrılı dönemi uyuşuk geçireceksiniz. İnanın sanki ameliyat olmamışım gibiydim.. Dilerseniz sakinleştirici verirler uyursunuz zaten doğum sırasında... Benim ameliyatımda ben uyumuştum sakinleştirici ile... Bugün benim de anestezi türüme karar verdik. Ve ben neredeyse spinal olamassaö diye ağlayacaktım.. Çünkü migrenim var ve vaş ağrısını tetikleyebilir dedi doktor... Baya pazarlık yaptım, kahve içsem, bitter yesem... Sonunda kar zarar ile spinalde karar kıldıkendişe etmeyin herşey çok kolay ve güzel olacak
Umarım iğne aşamasını kolayca atlatısınız. Sonrasında zaten herşey daha kolay...Ya spinal istemiyorum dedim dedim şimdi mecbur kaldım hastaligim yuzunden.benim korkum iğne vuramayacaklar tekrar tekrar deneyecekler ameliyat baslamadan beni yipratacaklar korkusu.illa ki avantajı rahatlığı vardır sizin güzel geçmiş ne kadar iyi.2.de guzel olur umarim insallah benimkide sorunsuz gecer.yasayıp göreceğiz artık.
Selam canım çok şukur ıyıyız bızde aynı durumda sabaha kadar evın ıçınde tur atıyorum agrıdan bayagı aşagıya ındı benımkıler bugun dogum olabılır dıye çağırmıştı hazırlandım gıttım ama sancın yok bebeklerde ıyı dedı artık kılolarınada bakamıyorum dedı ama herşey yolunda dedı şukur pazartesı bı bakalım yıne sonra karar verelım sonlandıralım dedı haftaya buyuk ıhtımal kucagımıza alırız bız ama çok zorluyorlar artık nefesım daralıyor mıdemın ust bolgesıne tekme yemış gıbı bı agrım var 1haftadır geçmedı hepımız hayırlısı ıle alalım bebışlerımızı ınşallahSelam kızlar herkese mutlu yıllarbu yıl bizim yılımız, sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah bir doğum yapan bir de tarih alanımız var, zaman yaklasti baya Ağrılar da zorluyor artık ama az kaldı, sabredicez biraz daha. Uyumak oturmak kalkmak hepsi bi mesele artık Hazırlıklar ne durumda sizlerde? Ben daha hastane çantamı hazırlamadım Bebis için kapı süsü, takı yastigi ve pike hazırlıyorum bu hafta bitirmek istiyorum nasipse. Tabi öncelik hastane çantamda
Ben kaç gundur sut ıçmıyorum bıraktım oda kabızlık yapar ya aslında çok severımde bıde kuru kaysı hergun sabah oglen akşam yıyorum çok şukur ıyı şu an kabızlık ama gaz dolu pazartesı kontrole kaldı bızım o gun dedı netleştırırız dedı dayanırmısın valla kuvezde kalmasınlar ınşallah ben agrıya sızıya dayanırım dedım ayaklarım koca ayak oldu vallaYok canım ılık su ile yapıyorum sıcak kötü soğukta kötü ediyor valla ben artık ellerimi açtım dua modundayim ilaç krem sürmemek lazım şuan bitkisel çaylar duydum ama kompreks yapmak icin onada korkuyorum zaten çaresiz kaldım nette baya araştırma yaptım cadı fındığı bitkisi hamamelis içerdiği için o iyi gelebilir diyorlar ama şuan onunla uğraşacak enerjim bile kalmamış
Ya banada spınal dedı doktor ben anlamadıgım ıçın sürec nasıl olacak bendede çok korku başladı ama oncelık bebeklerımız tabı bız allahın ıznıyle dayanırız ınşallah rabbım yardımcımız olsun bunca ıgneler amelıyatlar geçırdık bunuda atlatırız hem sonu guzel bebışlerımızı alıcaz kucagımıza ınşallah saglıcaklaYa spinal istemiyorum dedim dedim şimdi mecbur kaldım hastaligim yuzunden.benim korkum iğne vuramayacaklar tekrar tekrar deneyecekler ameliyat baslamadan beni yipratacaklar korkusu.illa ki avantajı rahatlığı vardır sizin güzel geçmiş ne kadar iyi.2.de guzel olur umarim insallah benimkide sorunsuz gecer.yasayıp göreceğiz artık.
Ben zaten hiç sut içmiyorum bende direk gaz yapıyor laktozsuz bile zor o yüzden bırakmıştım bir yerden sonra onun yerine yoğurt kefir falan şimdide 1 haftadır kayısı hoşafı yiyorum posası ile beraber suyunu içiyorum o beni rahatlattı ama hala tam iyileşemedim biizm bu hafta doğum tarihleri netleşir artık gün saymaya başlarız.Ben kaç gundur sut ıçmıyorum bıraktım oda kabızlık yapar ya aslında çok severımde bıde kuru kaysı hergun sabah oglen akşam yıyorum çok şukur ıyı şu an kabızlık ama gaz dolu pazartesı kontrole kaldı bızım o gun dedı netleştırırız dedı dayanırmısın valla kuvezde kalmasınlar ınşallah ben agrıya sızıya dayanırım dedım ayaklarım koca ayak oldu vallaayakkabımı gıyemıyorum egılmek oturmak kalkmak çok zor yuvarlanacam az kaldı
Spinal sizi korkutmasin kızlar epiduralden tek farkı doğumdan sonra ağrıyı hastanede çekmeniz ki bence daha mantıklı ben epidural olduğumda eve gidince tabiri caizse anam ağladı ağridanYa banada spınal dedı doktor ben anlamadıgım ıçın sürec nasıl olacak bendede çok korku başladı ama oncelık bebeklerımız tabı bız allahın ıznıyle dayanırız ınşallah rabbım yardımcımız olsun bunca ıgneler amelıyatlar geçırdık bunuda atlatırız hem sonu guzel bebışlerımızı alıcaz kucagımıza ınşallah saglıcakla
Haftaya olursa da 37yi doldurmuş olucaklar ohSelam canım çok şukur ıyıyız bızde aynı durumda sabaha kadar evın ıçınde tur atıyorum agrıdan bayagı aşagıya ındı benımkıler bugun dogum olabılır dıye çağırmıştı hazırlandım gıttım ama sancın yok bebeklerde ıyı dedı artık kılolarınada bakamıyorum dedı ama herşey yolunda dedı şukur pazartesı bı bakalım yıne sonra karar verelım sonlandıralım dedı haftaya buyuk ıhtımal kucagımıza alırız bız ama çok zorluyorlar artık nefesım daralıyor mıdemın ust bolgesıne tekme yemış gıbı bı agrım var 1haftadır geçmedı hepımız hayırlısı ıle alalım bebışlerımızı ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?